Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Recenze (107)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že mám Tila rád, neznamená, že mám rád i jeho filmy. Pár jsem jich viděl, ale ani jeden mě (včetně tohoto) nepřesvědčil, že bych si ho měl pustit znova. Přeci jen točí hlavně komedie a některé i na pokračování. Nechápu ale proč mají v Německu tendence točit tolik komedií a většině dát takový ten zbrklý ráz, který má být vtipný a zároveň i nápaditý. Není ani jedno a dost to celkové vyznění filmu ztrapňuje. Zajíček bez oušek má ještě k tomu naprosto standardní příběh, na kterém není vůbec nic zvláštního, natož pak zajímavého. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €4,5miliónaTržby USATržby Celosvetovo $81,409,820 (z toho v Nemecku bol zárobok pekných $74,002,437) ║ Til Schweiger sa vie dosť dobre obracať, keď stíhal aj režírovať aj hrať hlavnú úlohu, dokonca dosahuje aj v celku znesiteľnú úroveň filme ale v čom tu je problém že ponúka len to čo už sme mohli v Amerických komédiách vidieť nespočetne krát. Takže ako výstuhu príbehu si zobral osvedčenú šablónku, ktorá pokiaľ sa vie zručne spracovať nemôže sklamať a nesklamala ale nevýhodou je že tam nie je dohromady nič originálne, čo by mohlo potešiť. Nájde sa tu aj zopár vtipných scén, romantická rovinka v celku funguje, takže stráviť sa to dá pokiaľ sa nečaká veľký zázrak z Nemeckej produkcie. /45%/ ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Svěží, milá a příjemná romantická komedie s hlavním hrdinou, který má obrovské charisma a všechny trapasy a nesnáze zvládá s okouzlujícím klidem a se strašně milou a hrozně praštěnou hlavní hrdinkou. A ten zajíc byl úžasný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dám si vodu. Ale abychom si rozuměli, nechci žádnou hysterickou podbízivou vodu, která nechápe, co je to vztah na jednu noc. Chci nebublavou vodu, která nedělá žádné vlny." Ludo je zkrátka romantik, který žije a souloží pro radost, takže považuji za poněkud nešťastné, že bych měl fandit tomu, aby se usadil a obšťastňoval pouze jednu dámu. Jenže Anna je dostatečně potrhlá na to, aby si získala mé sympatie a proto k fandění nakonec došlo, ale celkově jsem dostal o něco méně zábavy, než bych potřeboval a například scény s kouzelným medvědem Bellem svou trapností zaskočily i můj vrozený nevkus. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie v americkým stylu, ale ne nějak stupidním teenagerovským, ale takovým docela milým a pohodovým stylu. Navíc Tila Schweigera mam rád a za partnerku dostal pěknou, milou a roztomile roztržitou Noru Tschirner, která pracuje v mateřský školce, kam Til nastupuje na soudně nařízený veřejně prospěšný práce, takže je asi jasný, jak to bude probíhat a co se tam bude dít, ale já se bavil a líbilo se mi to ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Niektoré momenty mi pripadali ako vystrihnuté z nechutných nemeckých komédií a niektoré zase akoby ich vymyslela Rosamunde Pilcherová na objednávku súdruhov z NDR. Tú rozhodujúcu tretiu hviezdičku, ktorou sa u mna film stáva pozerateľným, som dal za nádherné ústa Nory Tschirner (veľmi podobný úsmev má aj Audrey Tautou)... ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou filmů Tila Schweigera je Til Schweiger sám. Nepracuje v týmu, nemá nikoho, kdo by mu položil ruku na rameno a řekl: Tile, tohle už tu bylo, zkus jiné téma, zkus to jinak. Tak v jeho filmech zůstává hlavní devizou jeho pravidelná sympatická tvář a sexy prdelka! Pro dámy celkem milé pokoukání, pro přínos světové kinematografie zanedbatelné ... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Til Schweiger, občas hlavní dvojice, celkem sranda -nevýrazná první polovina/// Zajíček bez oušek se ze začátku tvářil mírně trapně a hlavně vypadal jako Tipische deutsche movie und schluss. Žádný zázrak se tedy nekonal, já se nebavil a ...a najednou se mi to začalo líbit. Od momentu kdy na scénu vpluje romantická linka jsem se hodně dobře bavil. Bylo to takové roztomilé. Sledovat dva odlišné lidi, kteří se slušně rečeno nemusejí a přesto k sobě začnou cítit lásku. Tento film celkově jako komedie celkem pohoří. Bavit se snad jen budou ti, kteří rozumí německému humoru. Ovšem jako romantocký film je to milé a zábavné. No a ten konec jak se pomstí tomu taxikáři, to prostě nemá chybu./// Celkem 66%/// ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že Němci neznají jen Pilcherovou a umí i normální hezký romantický komedie. Šablonovitý, s jasným koncem... Tak čím je tahle výjimečná? Chemie hlavní dvojice funguje, ona správná a sympaťačka, on je týpek z Knockin' on Heaven's Door; pak prostředí školky, které je dobrým zřídlem vtipných a úsměvných situací (pár dětských hlášek fakt stojí za to); a živá rom-komová hudba. Jen škoda, že z toho nevyždímali víc, potenciál by byl. # viděno: monitor, 5.1 # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dnes je nedeľa. A toto je taký príjemný film na nedeľu ... trošku vtipné, trošku romantické a trošku trápne. Til a Nora sympatický párik a muzika viac než dobrá. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Snaha bola určite a film miestami aj pobavil ale nedokázal sa vymaniť z klasických klišé scén ktoré znižujú všetky romantické filmy na rovnakú úroveň. Jediné čo potešilo bolo herecké obsadenie, ktoré si tie tri hviezdičky zaslúži určite. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Možná fakt, že se podstatná část filmu odehrává v mateřské školce, svedl scénáristu k tomu, že i charaktery dospělých odpovídají spíše dětskému chování. Anebo mateřská školka byla poslední ucelené vzdělání, které scénárista získal. Jak jinak si totiž vysvětlit, že se hrdinové chovají přihlouple dětinsky a vedou spolu zcela pomatené dialogy? K tomu ještě musíme přidat trapné berličky, které děj postrkují násilně dopředu, jako například "náhodně" otevřené dveře do bytu, takže hlavní hrdince nic nebrání spatřit svou lásku v posteli s úplně jinou ženou. Nebo scéna vyznání, kdy to podstatné sdělení vždy znovu přehluší lodní siréna - to bylo snad inspirované Smoljakovým povídáním o vodníkovi ve filmu Na samotě u lesa. Hrdinka se na první rande obleče a namaluje jako modelka, ale na filmovou premiéru, kde ji čeká pózování na červeném koberci, si vezme svetřík se zvířátky a snad dokonce ještě poblitý od dětí z mateřské školky... ____ Ostatně i láska mezi ústřední dvojicí vypukne zcela nesmyslně, u obou z páru se projeví najednou jako zásah z čistého nebe, když teprve scénu předtím si byli lhostejní, nebo se i nesnášeli. ____ Kladem snímku jsou sympatičtí herci, závěrečná pomsta taxikáři a dva dialogy - jeden o nezávazných vztazích a druhý o intimnostech - ty bych, kupodivu, i podepsala, ale jinak je to jen plácání do vody. /16. 12. 12./ ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 2.2.2009 --- Príjemná komédia s počúvateľným slovenským dabingom. SCHWEIGER zdá sa pochytil nielen herecký talent. TECHNICKÁ POZNÁMKA: JOJka nám zavádza nový KRETÉNSKY ZVYK. Kým NOVA záverečné titulky "iba" zrýchľuje, JOJ film ukončí len lakonickým THE END (a bozajte nás, dodávam ja). Bez katarzie, bez emocionálnej odozvy, zato s všadeprítomnou reklamou. Blééééé. (3.9.2009) ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Typická Schweigerovina o nenapravitelném proutníkovi, který se jednoho dne zamiluje. Chvílemi romantické, chvílemi vtipné k počůrání (úvodní gag Jürgena Vogela, teorie o tří typech mužů podle jejich přístupu k orálnímu sexu, scéna s taxikářem), ale chvílemi bohužel až moc vulgární a nucené. Til Schweiger jako Ludo sympaťák (zvláště v kombinaci s jeho bláznivým kolegou fotografem), Nora Tschirner v roli Anny příjemně praštěná. Výborný soundtrack v čele s The Killers a One Republic. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava super herci a hlavně to nejlepší začíná až ve školce ne že by učitelka byla příliš sexy ale je super, a i když celý příběh člověk už vy jak dopadne po pár minutách vůbec to nevadí. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Hrozivě kolísavá kvalita sice v součtu nedává špatný průměr, žel už sama o sobě je zlehka iritující. Navíc mi nevyhovuje šablona "první polovina - humor, druhá polovina - romantika", to už se bude navěky točit jen takhle?? Jednotlivé úseky nicméně nejsou špatné a dost možná by se daly přestříhat do solidního celku. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Zajímavá romantická komedie od našich západních sousedů. Til Schweiger si nebere za vzor romantiku v podání červené knihovny, tak jak jí jeho kolegové z Německa často exportují, ale vzhlíží spíše k těm krásným anglickým komediím o lásce ale bohužel i k těm méně povedeným hollywoodským. Přináší tedy film, jehož příběh je až tragicky okoukaný (namyšlený proutník-bulvární novinář a sympatická nešikovná ošklivka, která se do něho zamiluje...bleh), ale fanouškovi žánru to asi vadit nebude. Ale musím ocenit, že humor je trochu drsnější a několikrát mě film opravdu pobavil. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Ten koniec to pokazil, Anna sa vôbec nepoučila zo svojich vzťahoch. Film mohol byť o odpustení, o pokračovaní v ceste a o hľadaní fungujúceho vzťahu. Ale nie, ďalší film, ktorý propaguje toxické vzťahy s narcistickým sukničkárom. ()

Molikop 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po delší době vzepřela své povaze a pustila si jednu z klasických romantických komedií. A opět musím říct, že sem byla velice zklamaná. Děj je plytký a předvídatelný, není ani trochu nápaditý, a nedokáže ničím zaujmout. Dokonce ani hlavní postavy nebyly sympatické a já jako divák sem se nedokázala ztotožnit s jedinou z nich. Tento film sem přetrpěla pouze proto, že sem si slíbila, že ho nebudu odsuzovat, dokud neskočí…mohla sem si ušetřit dalších 90 minut života. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Vezměte kteroukoliv americkou romantickou komedii, co tu má hodnocení kolem padesáti procent, zasad'te ji do německého prostředí a máte Zajíčka bez oušek jak vyšitého. Jediné, co tady alespoň trochu funguje, je jiskření mezi hlavním párem ve stylu - co se škádlívá, rádo se mívá, ale co je to všechno platné, když jim podráží nohy scénář, plný hloupých situací a ještě hloupějších dialogů a navíc mám osobní problém s hlavním milovníkem Ludem, protože já tyhle nordické krasavce zrovna dvakrát nemusím. Aspoň, že ta Anna je docela roztomilá, ale to, že je největší kráska filmu okolím všeobecně přijímána za obludu, jen proto, že nosí brýle a tlustý vlněný svetr, je už klišé dokonce i v parodiích. ()

Reklama

Reklama