Reklama

Reklama

Životní styl horní střední třídy Dona a Bridget Cardiganových je ohrožen, protože to vypadá, že Don, který je už rok bez práce, už žádnou hledat nechce, a hospodyňka Bridget nepracovala po většinu svého života. Jejich dluhy se už blíží 300 000 dolarů. Když to Bridget zjistí, dojde k závěru, že potřebuje získat práci - jakoukoli práci - která jim přinese aspoň nějaké prostředky. Neochotně vezme práci uklízečky ve Federální ústřední bance v Kansas City. Bridget téměř okamžitě okouzlí všechny ty staré opotřebované bankovky, které míří ke skartaci. Přijde s plánem, jak si zase pomoci k penězům - ukradne hodně z těch peněz, což podle ní je snadná práce, protože zámky používané na peněžních vozících jsou standardní a nikdo nikdy nekontroluje odpadky. Ke svému plánu potřebuje získat jednu osobu, která pracuje se skartovačkou, a druhou, která tlačí vozíky s penězi. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

genetique 

všechny recenze uživatele

V prvom rade bola totálne prepísknutá stopáž. Po prvej hodinke to bolo už len zbytočné a zúfalé doťahovanie už aj tak priemerného snímku, ale naozaj to mohlo ostať aspoň v priemere. Plno užvástaných nezmyselných rečí, ktoré ako-tak divákovi naznačujú, že sa ešte stále niečo deje. Záver blábolový a zasmial som sa asi dvakrát. 40%. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná lehká komedie. Každý máme občas chuť pustit si něco lehčího, řekněme pohodového - a tohle mě v tom směru nezklamalo. Keaton+Latifah+Holmes si vyhrály se svými charaktery, byly vtipné a uvěřitelné. Příběh nebyl samozřejmě jeden z nejlepších nebo nějak extrémně poutavých, ale je to prostě komedie postavená na charakterech a hereckých výkonech hereček, které to podle mě zvládly. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle není film na zabití času, tohle je film pouze na zabití. Opravdu ďábelské herecké trio tu krade prachy a dělá u toho rádoby vtipné věci. Ovšem Dannyho parťáky v sukních určitě nečekejte, to by aspoň ten plán musel být chytrej. A že jedinej snesitelnej článek v celým filmu bude Queen Latifah, kterou nesnášim, myslím mluví za vše. Fakt strašný peklo. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Ach ty dialogy... Možná by bylo lépe, kdyby hl. představitelky mlčely, mlčely a zase mlčely. Odpočátku jsem tenhle film bral jako nenáročnou komedii, která zabaví a vyplní čas. - Ale ani to nenastalo, spíše se dostavila nuda a čekání na konec. Nějak si ty vtípky a rozverné taškařice k popukání k filmu nesedly. Zvláštní. Herecké obsazení je ovšem dobré, i když Queen Latifah zrovna nemusím a její kouzlo jsem doposud neobjevil. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"I hate cleaning toilets but the money is so good." Ako jednohubka neuškodí, ale zase nenadchne a nezanechá nič. Humoru je pomenej a aj ten príbeh nie je extra pútavý(a určite sa z toho dalo vyžmýkať viac). Čo ma však veľmi prekvapilo bola Katie Holmes, ktorej jej rola sadla ako uliata a bola fakt roztomilá(nie toporná ako napr. v Batman begins) a dokonca ani jej tanečné kreácie nepôsobia trápne ako podobné pokusy vo väčšine filmov. Ale tomuto filmu viac ako tri hviezdy nedám, na to je príliš priemerný. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 16. dubna do 21. června 2007 ve městě Shreveport (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Pri večeri v reštaurácii povie Jackie Truman (Katie Holmes), že by chcela navštíviť aj Československo, ale Don Cardigan (Ted Danson) jej vysvetľuje, že už neexistuje a rozdelilo sa na Českú republiku a Slovensko v roku 1992. V skutočnosti k rozdeleniu došlo o rok neskôr, oficiálne 1. januára 1993. (Piri)

Reklama

Reklama