Reklama

Reklama

Božská mrcha

(seriál)
USA, (2007–2010), 33 h 10 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Nancy Miller

Hrají:

Holly Hunter, Leon Rippy, Kenny Johnson, Bailey Chase, Laura San Giacomo, Gregory Cruz, Lorraine Toussaint, Dylan Minnette, Bokeem Woodbine, Mark L. Taylor (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(46)

Obsahy(1)

Policistka Grace vede nevázaný život a s nikým se nemazlí. Jednoho dne jí Bůh sešle strážného anděla a dá jí poslední šanci, aby se svým životem něco udělala… (oficiální text distributora)

Recenze (34)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Takú ojetinu, akou je Holly Hunter v tomto seriáli, som už dávno nevidela. Väčšinu času kvákajú o bohu, anjel je síce nechutný chlap, ale ako postava dosť nezaujímavý a tie prípady čo riešia, sú vlastne len na pozadí. Zvyšok je o tom, ako sa hrdinka váľa niekde ožratá, či už sama alebo s nejakým chlapom. Akurát ten Everlast na úvod je dobrý. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Je to vcelku zábavná podívaná, při které jsem se zatím vždy slušně bavil i přesto že se jedná o epizodní seriál. Holly i Leon jsou sympatičtí a vtipní, takže ze seriálových záplav pro mě zatím lehký nadprůměr. Navíc úvodní píseň se také velice povedla. Zatím po 7. dílech je to za necelé 4*. Uvidíme jak to půjde dál, ale díky Prima televizi, že konečně také koupila nějaký rozumnější seriál než co má ve zvyku... ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Zvláštní směska mezi lákavou komedií a nic moc krimiseriálem. Ale mě to docela zaujalo, pár dalších dílů zkouknu minimálně kvůli skvělé Holly Hunterové. ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu dementní záležitost. Po každém nanejvýš pasivně zhlédnutém dílu mám pocit, že mi ubývá více a více mozkových buněk. Už si to dělat nebudu. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Seriál zůstal na půli cesty. Nápad s andělem strážným je dobrý, ale nijak děj neposouvá (nebo jen jemně), nenabízí nic nového, takže ve výsledku jde jen o další detektivní seriál, který je úrovní svých případů někde pod průměrem. Navíc postava anděla Earla se během epizod zobrazuje jen sporadicky a přitom je to nejzábavnější element série. Tato postava si ze začátku ujížděla na žvýkaném tabáku, který odplivávala do sklenice (něco opravdu nechutného), od čehož bylo postupně rozumně upuštěno. Dalším kladem seriálu je určitě Holly Hunterová (a pěkná znělka). 50% ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Prý seriál o potřebě víry. Než se jakýmkoliv způsobem zaplétat s prasáckým pseudo-andělem, raději bych si podřízla žíly a bylo by po problémech. Proč úvodní píseň poskytl Everlast, nechápu. Moc špatné. Nevkus na n-tou. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Laciné krimi bez atmosféry a s pochybně konstruovanými zápletkami. Navíc herci a herečky chvilku přehrávají a pak zas působí jako voskové figurky. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze po dvou dílech, ale zvažuji., jestli vůbec koukat dál. Podle ukázek se zdálo, že by to mohla být celkem dobrá podívaná a i vtipná, čekal jsem nějaký komicky laděný děj s tím andělem. Ale vůbec. Je to takové dosti slabé krimi, komedie vůbec, takové nijaké. Opravdu si myslím, že je to naprosto promrhaný potenciál. Možná ještě zkusím nějaký díl zkouknout, ale nevím nevím. Hodnocení tak 50%. NA zabití nudy budiž, ale že bych musel koukat na každý díl a těšit se na něj, to ne. Howgh! ()

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběhy nejsou příliš složité, spíše někdy až kuriózní. Zato životní osudy Grace, kterou se snaží přivést na správnou cestu svérázný Anděl Earl, to zase vynahrazují. A pak, že Andělé nejsou... ()

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Demence seriálu, jež má k reálnému chování průměrně inteligentních lidí daleko stejně jako rychlost unaveného slimáka k letící raketě, mučí mé mozkové závity třetím právem útrpným. Tohleto fakt bolí. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Škoda tak prorhaného potenciálu. Mohlo to mit grády, vtip i akci. a místo toho plno blbých keců, napětí asi tolik ja při bingu s babičkou a akce míň než v nedělní škole. Nuda prud. Za ne jedna umrněná blikající chudinka. ()

Reklama

Reklama