Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektív Jacob King (Steven Seagal) používa tvrdšie metódy, ale pri chytaní zločincov má vysokú úspešnosť. Práve zatkol Billyho Joea Hilla (Mark Collie), ktorý rád zabíja nožom. Spolu so svojím kolegom, detektívom Stormom Andersonom (Chris Thomas King), sa snažia chytiť sériového vraha, ktorého médiá nazvali Krvák a ktorý má na konte už niekoľko obetí. Vrah na svojich obetiach vždy zanecháva odkaz v podobe symbolu, ktorý v astrológii niečo znamená, a je mu jedno, či zabije ženu alebo muža. Jacob rozlúštil väčšinu symbolov, ale Krvák mu stále uniká. FBI poverí svoju agentku Frankie Millerovú (Holly Elissaová), aby Jacobovi a Stormovi pomohla s prípadom, ale Jacob k nej nie je veľmi zdvorilý. Agentka Millerová sa pýta Storma na zatknutie Billyho Joea Hilla, pretože sa sťažoval na neprimerané použitie donucovacích prostriedkov, Na základe tejto sťažnosti a odmietnutia svedka vypovedať je Billy Joe Hill prepustený z väzenia. Jakub správne tušil, že bude opäť zabíjať. Len neodhadol, že po pár minútach na slobode zabije troch ľudí. Jacob si zo správ od Krváka poskladá vetu, ktorá mu nedáva zmysel, a ide do knižnice v domnení, že je to úryvok z nejakej poézie. Knihovníčka prezradí Jacobovi, že je to text piesne skupiny, ktorá pravidelne hrá v malom klube. Jacob tam ide a od čašníčky sa dozvie, že text napísal Lazerus. Čašníčka mu ukáže Lazerusa (Michael Filipowich), ktorý sa dá na útek. Jacob ho prenasleduje, ale Lazerus utečie. Nechal však za sebou peňaženku a retiazku a z jeho vodičského preukazu sa Jacob dozvedel, že Lazerus Jones bol odsúdený za znásilnenie a polícia ho hľadá za porušenie podmienky. Jacobov predpoklad, že v laboratóriu nájdu na náhrdelníku DNA prostitútky Jessicy a Lazerusa Jonesa, sa potvrdí. Jacob sa spolu s agentkou Millerovou vyberie na Lazerusovu poslednú známu adresu, kde nájdu ďalšiu obeť. Jacob dešifruje posledný odkaz a vie, že Lazerus chce zabíjať v bare Smädná duša. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Maty85 

všechny recenze uživatele

Film by nemusel být vůbec špatný nebýt hlavně těch podivných hrátek s kamerou, který se tam vůbec nehodí a jsou akorát tak k ničemu. Díky tomu jsou všechny akce dost rychlý a nepřehledný. Je to jak nějaká skládačka co si musí dá člověk dohromady vždycky:-)) Jinak nápad dobrej, obezní Seagal by to v klidu zahrál a hodí se do těchle typů filmů. Říkám no, škoda toho blbnutí s kamerou co předváděli,jinak by to na ty 3* určo mohlo být. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tak si myslim, že to nejhorší není. Má to nějaký scénář, dočkáme se několika výborných hlášek Seagala a v tý kožený bundě vypadá hustě. Jen konec mi přišel dost ujetej. Co se týče akce, dočkáme se dost soubojů a pár přestřelek. Střílečky takřka bez obětí, plně realistické, absolutní přehlednost a jsou dlouhé - jen chybí prostě oběti a postrádám napětí. Soubojů je sice víc, jen to kazí naprosto mizernej střih. Nebudu psát, že je katastrofální, některý momenty jsou fakt dobrý, takové vymlácení zubů u barovej pult je asi nejlepší prvek celého filmu. Ani by mi nevadila choreografie, je průměrná, dostaneme jen pár chvatů a kopů, jinak Seagal využívá spíš prostředí, okolí, cokoliv co vezme do ruky využije jako zbraň, brutalita slušná a celkem jsem i cítil tu bolest těch úderů - bohužel kamera je příliš blízko těla a střih to "výborně" mrví. Jinak mi film přišel pohodovej. Kdyby režie nebyla tak zoufalá, tak bych byl i nadšený. 6/10 ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

....zdá sa, že filmy so Segalom sú stále viac o ničom......čo je škoda pretože boli časy keď sa na ňho dívalo fakt dobre....Kód smrti je podpriemerný snímok, ktorého zápletka je tuctová, bojové scény sú slabučké....strih--to je hotová katastrofa......a v závere je to celé zaklincované snahou spraviť so Segala vinníka čo vyznieva tragicky zle a hlúpo, pretože počas celého filmu je nad slnko jasnejšie kto je hlavná negatívna postava. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Akce 3/10/// +se hledá těžko, snad slušná brutalita, dobře se vypořádal s hlavním padouchem, má to nějaký krimi příběh, potěší odkaz na Kult hákového kříže a pár povedených hlášek -velice mizerná kamera, opakované záběry, střihy které kazí veškeré souboje, střelba... ptám se jak je možné, že zkušený policista z 20ti výstřelů nezasáhne ani jednou cíl?/// Jako z nějaké epizody jakéhokoliv amerického krimi seriálu. Jakby tvůrci už počítali s tím, že všechny postavy detektivů znáte už z dřívejška a teď vám jen naservírovali další případ, který se moc neliší od toho předešlého. Děj se opravdu snaží být víc krimi detektivkou než obyčejným bezduchým akčňákem. Je to ale taky pořádně to jediné, co může obstát. Náhodné Seagalovi rvačky (ta na začátku v baru) jsou z oblasti proč se s ním chtěli rvát. Směšné je to, že se Seagal dokáže s jedním protivníkem rvát klidně i půl hodiny a přitom si i po tak obrovské výměně pěstí a kopů dokážou oba odejít po svých, navíc ani jednomu z nich nechybí žádné zuby a neteče žádná krev. Tohle opravdu kazí celkoví dojem a jestli je někdo ochoten odpustit několik střihů v jednom kopu, tak tohle a vícekrát opakovaný jeden záběr, to totálně kazí./// Celkem 40%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal má pomyslné „štěstí“, že v mém mládí patřil mezi moje oblíbené herce – hlavně ve svých nestarších filmech. Ty nejnovější totiž většinou stojí za hovno a tyhle trošku starší už taky nejsou nějak úchvatné. Samotná myšlenka nebyla zas až tak špatná – dva vrahové – jeden astrologický psychopat, který rád ubije a mučí své oběti, druhý psychopatický sadista, který rád přišívá nálože na své oběti a podřezává je nožem. Jenomže celkové zpracování (od stihu, kamery, atd…) – to byla vážně katastrofa. Otravně dlouhé záběry na padající těla, přestřelky, v nichž nikdo netrefí nikoho – ale taky pár chuťovek – vymlácené zuby, praskající kosti, nějaká ta nahota a do očí bijící dvojník, který Stevena zaskakoval při akčních scénách a soubojích…Znám ovšem i mnohem horší filmy od tohoto kdysi solidního herce. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát také Wesley Snipes, ale kvůli jeho problémům s daňovými úřady k tomu nedošlo. (ssfan)
  • Steven Seagal v tomto filme nepredviedol vôbec žiadne bojové umenie. Akčné bojové scény boli natočené s kaskadérom a zostrihané tak, aby to v konečnom dôsledku vyzeralo, že zápasí samotný Seagal. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama