Reklama

Reklama

Ve vzdálené budoucnosti je vynalezen "DNA Hacking", který na základě úpravy DNA umožňuje léčit všechny nemoci a to téměř okamžitě. Vynález lze ovšem využít i jako zbraň, a proto je výzkum zničen a sabotován. O několik let později získá shodou náhod bratr hlavní hrdinky velmi důležitou věc týkající se tohoto vynálezu. O tu stejnou věc usiluje však i někdo jiný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

frahor 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má smysl sledovat jen v případě, že vás zajímá, jak by asi vypadalo anime přetočené s živými herci studiem Asylum. ()

DeZy 

všechny recenze uživatele

Film si najde svoje přivržence já hledal důvod čim ohodnotit film alspoň 3* za prvý Bai Ling v latexovým oblečku...za druhý místy přijatelná hudba...a za třetí při dlouhych zimních večerech možná zkrátí dlouhou chvíli . ()

ohneta 

všechny recenze uživatele

Venku je mizerně, tak si říkám že kouknu na nějaký dobrý film. A bylo mi ještě mizerněji, jednoduše film o ničem. Celý děj je o tom, jak ségra zachraňuje bráchu a hledají Translokátor, nebo jak se ta blbost jmenuje. Pro mně zabytý čas, ale bohužel jsem se neměl na co jiného dívat.- ()

torn666 

všechny recenze uživatele

Strasna skoda slabeho scenara, fakt krasne prostredie, perfektna Ling Bai navyse v nehorazne dobrych ohozoch skvele sa hodiacich do Cyberpunk prostredia, miestami vyborna Dark EBM teda Hellektro hudba (znama aj ako Aggrotech, teraz sa najcastejsie zvykne pouzivat vyraz Aggrotech no Hellektro je podlamna vystiznejsi nazov). Ako som spominal prostredie cim myuslim hlavne sceny s lietajucimi lodami a dake zabery na mesto atd su super, presne take ake maju v Cyberponkovom filme byt - dnesna doba umoznuje aj s nizkym rozpoctom spravit taketo veci celkom na urovni. Naozaj jedine co mi vo filme vadilo su nelogickosti v pribehu. Trebars by bolo logicke dakoho zabit ale on ma este neskor cosi spravit a tak ho nechaju ist aj ked je iste ze neskor este bude robit problemy, pripadne to ze zabijacka genetickych teroristov ktoru hra Ling sa najprv spyta na to co je to ten Transgenny pristroj, dostane odpoved a o par viet jej ten isty chlapik vravi - aha to preto (ze zabija na objednavku genetickych zlocincov) sa v tom tak vyznas aj ked mu nic mudre nepovedala. Take a zopar podobnych veci tento film zbytocne zrazaju lebo inak su herecke vykony dobre, hadam brat Linginej postavy mohol byt lepsi ale da sa to vydrzat. Nebyt takychto chyb mohol by sa tento film zaradit po bok takej skvelej Cyberpunkovej klasike ako je Johnny Mnemonic, napriek tomu vsetkemu za styri - 4 ! ()

bycer 

všechny recenze uživatele

CGI zoufalý, město z pohledu z nebe mi prišlo jako špatný vtip. Hodně by to zachránil vysoký rozpočet s perfektním renderem a animacema, dokonalým mattepaintem, kreativnějšími "creature" koncepty a mnohem větší výpravou. Jediný pozitivum je Ling Bai, ta je cyberpukově sexy. ()

neo_ap 

všechny recenze uživatele

Nuda. Takhle by se dal shrnout tento snímek, natočený podle komiksové předlohy. Sci-fi z budoucnosti. To ani náhodou. Máte pocit, že vám tohle chce někdo namluvit. Ale marně. Odehrávat se to v přítomnosti, či v blízké budoucnosti, film by to rozhodně vylepšilo. Dále jsou to laciné efektní triky. Někdy méně znamená více. Děj by byl v pořádku, kdyby se tu nevyskytovali takové kiksi, jako: Hlavní hrdinka si poradí s několika chlapy, kteří jí přikládají zbraň k hlavě, a pak se nechá postřelit od jednoho zraněného. Také jeho neúměrné natahování, filmu neprospívá. Jediný důvod, proč tohle všechno vytrpět je Bai Ling. Tahle ženská vypadá stále moc dobře. Ale, i když se snažila film pozvednout svou nahotou, moje hodnocení nezmění. Jen kvůli ní: 20/100. ()

beaverkiller odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý, nesmyslný hnus. Většina filmu vypadá jak počítačová hra, Bai Ling umí hrát asi jako Hanychová a bojový scény jsou nejtrapnější co sem kdy viděl (o kameře radši ani nemluvě). ()

Reklama

Reklama