Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne někde na Zemi v daleké budoucnosti se probudí dvě existence, které trpí ztrátou paměti. Lidské tělo, které má místo hlavy retro televizi, a sexy žena, která má kolem pravého oka podezřelou skvrnu. Proto se navzájem pojmenují Retro a Pandy a jelikož jsou úplně nazí, rozhodnou se jít získat oblečení. To se jim povede, ale jen díky malému překročení zákona. Při útěku před spravedlností je nakonec chytí a posílají do věznice na polorozpadlém Měsíci, kde celý příběh teprve začíná... (Baťka)

(více)

Recenze (33)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Komiksový úlet ve stylu kubismu a dekadence. Animace je sice málo detailní, ale díky tomu si tvůrci mohli dovolit zamotat divákovi hlavu ohromným množstvím postav, ostrých hran a ohnutým prostorem. Někdy je styl natolik bizarní, že nelze okem poznat, kde je podlaha a co se vlastně děje. Je to animovaná hříčka, která je bláznivá a upřímně krutá. Na nic se zde nečeká a čas je nedostatkovým zbožím. Dítě se rodí do 24 hodin, lidi a mutanti se popravují jak na běžícím páse. Myslel jsem si, že jsem pod vlivem drog, ale ono to bylo natočeno asi ve střízlivosti. Sci-fi zápletka je zajímavá a příběh šokující od počátku až do konce. Nic podobného jsem v anime ještě neviděl. Další forma vyjádření vlastního stylu. Film trval jen 48 minut, ale byl jsem hodně vyčerpaný, protože jsem se musel příliš soustředit a stále se orientovat. Pro netradiční hardcore zážitek, chválím. ()

tereza_p 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009: Pro mě asi první setkání s japonským animovaným čímsi (pokud nepočítám Pokemon a seriál mého dětství Candy Candy) a bohužel musím říct, že bych byla možná raději, kdybych se s tím nesetkala. Neříkám, že to celé bylo špatné, světlé chvilky by se našly, ale bylo jich tam pro mě až moc málo na to, aby mě to pořádně zaujalo. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRATATATATATATATATATAtatatatatatatatatata!!!!!!BOOOOOOOOOOOOOM!!!!! KURVA KURVA KURVA LASER KURVA KURVA BOMBA KURVA KURVA KURVA KURVA SEX KURVA ROBOT KURVA KURVA MOZOG NA STENE KURVA KURVA PENIS KURVAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brutálna vulgárna úchylná sexistická vyvražďovacia maniakálna popkultúrna techno nakladačka, o akej sa nesníva ani perverzným uctievačom mega-killov, hektolitrov krvi, hlášok ako z iného sveta a nejakej tej nahotinky k tomu... Surová, špecifická, na kosť ohlodaná kresba, monštrózne uber-súboje a pekelné tempo, ktorým plynie od hyperakčného úvodu v štýle Bonnie&Clyde, cez hyperakčný útek z hard sci-fi väznice až po hyperakčný záver. Imaishi dáva voľný priechod často kvalitne maskovanej, no verejne známej japonskej zvrhlosti vo všetkých možných aj nemožných významoch tohoto slova. Vražedné bábätko, vrtákový penis, plne automatizované kŕmenie a vyprázdňovanie mutantov a klonov vo väznici na rozbitom Mesiaci. A roboti!!! I WANT MORE!!! 90% ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Retro (on) a Pandy (ona) (mimochodem, skvělá jména) se jednoho dne probudí na Zemi nazí a bez vzpomínek. Jako první je trápí prvně jmenované, avšak k odění a jinému vybavení si dopomohou poněkud nelegální cestou, pročež je čeká nucená výprava do vězeňské kolonie Dead Leaves. Seriál je plný přehnaných soubojů, hektolitrů krve, stovek bezejmenných mrtvol, tun nábojů, ovšem najdou se zde i romantické momenty:-) To vše ve svérázném grafickém zpracování. Imaiašiho práce na FLCL se nezapře. 7+/10 ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Téééda, najkrvavejší Japonský animák aký som zatiaľ videl. Bizarný dej doprevádza bizarná animácia plná násilia, vrážd, krvi s trochou zvrhlosti a ja nestíham diviť čo všetko môžu tvorcovia nasúkať do necelej hodinky. Verziu ktorú som videl ja mala 52 minút. Jediné čo mi tak prekážalo popri rýchlosti boli snímky za sekundu. V tej nekonečnej rýchlosti mi po chvíľke začali iba blikať jednotlivé obrázky. Viac snímok za sekundu by tomuto neuškodilo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama