Reklama

Reklama

Producent filmu IGBY, nominovaného na Zlatý glóbus, přichází s působivým příběhem o temných stínech životního stylu 80. let v Los Angeles. INFORMÁTOŘI, jejichž děj je zasazen právě do Los Angeles 80. let, se soustředí na mladé a bohaté Losangelesany, pohlcené dekadentním životním stylem. Žijí lhostejně a izolovaně od skutečného světa. Půltuctu příběhů filmu spojuje jedna osoba – Graham Sloan. Je to dítě luxusu, které se snaží najít svou vlastní cestu. Grahamovými nejlepšími přáteli jsou Christie a Martin. S nimi se oddává sexu, drogám i debatám o životě. Martin zároveň tajně udržuje milostný vztah s Grahamovou matkou, zatímco otec je posedlý stárnoucí, ale stále sexy hlasatelkou Cheryl Laineovou. Cheryl se také schází s mladíkem jménem Danny, který by mohl klidně být jejím synem…a složitá síť příběhu se zaplétá… Grahamův přítel Tim jede s otcem na Havaj. Otci během pobytu začne vrtat hlavou, proč se jeho synovi nelíbí děvčata a co na jeho chlapci tak přitahuje muže. Grahamův soused Jack drží v zajetí dítě, které unesl z mnohem temnějších důvodů, než je výkupné. Násilnická popová hvězda Bryan Metro se ocitne v nejhorší krizi právě ve chvíli, kdy je jeho kariéra na vrcholu. INFORMÁTOŘI jsou portrétem zbloudilé generace – tragický pád do propasti pod oslnivým pozlátkem L.A. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Chci věřit, že jako kniha to dokáže zaujmout ... nicméně po shlédnutí této nudné slátaniny si ji pravděpodobně nikdy nepřečtu. Režisér s producentem sehnali pár druhořadých filmových „hvězd“ zjevně jen podle parametrů: kdo je švorc a k mání. Nikdo z aktérů ani zdaleka nepředvádí žádný herecký výkon a dialogy jsou nehorázně nudné až hloupé. Vše se točí jen kolem věčně zfetovaných nadržených puberťáků, vyfetovaného muzikanta a několika stupidně se chovajících rodičů. Škoda času. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Film naprosto o hovnu! Žádný příběh, zápletka, katarze, poselství, nic! Jsem obeznámen, že jde o adaptaci poměrně uznávané knihy, ale tenhle film jí rozhodně nedělá dobrou reklamu. Sonda do dekadentního holywoodu 80. let je vcelku hezky natočená, má věrnou výpravu a hraje v ní hezká dobová muzika. Jenže se v ní nic neděje, občas si tam někdo s někým zasouloží, občas se tam jen tak plácají nesmysli, občas se neděje vůbec nic v klipových záběrech. Pár zmínek o AIDS, drogách a homosexualitě z toho umělecký snímek neudělají. Hraje zde pár vcelku kvalitních herců, ale je vám to úplně jedno, protože film má tak nudný způsob vyprávění a i při cca 90 min. je tak dlouhý, že jediné, co si přejete, je, aby už to skončilo a vy do té doby neusli. Různorodá skupna lidí žije, souloží, fetuje, mluví, spí, hádá se na určitém místě v určitém čase v naprosto nedokoukatelném filmu... 20% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Amber Heard sa tu objavila len aby robila to, čo v bežnom živote. Šukala a fetovala, alebo, pre zmenu, šukala s dvomi či tromi a stále fetovala. Niet sa čo diviť, predsa si len nedávno na súde priamo šňupla na súde, ona nemá s tým problém. Našťastie sa v tomto filme aspoň nevykadila do postele, ako to urobila Deppovi.  To muselo byť ale manželstvo! Zaujímavé je, že sa v takomto šteku objavia aj starnúce herecké hviezdy ako BB Thornton, Kim Basinger, W Ryder či M Rourke. To by sa normálnych okolností dávalo veľký film. Lenže oni sú tu len ako takí brigádnici. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Když vám zemře dítě, neustále si představujete, jak by asi vypadal jeho další život, na který už ale nikdy nedojde.. Ale Bruce žil plným životem !! A v tom je jistá útěcha.." Plný život ?? Nebo život plný koksu, povrchních canců, sexu nebo chlastu ?? Někdo ten rozdíl jen dost těžko chápe.. Stejně tak se zdá naprosto jisté, že tohle agresivně povrchní a ploché zobrazení nesmírně agresivně povrchního a plochého prostředí plného charakterů, které jsou sice zdánlivě živé, byť tohle jsou spíš krásní zombíci, nicméně ve vztahu k divákovi vesměs neztotožnitelné, zjevně naprostou většinu nedokáže dostatečně zaujmout, když narativně nepříjemně vyprázdněný snímek režiséra Jordana, nikoliv však Neila, ale Gregora, od klokanů, zvládá pouze navodit dokonalou depresi.. Na jeho obhajobu nezbývá než dodat, že ona zásadní potíž tkví už v samotné knižní předloze Breta Eastona Ellise, který se tentokrát svému Americkému psychu nepřiblížil ani na dohled.. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

K The Informers mě přilákaly dvě věci: 1) přítomnost cca půl tuctu známých tváří a 2) komentář Jeremyho Clarksona k Amber Heard během jejich rozhovoru... Ad 1). asi největším šokem pro mě byl fakt jak Kim Basinger ve svém věku vypadá skvěle a jak Winona Ryder vypadá na svůj věk hrozně. Kdybych nevěděl kdo jsou, klidně bych zbaštil že jim je stejně let (přitom mají mezi sebou 18roků). Ad 2). Jeremy nekecal. Amber tráví většinu času před kamerou bez oblečení. Nicméně to je tak celé. Myšlenku celého filmu jsem totiž vůbec nepochopil a nic z výše uvedeného mě nemotivuje se na film podívat 2x (tím pádem více než dvě hvězdy opravdu nehrozí) a protože se film týká tématu který mě nebere (synkové a dcerušky bohatých rodičů co jen celý film fetují a šukají) snižuji podprůměr o ještě jeden stupínek níž. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (8)

  • Párty ze samotného úvodu filmu byla natočena v rezidenci v Buenos Aires v Argentině. (Angelic-77)
  • Brandon Routh měl ve filmu hrát upíra Jamieho, ale jeho scény byly na poslední chvíli zrušeny, takže se ve filmu vůbec neobjeví. (HellFire)

Reklama

Reklama