Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 2

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 334)

FilmWave 

všechny recenze uživatele

Romantičtější a méně potrhlé, než by se na první pohled zdálo. Milá oddechovka s uvolněným a stále dobrým Jimem. ()

Looooooooo 

všechny recenze uživatele

Příjemný a vtipný film, kdy se můžu pořád dívat, a pořád se mi tam bude něco líbit. Zooey je hezká a optimistická herečka. ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey pobavil, na Zooey se moc pěkně kouká, ale trošku mě ke konci zklamal scénář... zase se to stočilo na klasickou hollywoodskou komedii. Čtvrtá hvězdička je za Jima. ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím začátku, kdy Jim Carrey předvádí to nejlepší ze svého jedinečného talentu (třeba scéna ve videopůjčovně :), jsem nakonec docela zklamaný. Jednoduchá zápletka s hodně slabým a očekávaným závěrem rozhodně snímku na kvalitě nepřidávají. Kvalitou však stále zůstává božský Jim, a pozadu nejsou ani pro mě překvapivě Rhys Darby a roztomilá Zooey Deschanel, které by role v romantických komedií mohly v budoucnu perfektně sedět. "Nastupte do Bradavického expressu, další zastávka... Azkaban!!!" ... 55% ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Zanrova jednohubka, ktera neurazi ani nenadchne. Jim Carrey se snazi, co to da a Zooey se zase culi co to da, ale ve vysledku je to zkratka jen lehce nad prumerem. Coz ovsem neznamena, ze by se u nekterych opicaren clovek nezasmal... ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Čtyři to nezaslouží, maximálně tři, ale což - je to prostě z dalších komedií, v kterých Carrey předvádí mnohem méně, než na co, jak znalci filmu vědí, má. Další z mnoha, v nichž se Carrey zahazuje, dosti přímočará a nekomplikovaná, v níž nelze hledat nic, než osvědčené postupy a ingredience, relax a oddech. Řekl bych asi i - další kravina, ale v té záplavě Oscarových dramat jsem přesně takový vyprošťovák potřeboval a tak mě to opravdu bavilo, rozhodně jsem se neřehtal, ale koutky jsem měl většinu času nahoře a připitoměle si přál, aby se Carl dostal zpátky do náruče Allison, ač to bylo jasné, jakože voda steče do údolí a Stázina se dostane Kubovi za ženu :o) P.S. A - samozřejmě - s Zooey Daschanel bych si věru rád řekl Yes (ale, sakra, jsem vlastně ženatý - úplně jsem zapomněl...)! ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení v podání Jima Carreyho, který se od svých improvizacích z Ace Ventury dostal až do příjemné civilní polohy, kterou předvedl právě v Yes Manovi, dlouho jsem se rozhodoval, jestli dát tři nebo čtyři. Je možné, že rozhodnutí časem změním, prozatím ponechám takto. 7/10 ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem čekal hodně. Musím ale říct, že pro mě byl celkem zklamání. Ale jen co se týče vtipných situací, scének apod. Nemůžu říct, že jsem se parkrát opravdu nezasmál (například scénka s Redbullem, to sem pomalu padal ze židle xD). Takže proč 4*? Nevím, prostě mě film zaujal jako takový. Je to vynikající nápad, originální a dobře zpracovaný. K tomu všemu mě Yes man něčím oslovil a donutil trošku zapřemýšlet. Když přidáme ještě Jima Carreyho a nádhernou Zooey, tak je to film, na který se někdy určitě aspoň jednou podívám. Tak proto 4*.:-) ()

wakeup 

všechny recenze uživatele

Carreyho hlava omotana izolepou me zase dostala. Lhar, lhar po dvacetipeti letech dopadl lip nez Snezenky a machri. Komedie. ()

film-fancz 

všechny recenze uživatele

75% pro me pohodove straveny patecni vecer u komedie s Jimem Carreyem a Zoey Deschanel. Dobre se na ni (i na herce) diva, pobavi a tech 104 min. rychle utece. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat... Film se mi moc libil :) Aspon nejaka nova komedie co za to stoji. Jinak vykony hercu solidni. Napad sice jednoduchej ale priznejme si.. sice je to podobny lhar lhar, ale ttakovejhle film natocenej proste nebyl :) Navic je trosku k zamysleni.. Co si budem povidat, dneska je kazdej introvert. Tohle je muze trosku motivotat :) Jinak co film podle me vyzdvyhuje na tech 5* je perfektni soundtrack. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Ha, pozor! Ani jsem nedoufal, že by mohlo jít o povedenou komedii, spíš jsem čekal jen pokus o ní. Ale tady se odvedla hodně dobrá práce. Asi to není film, z kterého by lidé citovali, nebo by vyprávěli vtipy, které se tu objevily, ale Jim Carrey si s sebou přinesl tu auru vtipnosti a tak se prostě smějete. ()

optimus0s 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná komedie na stokrát vyřčené téma...nic zde nechybí(mravní poselství, trapné vtipy, skvělé vtipy) nic zde nepřebývá, prostě dokonalá oddychovka. BTW ten konec byl rozsekávající:-D ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Film si pohrává s celkem jednoduchou tématikou a ta je jak už z názvu vyplívá YES, koho by napadlo točit film o něčem takovém jako je jedno slovo? U filmu jsem se celkem dost nasmál, ale Carreyho kouzlo udělat ze sebe největší magora vymyzelo. Film má primitivní zápletku a ostatní postavy nepodávají zrovna nejlepší výkon. Snad jsem byl opět potěšel z děsivého magora Terence Stamp, který mi vždy zvedne náladu. 60% ()

Amplifier 

všechny recenze uživatele

Yes man? Pro mě jedno velké zklamání. Očekával jsem něco nového něco co mě překvapí. A dostala se mě ta neohranější zápletka, kterou bych očekával v německém romantickém filmu. I Jim Carrey zklamal, už to nebyl ten bavič jakého jsem viděl v jeho předchozích komediích. 30% ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Je síce pravda že keby mi niekto povedal : " tu máš pištoľ a choď zabiť hentoho" , asi by som nepovedal áno, lenže ako ústredný nápad na komédiu s Jimom Carreym to vrchovato stačí. Jim si niečo podobné už v podstate strihol v slušnom Klamár,klamár akurát tentokrát proti svojej vôli nehovorí pravdu ale áno. Film je prešpikovaný skvelými gagmi, scénkami a fakt šibnutími nápadmi ( krúžok jogingového fotografovania myslím hovorí sám za seba ) pri ktorých sa tých cca 100minút divák nenudí. Určite sa síce dá hovoriť aj o moralizujúco manipulačnom pozadí typu : Pomáhaj nezištne druhím, raz oni pomôžu tebe atď., no nevadí to nakoľko sa to stráca medzi humorom ktorý je instantný vďaka skvelému Carreymu. Harry Potter seansa zasluhuje * sama o sebe. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Je-li váš život fádní, zkuste všem na všechno odpovídat ANO, možná prožijete podobnou jízdu jako J. Carrey v této komedii. Pří ní jsem se bavil až nečekaně. Jediná scéna, která byla tak trochu mimo - sebevrah = římsa = zpěv. Ale ta se dá zkousnout, neboť ostatní šílenosti působí neotřele např. kurs focení při joggingu, mejdan ve stylu Harryho Pottera... ()

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama