Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Frank přichází v roce 1984 bez větší perspektivy do Amsterdamu, kde si chce najít nějakou práci. Jeho největším a jediným koníčkem je tanec, najde si tedy práci v gay kabaretu House of Boys. Účastní se divokých akcí, pohybuje se v sexuálně velmi otevřeném prostředí a vytváří si vztah s hezkým Jakem, zkrátka je spokojený. Postupně se do sebe s Jakem zamilují, ale šťastné chvíle náhle přeruší nemoc. Jake dostane tehdy ještě neznámý AIDS. (whampingwillow)

(více)

Recenze (4)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Víceméně dokumentární vhled do nevázaného amsterodamského gay prostředí osmdesátých let s sebou přináší všechna pozitiva i negativa doby, včetně tehdy nevyléčitelné pohlavní nemoci AIDS. Občasná nadbytečnost některých motivů a postav plus nepříliš smysluplný epilog kazí jinak skvělý zážitek. V druhé půli se film mění v cele pohlcující lásku a zároveň zápas o život a skutečně bych nečekal, že toto bude jeden z důvodů, kdy se nemám proč stydět za slzy. Přínosné v mnoha směrech. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Vše už bylo v recenzích napsáno, taky mi trošku zvlhly oči … a takových či podobných příběhů jsou miliony … když už to skončí ??? (myslím ten odpornej virus HIV) 9988 ()

Reklama

Reklama