Reklama

Reklama

Bezhlavý jezdec

Sedm studentů to bere zkratkou na party a naneštěstí skončí ve Wormwoodu, kde je začne jednoho po druhém pronásledovat duch bezhlavého jezdce. (Filmbox)

Recenze (40)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle teenage vyvražďovačka nedisponuje ničím výjimečným. Sice nešetří krví a brutalitou, ale nějaká opravdu dobrá napínavá scéna se zde nenajde. Herecké obsazení není dvakrát sympatické. Na rozdíl od jiných teenage hororů tomuhle dílku chybí styl a moc vážně se opravdu brát nedá. Podle mého názoru zcela podprůměrný horor. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +docela sympatičtí herci, postavy se chovají celkem rozumně, triky, dobře zpracované prostředí -slabší atmosféra, bát se asi opravdu nebudete/// Takhle nějak jsem si zhruba představoval film o bezhlavém jezdci, který si svůj handicap vybíjí na mladých teenagerech. Takže se vlastně jedná o klasickou vyvražďovačku, kde postupně bude parta kamarádů strácet hlavy nad situací do které se dostali. Sic se najde pár nedostaků v jednání této skupinky, ale nejde o žádnou tragédii. Naopak v rámci žánru si vedli obstojně. Snad jen závěrečný souboj s Bezhlavým byl směšněj, ale jinak bych tento film určitě nezatracoval./// Celkem 75%/// ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A já byl spokojený! Zapomeňte na Ospalou díru, klasický příběh je přenesen do současnosti (trochu mi připomněl 2001 maniaků). Místo historické legendy (ze které se jen vychází) tu máme sympatický slasher. Skupinka sedmi mladých se na cestě za zábavou vydá zkratkou (njn, otřepané klišé, ale budiž) a skončí v městečku, kde už na ně čeká bezhlavý jezdec (společně s osazenstvem, co se páří mezi sebou, tudíž o zrůdy není nouze). A hlavy létají jedna radost! Sekera či kapota auta, to je úplně jedno. A také se dost střílí s náležitými doprovodnými rudými gejzírky. Jedinou slabinu bych viděl v laciných digitálních efektech, ale nebylo jich příliš, a proto je shovívavě přehlédnu. Tak nízké hodnocení si tahle zábavná vyvražďovačka nezaslouží. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Bezhlavý jazdec a incestná dedinka. Že pozerám na trash mi došlo, ešte než sa stihla zmeniť časová rovina (cca 3 minúty). Zo súčasnosti stačilo pár dialógov, aby som si uvedomil, že tento štýl odniekiaľ poznám. A hen kto to natočil! Mr. Ferrante, tá akcia - ten humor, to ste museli byť Vy. Náklad stupidity od začiatku do konca, miestami regulérna komédia, zvyšok ťažký výsmech. Díky za ďalšiu jazdu ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Legenda o vraždiacom bezhlavom prízraku je v zámorí hodne populárna. Ja som sa s týmto strašidelným príbehom prvý krat bližšie zoznámil v roku 1999 prostredníctvom snímku "Ospalá diera", ktorý natočil Tim Burton. Čo sa týka filmovej kvality, tak jeho verziu ťažko niekto prekoná. Tvorcovia titulu "Bezhlavý jazdec" to pojali v úplne inom štýle. Dej situovali do súčastnosti. Keď som videl, že to produkuje spoločnosť Nu Image čakal som, že to bude balancovať na hrane odpadu. No ale ku podivu to nebolo až také špatné. ** ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama