Reklama

Reklama

Životní styl horní střední třídy Dona a Bridget Cardiganových je ohrožen, protože to vypadá, že Don, který je už rok bez práce, už žádnou hledat nechce, a hospodyňka Bridget nepracovala po většinu svého života. Jejich dluhy se už blíží 300 000 dolarů. Když to Bridget zjistí, dojde k závěru, že potřebuje získat práci - jakoukoli práci - která jim přinese aspoň nějaké prostředky. Neochotně vezme práci uklízečky ve Federální ústřední bance v Kansas City. Bridget téměř okamžitě okouzlí všechny ty staré opotřebované bankovky, které míří ke skartaci. Přijde s plánem, jak si zase pomoci k penězům - ukradne hodně z těch peněz, což podle ní je snadná práce, protože zámky používané na peněžních vozících jsou standardní a nikdo nikdy nekontroluje odpadky. Ke svému plánu potřebuje získat jednu osobu, která pracuje se skartovačkou, a druhou, která tlačí vozíky s penězi. (Filmbox)

(více)

Recenze (73)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $20,668,843Tržby Celosvetovo $26,368,315Tržby za predaj DVD v USA $14,411,044 //počet predaných kusov 907,523 ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Remake britského televizního filmu (!!!) se v rukou amíků zvrhnul přesně v to, co byste podle traileru čekali. Pekelná herecká trojka Keaton - Latifah - Holmes křepčí na postelích, tančí s vysavači a řeší dlouholetou sexuální abstinenci, přičemž stihne opakovaně vykrádat skartovnu peněz, ve které pracuje. Že to je podívaná jen pro otrlejší povahy snad nemusím zdůrazňovat. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Prdelatá černoška, důchodkyně nad hrobem a nestoudná Katie. Pravděpodobnost, že má tenhle film kvalitu, je srovnatelná s pravděpodobností, že dokonalý slovník je výsledkem exploze v tiskárně. ____ 1, Ženský hrdinky zde nesuplují chlapský archetypy, jako tomu bylo v Tarantinově Grindhouseu, ale zůstávají ženskými hrdinkami. 2, Celý to má podobu televizního formátu, což poznáte podle toho, že zvuk má mnohem důležitější roli než obraz. 3, Je to opravdu směšně natočený a odvyprávěný (sic jakžtakž zábavný). Je to monumentalistickej kýč, trochu tý čubčí podívaný, kvůli který mají multiplexy tak obrovský plátna. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám příliš slabou vůli na to, abych mohl pracovat se skartovačkou peněz a nepřemýšlet přitom o jistém vylepšení svého rozpočtu. Z tohoto úhlu pohledu rozumím tomu, že o tom někoho napadlo natočit film. Avšak ústřední trojice zlodějek vyrazila do akce s plánem natolik pitomým, že by se při něm hlídací profesionál musel utlouct smíchy, protože tyto dámy by nedokázaly nenápadně odcizit ani žvýkačky v samoobsluze střežené bystrým duem poručík Drebin - inspektor Clouseau. Přesto jsem se několikrát lstivě přistihl, že se vlastně docela bavím, tak to tou třetí hvězdou trošku nadhodnotím. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V prvom rade bola totálne prepísknutá stopáž. Po prvej hodinke to bolo už len zbytočné a zúfalé doťahovanie už aj tak priemerného snímku, ale naozaj to mohlo ostať aspoň v priemere. Plno užvástaných nezmyselných rečí, ktoré ako-tak divákovi naznačujú, že sa ešte stále niečo deje. Záver blábolový a zasmial som sa asi dvakrát. 40%. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na hnusnú, zvráskavenú Diane Keaton mám doslova alergiu. Je to jedna z najhorších herečiek, čo som kedy videl. Čím je staršia, tým mi je viac a viac odporná. To že si niekedy zahrala v kultovom "Kmotrovi" je už dávno zabudnuté. Jej súčastné herecké kreácie sú ukážkou absolutnej neschopnosti. Popri nej sa v tejto mimoriadne trapnej krimi komédii ešte predviedli ďalšie dve nesympatické filcky. Strapatá koza Katie Holmes a upotená, obézna afroameričanka Queen Latifah. Takéto žumpácke trio sa rozhodla obsadiť do hlavných úloh akási neznáma, neskúsená režisérka Callie Khouri. No čo už len z toho mohlo vzniknúť? Odpad! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle není film na zabití času, tohle je film pouze na zabití. Opravdu ďábelské herecké trio tu krade prachy a dělá u toho rádoby vtipné věci. Ovšem Dannyho parťáky v sukních určitě nečekejte, to by aspoň ten plán musel být chytrej. A že jedinej snesitelnej článek v celým filmu bude Queen Latifah, kterou nesnášim, myslím mluví za vše. Fakt strašný peklo. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kolik jen defrandantek jsem už poznal osobně, a taky o nich četl. I mě bylo asi třikrát v životě nabízeno, abych přijal místo, kde se defraudace bere jako součást profese. Já mám pro ni pochopení, protože je stále i dost takových, co nejsou defrandanti. Existuje jistá hypotéza profesora H., že většina defraudantů dokáže prožít zajímavější život než nedefrandanti. Tyhle obyčejné ženské toho moc neprožívají, i když na druhou stranu dokáží si užívat všeho, co jim život přináší, takže jsou sami se sebou spokojené. A někteří diváci taky. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusná čierna slonica, vráskavá obstarožná okuliarnička a kučeravá feťáčka v maximálnej sračke a urážke označenia komédia. Zvlášť Latifah sa ledva zmestí do obrazovky, odporná obézna guľa, ktorá môže robiť akurát reklamu na McDonalds. Scenár na úrovni vyššej osobitnej školy s orientáciou na vysoko retardovaných jedincov. Odpudivá záležitosť. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Film Ženy v balíku by se dal popsat jednoduše jako oddechová americká komedie se sympatickým hereckým obsazením, u které člověk nemusí tolik přemýšlet. Příběh sice není nijak výrazně originální, nicméně je nevtíravý a není tak hloupý, jak tomu u valné většiny komedií z USA podle nějaké šablony bývá. Zkrátka snímek, který je ve všech ohledech průměrnou záležitostí, ale i tak jej mohu doporučit ke zhlédnutí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na druhý pokus mi tento tuctový heist film pripadal celkom znesiteľný. Najskôr preto, že som ho mal pustený len ako podkres pri inej činnosti. Plán lúpeže je celkom zaujímavý. Horšie sú na tom postavy, ktorým som nemal príliš dôvod fandiť. Najmä keď po zisku potrebnej čiastky pokračovali v ďalšom okrádaní banky. Postava Diane Keaton bola až príliš chamtivá. Queen Latifah som nikdy nemusel a kráska Katie Holmes to sama nevytiahne aj keď tu hrá roztomilé trdlo. Z ostatných postáv zaujme ešte Ted Danson ako trpezlivý manžel Diany. Záver je taký vlažný. Nakoniec to pre všetkých dopadne dobre, ale nejak extra nadšený som z toho nebol. Možno mi vo filme chýbal nejaký skutočný zloduch, ktorého by to trio okradlo. Neviem. No ako podkres k inej činnosti to je celkom v pohode. 5/10. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Bridget (Diane Keaton) je žena v letech, která znenadání přichází o práci. Její velký dům, auto, pojištění a další kupa věcí však potřebuje finance. Sehnat nové zaměstnání v pokročilém věku však není úplné nejlehčí. Bridget tedy vezme ponižující místo uklízečky v národní bance. Když však vidí, že milióny dolarů se denodenně skartují, začne jí vrtat hlavou, jak se k nim dostat. Seznámí se proto s Jackie (Katie Holmes), Ninou (Queen Latifah) a její plán může začít... To, co ze začátku vypadalo jako zajímavá ženská verze Dannyho parťáků, se nakonec zvrhlo v nezajímavý příběh o třech dámách (teda spíše 2 dámách a jedné pěkné slečné), které si mimochodem namastili peníze na centrální bance. Škodou je, že se film nezaměřuje ani tak na precizní krádež z pečlivě střežené banky, ale na problémy jednotlivých postav. Trochu to zamrzí, protože režije se věnuje naprosto zbytečným scénám a ty, ze kterých mohl být skvělý materiál naprosto přeskakuje. Navíc Callie Khouri by možná zvládl odrežírovat jeden pár, ale ve třech (v podstatě 4 hlavní hrdinové a dva docela důležití "přicmrdávači") už prostě nestíhá vykládat všechno co by chtěl a pak to dopadá jak to dopadá. Úplná nuda to není, ale že bych se nějak bavil... 45% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka ktorá neurazí ani nenadchne. Minimálne však stojí za pozornosť vďaka rafinovanosti celého plánu krádeže + ústredné trio (D.Keaton, Q.Latifah, K.Holmes) je skrátka sympatické. Dobre odvedená remeselná práca s pár vydarenými hláškami (našinca určite poteší narážka na Československo) ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Hledate film na nudnou nedelni poobedovou siestu, ktery by vam aspon mirne polechtal branici a behem jehoz sledovani byste tu nudu aspon trochu zahnali do kouta? Pak prave tento film je tim pravym. Neni nicim vyjimecnym, nevybocuje z rady Bckovych komedii posledni doby, lec Diane Keaton v hlavni roli z nej dela svym hereckym umenim zabavnou nenudnou podivanou a k tomu ji skvele sekunduje Katie Holmes (na tu skotacici holku se sluchatkama na usich bych se dokazal divat porad...zavidim Tomu Cruiseovi :D ) a Queen Latifah. Navic vse podtrzenou celkem schopnym hudebnim doprovodem. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"I hate cleaning toilets but the money is so good." Ako jednohubka neuškodí, ale zase nenadchne a nezanechá nič. Humoru je pomenej a aj ten príbeh nie je extra pútavý(a určite sa z toho dalo vyžmýkať viac). Čo ma však veľmi prekvapilo bola Katie Holmes, ktorej jej rola sadla ako uliata a bola fakt roztomilá(nie toporná ako napr. v Batman begins) a dokonca ani jej tanečné kreácie nepôsobia trápne ako podobné pokusy vo väčšine filmov. Ale tomuto filmu viac ako tri hviezdy nedám, na to je príliš priemerný. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Lehoučka oddechová komedie, ale já jsem se tentokrát bavila. Prostě se to povedlo ! Ačkoliv dnešní americké komedie většinou stojí za starou bačkoru, tak tohle myslím byl nápad nad kterým by asi každý z nás uvažoval, kdyby byl u takových "balíků" zaměstnán. ()

Reklama

Reklama