Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Flego 

všechny recenze uživatele

Vykreslenie domáceho násilia sa konalo v prvých dvoch minútach filmu, aby sme potom boli svedkami dlhého chodenia po obchodnom dome... Nasledovala vražda strážnika na parkovisku pred obchoďákom bez svedkov... Tomuto filmu som neuveril ani na minútu. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale neskúsená režisérka a upadajúca hviezda film neurobia. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám fofr film.Naprosto zdrcující tempo,jen si říkám jestli to nebylo na úkor všeho ostatního.Ale jako jednohubku beru všemi deseti.Pár minutek na představení hlavní hrdinky(Kim Besinger to i v jejím věku sakramentsky sluší),trochu zdlouhavější nákup a pak hup do lesa a jízda jak blázen,velmi solidní nářez.Překvapilo mě,že se film nevyhnul zobrazení poměrně brutálních scén,ale to je jen další milé plus.Svědkem zločinu skutečně utekl na jedno nadýchnutí,neměl čas nudit ani na vteřinu a po celou stopáž byl docela napínavý,plus výborná poslední scéna jako třešnička na dortu,ale hodnotit na něm cokoliv jiného prostě nejde,na to nebylo v tomto poměrně povedeném a hlavně velmi jednoduchém thrilleru ani čas,ani místo.Velmi silné 3*!!!! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Milé děti, dnes vám povím pohádku O čtyřech hluchoslepých retardech a hrdinné americké ženě v domácnosti. Žila byla blonďatá paní, měla dvě děti a bydlela v domečku, kde byl převeliký bordel. A protože paní byla lemra a její muž cholerik, docházelo k domácímu násilí: mrdníkem rozzuřený manžel si vybíjel frustraci na bezbranných hračkách a papundeklových stěnách, místo aby jednu pořádnou natáhnul své líné blondýně. Paní dostala geniální nápad, zamířila na Štědrý večer do hytlermarketu a během řízení vozu se chovala způsobem, že by jí každý řidič vážící si svého života, s chutí rozkopal hýždě. Jak překvapivé, paní nemohla zaparkovat přímo u vchodu do obchoďáku, musela jít možná i 30 metrů pěšky a to ji rozlítilo převelice - zvláště, když mohla 7 metrů ušetřit, kdyby nějaký sobecký hajzl neparkoval přes dva chlívky! Paní nechá provinilému vozu za stěračem lístek s rozhořčeným obsahem a jde nakupovat do přeplněné šopy. Když se vrací se třemi ruličkami balícího papíru, parkoviště je liduprázdné - jen její popelnice a toho sobeckého hajzla. A teď, milé děti, to začne být skutečně zajímavé. Auto totiž patří multikulturnímu gangu ze zdejšího ústavu pro mentálně znevýhodněné: hluchoslepému debilovi afroameričanovi, hluchoslepému imbecilovi asiatovi, hluchoslepému idiotovi mexikánovi a zloun nejzlejší je hluchoslepý kretén běloch. A lístek od paní se jim vůbec nelíbil! Naštěstí k její ochraně přiběhne statečný rytíř, hlídač parkoviště, a nechá se odprásknout. Čtveřice padouchů chytře obklíčí mrtvolu a umožní blonďaté paní odjezd - ta je taky ohromně inteligentní, proto zamíří do rozestavěné části města, kde není ani noha, tam se nabourá, popadne bedýnku s nářadím a hra na schovávanou s hluchoslepými blbci může začít naplno. Paní je ve svém bílém plášti ve tmě neviditelná a hustým lesem (s bednou plnou železného harampádí) se prodírá zcela bezhlučně, šikulka. Retardovaní hluchoslepci ji opakovaně nacházejí, dostanou nakládačku, nechají ji utéct (z nějakého záhadného důvodu po ní nestřílejí) a průběžně si jeden po druhém přijdou pro nějaká ta zranění neslučitelná se životem. A tak hrdinná americká žena vykydlí všechny zločinné dementní invalidy, vrátí se domů, vzepře se tyranskému manželovi a jestli neumřela, neuklízí doma bordel dodnes. Zazvonil zvonec, pohádce je konec. Za hezký les a některé ucházející herecké výkony 31%, jinak těžká wtf groteska. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Vzorově diversitní banda gansterů (černoch, mexičan, asiat a běloch, který musí být samozřejmě velitel a zároveň ten nejzlejší) chce natrhnout prdel (ne doslavně) jedné středostavovské paničce uprostřed lesa. Bohužel to jsou však takový retardi, že to nedokážou ani s bouchačkou, přesto, že jim nahrává i její blonďatá kštice a kabát uprostřed černo černé tmy. Tento úsek trvá asi hodinu a přes hloupé monology, nelogické chování postav a hluchotu hlavních padouchů je celkem zábavný. Co se děje těch patnáct minut předtím a pět minut potom nemá cenu rozebírat. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiť tento film.Má strašne veľa chýb,je hodne predvídateľný,s logikou je to slabšie,ale nočná naháňačka v hnusnom počasí sa mi celkom páčila.Žena v domácnosti menom "Della"(Kim Basinger) proti štyrom teenagerom,podotýkam že boli to debili a poriadny zmrdi.Taká žienka ak sa dostane do úzkych môže byť poriadne nebezpečná,hlavne keď ma doma dve malé deti,ktoré má veľmi rada.A ešte keď má pri sebe plechový kufrík s vercajgom na opravu aut,tak to je hotová pohroma a netreba si s ňou nič začínať.Ale debili sú debili,začali si s ňou a dopadli tak ako dopadli.Ľútosť nad tými debilmi absolútne žiadna,aj keby ich rezali za živá na kúsky.A na koniec filmu ešte jedno prekvapenie.Ale chápem aj tých čo dali len jednu alebo dve hviezdičky,pretože vo filme je veľmi veľa dier. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)
  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)

Reklama

Reklama