Reklama

Reklama

Bu neng shuo de mi mi

všechny plakáty
Trailer
Hongkong / Tchaj-wan, 2007, 101 min

Na střední školu Tamkang přichází do hudební třídy nový student Le. Ze staré klavírní učebny slyší tajemnou skladbu, jde se proto podívat za zvukem. Spatří tu dívku Yu, se kterou se ihned spřátelí a tráví s ní poté spoustu času. Jenže jednoho dne uvidí Yu Lea s jinou dívkou, a tak uteče. Le na ni čekává před jejím domem, ale dívka se stále neukazuje. Nakonec mu jeho otec poví neuvěřitelný příběh o jedné dívce a hudební skladbě s názvem Secret… (JxMx)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Maki89 

všechny recenze uživatele

Tie kórejské filmy nie sú zlé.. som veľmi milo prekvapený a očarený vynikajúcim hudobným doprovodom... Na herecké výkony ázijských hercov sa ťažšie zvyká, tu ale boli na výbornú. Príbeh mal pár trhlín, ale pokiaľ sa človek nepustí do prílišnej analýzy časových osí a nechá sa iba unášať, tak je všetko ok... veľmi príjemné aj na opätovnú projekciu... 8/10 ()

artemis2 

všechny recenze uživatele

Ja som mimo. Nie len z Jayovho skvelého hereckého výkonu, úžasného klavírneho vystúpenia, ale najmä z jeho režisérskeho umenia. Tak to už hej, klobúk dole. Príbeh by som možno ukončila inak, ale ako celok nemá chybu, človeka to drží v kresle a netrpezlivo čaká čo príde ďalej. Počas celého filmu som mala zimomriavky a na jeho konci som si skoro šla po perinu čo mi bola už fakt zima. Skvelé, u mňa za 5*, len tak ďalej Jay. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Netuším ako som to mohol vydedukovať, ale na samotný zvrat som prišiel už na začiatku a stačila mi k tomu jediná scéna. Tým samozrejme nechcem naznačiť, žeby bol film predvídateľný (čo skutočne nie je), ale chcel som sa tým trochu pochvastať. Teraz k hodnoteniu. Som trochu sklamaný, že film skončil viacmenej otvorene, ale to už nejako pretrpím. Väčší problém je u mňa ten, že veľa vecí ostalo neobjasnených, čo pochopiteľne nijak neuberá kvalitám filmu, ale stále akosi postrádam tie dôvody. Každopádne sa aj tak jedná o slušne odvedenú prácu. Zo začiatku ma síce romantická zápletka až tak nebavila a viac si užíval scény s hrou na klavíri, celkom rýchle som však zmenil názor. Herci sú veľmi sympatickí a medzi hlavnou dvojicou to funguje, kamera so strihom uspokojivá, scenár dobrý a v neposlednej rade sa musí vyzdvihnúť aj hudba, ktorá taktiež patrí k hlavným ťahákom filmu. Niektoré scény boli vcelku dojímavé a posledná tretina bola výborná. A k tomu strašne málo hluchých miest. Skrátka vskutku dobrá záležitosť hodná štyroch hviezd. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tak s tímhle filmem jsem se absolutně nepotkal... :( Chyba je z velké části ve mně, měl jsem od toho příliš velká očekávání (aktuálně 84%). Dočkal jsem se ale jen příšerné nudy a špatného vkusu hlavního hrdiny. Kdyby si aspoň vybral tu druhou roztouženou micku... Ale pálit za ošklivou, skrz na skrz nemocnou a ještě žárlivou, to už je nerozum, který dotyčného blouda zbavuje nároku na byť jen ždibec sympatií. Máš, cos chtěl. A je to o to horší, že s ní budeš muset vydržet bez internetovýho porna. Dobře ti tak. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Vývoj příběhu pro mě nebyl zas takovým překvapením, protože od začátku jsem tušila, že něco není v pořádku, ale byly tam scény, které mi tuto představu vyvracely :-D :-D Přestože jsem nebyla od pravdy daleko, až takovýhle vývoj jsem nečekala, opravdu zajímavé a nápadité!!! I když některé scény mi přišly trošku zvláštnější, např. jak hlavní hrdina přijal "odhalení skutečnosti" ... Záverečná scéna byla nádherná!!!!! Krásný film!!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Yuhao Zhan, druhý účastník klavírního duelu, je i ve skutečnosti vynikajícím klavíristou. S Jay Chouem vystupují a předvádějí "klavírní bitvy" naživo. (Jirka_Šč)
  • Překlad čínského názvu zní: "Tajemství, které nesmí být vysloveno". (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama