Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Derek 

všechny recenze uživatele

pistol whipped som zhliadol vramci svojho vikendoveho seagalovske dvojprogramu spolu s urban justice a treba povedat ze pistol whipped vychadza ako porazeny... seagal nikdy nebol genialny herec ale vzdy mal obrovske charisma co mu vo vacsine filmov vystacilo, tu sa snazi o akesi charakterne herectvo (ma problemy s alkoholom a je aj gambler) ale popravde totalne zlyhava a tym sa stava jednym z hlavnych zapornych bodov tohto filmu... rezia nie je uplne najhorsia a hlavne sa pochlapil aj strihac v porovnani s predchadzajucimi seagalovkami, takze suboje su celkom prehladne. skoda otrasnej televiznosti, viem ze je to film urceny priamo na video, ale i tak by sa to dalo natocit urcite trocha lepsie (a hlavne som prekvapeny ze este niekdo pouziva zvukovy efekt ,vsuuu, pri strihoch do minulosti). zaverecna prestrelka nie je uplne najhorsia a potesi i zaverecna "kremacia" hlavneho zaporaka... celkovo vzate je to o dost lepsie ako predchadzajuce odpadovky ale v porovnani s urban justice (ktora bola taka slusna dvojhviezdickova) je pistol whipped slabsi (i ked stale dvojhviezdickovy). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co byl vyhozen z policejní jednotky, to s Mattem (Steven Seagal) jde hodně z kopce. Alkohol a hazardní hry jej strhávají do čím dál víc do bahna, a jediné, co jej ještě alespoň trochu drží nad vodou, jsou víkendy trávené s vlastní dcerou. Dluhy, které z hraní rulety má, jej nakonec dovedou k jediné možnosti - aby se jich zbavil, musí vzít zavděk prací, která jej dovede až na samotný okraj společnosti - a jedině tak bude moci začít nový život... V rámci speciálního filmového žánru zvaného "Seagalovy akční filmy" je tento téměř zářlivou hvězdou - vcelku zajímavý příběh, sympatické akční scény (to Steven, i přes svoji hmotnost umí) a tak vůbec. Samozřejmě, z globálního pohledu je to téměř stejná slátanina, jako ostatních deset tisíc Seagolových filmů, byť tento je o malilinkatý chloupek menší slátanina, než ty ostatní. Na jedno podívání neuškodí, a víckrát jej vidět rozhodně nemusím - to ale stoprocentně platí i o všech ostatních Seagalových filmech... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já těch pět prostě musím dát. Tohle je Seagalův návrat ve staré dobré klasické seagalovce, kde Steven opět tváří v tvář mlátí do lidí (a jde vidět, že je to on a ne někdo jiný) jako za mlada. Doufám, že tenhle film uvidí všichni posuzovatelé jeho tělesné váhy a objemu - i při své tonáži ještě svůj mlátící stroj nezapomněl ovládat. Smrtící zbraň by lehce zapadla do Seagalovy filmografie první půle devadesátých let, někde mezi Muže s cejchem smrti a Aljašku v plamenech. Poměrně zajímavý příběh, zajímavě natočený, docela dobrý souboje, zajímavá hudba. Prostě mi to udělalo radost. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda, řeknu vám, vážení, že to bylo obrovské překvapení. Sice to nebyl bůhvíjaký trhák, ale na to, že jde o film se Seagalem, to bylo hodně dobrý. Asi proto, že bylo ve filmu málo z jeho kung-fu "umění", kterého už jsou diváci přesyceni. Rozhodl jsem se, že si se Seagalem pustim další jeho filmy. Zkrátka jeho filmy mají něco do sebe a fandy tohoto hrdiny z 90. let jeho akčňárny pořád přitahují. Smrtící zbraň je pro mě jedním z jeho nejlepších filmů, tak proč to náležitě neocenit. Dobrá práce, Stevene, tady máš...70% // (23.11.2012) - NOVA HD (4:3) - Po roce repete a v podstatě si stojím za předešlým komentářem. Čili..na Seagala dost dobrý a CZ dabing opět nevadil. Pan Štěpnička se hodí na Stevena 100%-ně. Hodnocení neměním - 70%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nový Seagal!! Lepší Seagal!! Ale pořád jen Seagal!! Jeho zářivé, hodně hubené a jediné slušné období z přelomu 80. a 90. let (Under Siege, Marked for Death) je nenávratně pryč. Pro tentokráte si oblékl kabát bývalého poldy, a nepříliš vzorného otce, aby se mohl prostřílet a místy i prolámat do finále. A na tom, že s ním vydržíte, má milý podíl holandský režisér Roel Reiné. V podivně kroužící kameře vysekl několik (na Seagala) zajímavých akčních sekvencí a člověk by si pomyslel, že by to mohla být důstojná tečka za jeho kariérou, nicméně zdá se, že se rodák z Michiganu nehodlá vzdát!! Budiž mu přáno.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • V přestřelce na hřbitově na závěr filmu dojdou Stevovi (Mark Elliot Wilson) ve zbrani náboje, přesto na Matta (Steven Seagal) zvládne s prázdným zásobníkem ještě dvakrát vystřelit. (rublik05)
  • Scéna, ve které Matt (Steven Seagal) zapálí projektilem zápalky, je reálná. Dokonce sám Steven Seagal tento malý trik prý dokáže, ostatně se ho rozhodl předvést již v pořadu Steven Seagal – Muž zákona (od r. 2009). Zde se mu zapálení ovšem nepovedlo, jelikož došlo k odstřelení hlavičky zápalky. Vzhledem k tomu, že pořad není o zapalování zápalek, pokus se uskutečnil pouze jednou a bez přípravy. (darebak)

Reklama

Reklama