Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (698)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Svěží vztahová komedie, plná starých známých tváří. Charisma, sranda, doják, nevidím jediný mínus. Jako jediný podobně laděný a srovnatelně dobrý film vidím samotnou LOVE ACTUALLY. I když ta je jak jinak než naprostým vrcholem, tohle je moje číslo dvě. Tak mě zaráží to nízké hodnocení, ale co, hlavně že to sedlo mně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Chcelo by sa povedať, že Až tak moc som ten film nežral, ale klamal by som. Nie je to síce typický americký nezávislák, ale skôr typický americký komerčák, alebo možno niečo medzi tým. Príjemná oddychovka na večer vo dvoch s niektorými pravdivými postrehmi o vzťahoch. Poteší hviezdne obsadenie, ktoré sa zdá byť nekonečné a nechápem, ako sa poducentom podarilo toľko stars zlákať do jedného filmu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mezi několika páry jsem se neztrácel, to ani náhodou. Spíše mě ve druhé půlce dost iritovala zbytečně natahovaná délka celého tohoto mega-propleteného romantického filmu. Hlavní, neskutečně debilní postava v podání roztomile pitomé Ginnifer Goodwin mi lezla na nervy už po dvaceti minutách. Nedávno jsem v jakémsi komentáři zmiňoval jednu z nejhůře stravitelných postav filmového průmyslu, ovšem tohle se jí téměř vyrovnalo! Já samozřejmě rozumím tomu, že to je schválně, v tomto případě mi to ale neskutečně vadilo, a hereččin debilní cvrlikavý hlásek jsem opravdu nemohl vystát :-). Kolik měla její postava IQ? 70? Jinak ale oceňuji ostatní parádní herecký ansámbl, nejlepší byla asi Jennifer Connelly... Ben Affleck by se měl spíše věnovat svému režijnímu umění, které prokázal v thrilleru roku 2007. V podstatě milý film, ale MOC DLOUHÉ! A příště to udělejte více i pro chlapy... Dík. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Nemám príliš v láske nasladené hollywoodske komédie, ale v otázke nasladenosti je toto dielo určite o triedu vkusnejšie než "Skús mne rozesmát". Človek si myslí, že akonáhle sa do scenára vmiešajú partnerské či medziľudské vzťahy, tak všetko musí byť neprirodzené a umelé - čo je poväčšine pravda, no netýka sa to tohto filmu. S výnimkou jednej jedinej postavy, a to nechutne afektovanej Ginnifer Goodwin - je smutné sledovať, že mnohé ženy sa jej aj v realite podobajú, takže jej afekt nie je tak celkom lžou - ide o príjemnú, obsahovo prepletenú komédiu, ktorá pomerne pravdivo predkladá divákovi krutú realitu takým štýlom, že je mnohokrát ťažké ju v našom bežnom živote akceptovať. Osobne ma najviac zaujal vzťah dvojice Affleck-Aniston, ktorí sú skutočne roztomilí, taktiež sa mi pozdávala prchká Jennifer Connelly. Averziu som zas mala voči Scarlett Johansson, ktorá pre mňa nie je ukážkovou herečkou. Rovnakú úlohu si švihla už v Allenovej dráme Match Point a ja mám voči tomuto typu ženských postáv dosť veľký odpor :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. I'd Like To - Corinne Bailey Rae ,2. I'm Amazed - My Morning Jacket ,3. Don't You Want Me - Human League ,4. Supernatural Superserious - R.E.M. ,5. Madly - Tristan Prettyman ,6. This Must Be The Place - Talking Heads ,7. By Your Side - Black Crows ,8. I Must Be High - Wilco ,9. You Make It Real - James Morrison ,10. If I Never See Your Face Again - Maroon 5 ,11. Can't Hardly Wait - The Replacements ,12. Fruit Machine - Ting Tings ,13. Smile - Lilly Allen ,14. Somewhere Only We Know - Keane ,15. Love, Save The Empty - Erin McCarley ,16. Friday I'm In Love - Cure ,17. Last Goodbye - Scarlett Johansson , ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Stejnojmenná kniha, z níž film vychází, není klasická beletrie, nýbrž jedna z mnoha příruček na téma "jak zlepšit svůj život". (duklak2)
  • Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo, v níž odpovídají na čtenářské otázky ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě (od r. 1998). V epizodě Trochu hádek, trochu řečí (2003) je dokonce myšlence „He's just not that into you“ věnován příběh Mirandy, která zjišťuje, jak poznat, když ji chlap „až tak moc nežere“. (Bbbulanek)

Reklama

Reklama