Reklama

Reklama

Recenze (4)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem kdy pochyboval o tom, zda je Lynch génius nebo jestli vždy ví co dělá, tento dokument mé pochyby dokonale rozptýlil. Lynch je zde představen jako bytostný umělec a věčně kouřící zamyšlený chlápek s pomalou dikcí a mírně výstředním účesem, který má naprosto jasnou představu, co chce natočit a jak má jeho film vypadat. Shrnuto: pro Lynchovy fanoušky povinnost a pro ty ostatní tip na zajímavý pohled do tvůrčí dílny kreativní a nesmírně originální režisérské osobnosti. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lehce nízkorozpočtovou formu bych ani tak neřešil-důležitý je obsah. David je prostě frajer a intuitivní pankáč, který se nebojí vrhnout se do artového projektu jen na základě pocitů a snů s neuvěřitelnou vírou v diváka a jeho schopnost(a ochotu) hrát tu radostnou hru na asociace, abstrakce, instinkt, atmosféru atd...... Je to fakt potěšení "šmírovat" tohodle chlapíka při práci. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Genius at work. Trochu jednotvárný dokument zachycuje Lynche při vzniku jeho "Inland Empire", ukazuje ho jako kreativní osobnost, která neváhá přiložit ruku k dílu. Součástí jsou veselé historky z natáčení, povídání o transcendentální meditaci a výlet do oblíbené staré továrny. 7/10 ()

Reklama

Reklama