Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem si jistá, že jsem dobře vybrala - že přesně na 111 minut čistého času vypnu a po středně náročném pracovním týdnu budu relaxovat u vtipné a svěží komedie se sympatickými protagonisty a s nevyhnutelně šťastným koncem. Poučení ? NIKDY nevěřte svým vlastním tipům, NIKDY nepřistupujte k žádnému filmu s přehnaným očekáváním. Nedokážu pochopit, jak na VELICE slibný úvod může plynule navazovat absolutně nesourodá směs inteligentního, méně inteligentního a naprosto stupidního humoru - nedokážu pochopit, že nějaký snímek může TAK zbytečně a hloupě odepsat sám sebe. Proč ? A jak to proboha udělal ? Na to je snad zapotřebí nějakého zvláštního talentu, jinak si to neumím vysvětlit. Na druhou stranu - moje chyba: Co jsem asi tak mohla čekat ... od pochybného zajíce bez uší ... ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Pod základní schématičností se skrývají drobné nuance, které tento snímek činí dosti originálním. Nečekejte též, že se budete u filmu válet smíchem, ale duch romanticky založeného člověka strádat nebude. Díky značně extrémním a podivným charakterům se film blíží kategorii weird, tedy filmu o podivínech pro podivíny. I přesto v něm najdete spoustu faktů, které potěší i zcela normální nedeformované osobnosti. Nora Tschirner navíc působí hodně jako Zooey Deschanel, takže na své si určitě přijdou i fanoušci této herečky. A jak je patrno již v úvodu, film se vymezuje vůči mnohým americkým klišé. A nahrazuje je klišé německými :) *** Ve zkratce: Jürgen, to bejval tak zatraceně zábavnej chlap :) A teď už běžte na Sněhurku. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Til Schweiger, občas hlavní dvojice, celkem sranda -nevýrazná první polovina/// Zajíček bez oušek se ze začátku tvářil mírně trapně a hlavně vypadal jako Tipische deutsche movie und schluss. Žádný zázrak se tedy nekonal, já se nebavil a ...a najednou se mi to začalo líbit. Od momentu kdy na scénu vpluje romantická linka jsem se hodně dobře bavil. Bylo to takové roztomilé. Sledovat dva odlišné lidi, kteří se slušně rečeno nemusejí a přesto k sobě začnou cítit lásku. Tento film celkově jako komedie celkem pohoří. Bavit se snad jen budou ti, kteří rozumí německému humoru. Ovšem jako romantocký film je to milé a zábavné. No a ten konec jak se pomstí tomu taxikáři, to prostě nemá chybu./// Celkem 66%/// ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie v americkým stylu, ale ne nějak stupidním teenagerovským, ale takovým docela milým a pohodovým stylu. Navíc Tila Schweigera mam rád a za partnerku dostal pěknou, milou a roztomile roztržitou Noru Tschirner, která pracuje v mateřský školce, kam Til nastupuje na soudně nařízený veřejně prospěšný práce, takže je asi jasný, jak to bude probíhat a co se tam bude dít, ale já se bavil a líbilo se mi to ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taková směsice toho dobrého, ale také špatného současné německé komedie. Til Schweiger spolu s velmi sympatickou Norou Tschirner dokázali vytvořit výbornou dvojici, která si k sobě našla cestu otřepaným stylem "co se škádlívá..." Svou odlehčeností, pohodovou atmosférou a účinnou romantikou (byť klišovitou a jednoduchou) si mé sympatie Zajíček bez oušek získat dokázal. Slabé čtyři proto dám... 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)
  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)

Reklama

Reklama