Reklama

Reklama

Ve vzdálené budoucnosti je vynalezen "DNA Hacking", který na základě úpravy DNA umožňuje léčit všechny nemoci a to téměř okamžitě. Vynález lze ovšem využít i jako zbraň, a proto je výzkum zničen a sabotován. O několik let později získá shodou náhod bratr hlavní hrdinky velmi důležitou věc týkající se tohoto vynálezu. O tu stejnou věc usiluje však i někdo jiný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

HAL 

všechny recenze uživatele

Mile punkové akční béčko pro všechny, kteří rádi cyberpunk a nevadí jim levnější (ale povedený) vzhled filmu. V podstatě direct-to-dvd titul točený s láskou člověkem, který měl solidní schopnosti a i když mu nízký rozpočet svým způsobem svázal ruce, zároveň mu je i uvolnil na rozlet do pořádného výronu nápaditosti, matrix fetishismu, solidní (a solidně krvavé) akce, sliznatých monster a kvalitní hudby. Zkrátka co víc si může srdce milovníka "nehloupého" trashe přát :) 7/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že som fanúšikom sci-fi. Rád siahnem po filme, či knihe, s týmto žánrovým zameraním. Preto som sa celkom tešil na titul "Generacia GEN", ktorý sa mi náhodou dostal do ruky. Dávno som už nevidel niečo nové, kvalitné. Ale trpko som sa sklamal. Je to hlboko podpriemerný, béčkový snímok, kde hrajú samí nesympatickí, neznámi, ale predovšetkým velice špatní herci. Filmové triky a špeciálne efekty sú tiež na veľmi nízkej úrovni. Tak isto aj soundtrack, kamera, akcia, scenár, dialógy, réžia... celé to stojí za... jednu hviezdičku. * ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

U Gene Generation je nutne uvedomit si 2 zasadni skutecnosti - je to totalni bcko a je to pro deti. Jakmile se pres tohle dokazete prenest nevidim problem v tom si to nevychutnat. Uz dlouho jsem nevidel poradny cyber-punk, tohle je sice cyber-punk pro juniory, ale koneckoncu proc ne. Cele to ma lehce Blade Runnerovsky feeling, coz rozhodne neni na skodu, jenom ty CGI holt odpovidaji rozpoctu. Ze scenare by se take dalo vyzdimat podstatne vic, protoze DNA hacking urcite neni nezajimave tema. Puvodne jsem se k tomu dostal ze zvedavosti, protoze k tomu skladal hudbu Ronan Harris z VNV a spolecne se Scottem Glasgow odvedli slusnou orientalne ladenou praci. Jako bonus zde navic figuruje hudebni klub, kde primo vystupuje tamnejsi cyberpunkova skupina v podani Combichrist, coz je presne projekt, ktery svym cheesy faktorem do tehle detske silenosti padne uplne skvele. Co se tyce hereckeho obsazeni, tak opet je nutne dbat na zminenou bckovitost, ale krome nekolika zoufalcu jako v pripade hlavni muzske role jsem byl prijemne prekvapen. Bai Ling splnuje me podminky pritazlive slecny uz tim, ze je asian, navic s nadhernymi futuristic outfity, make upem a fantastickym ucesem. Fakt je ten, ze kdyz poprve promluvila, tak jsem se trosku zdesil, ale clovek si zvykne. Navic to vynahradi tim, ze to v milostne scene naplno "rozbali". Prekvapenim pro me bylo obsazeni Faye Dunaway. Tahle zenska byla odjakziva nechutna a ocividne si to uvedomili i tvurci, kteri ji podle toho vrazili do prihodne role cyber-mutantky napojenou na draty prolezlou chapadly. Jedna se tak asi o prvni roli ve ktere mi nevadi a ve ktere neni protivna. Mozna mam dneska az prilis dobrou naladu, ale navzdory bckovitosti a stupidnimu scenari jsem si GG skvele uzil. 7/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nakonec docela zábavný sci-fi, i když scénář je fakt enormně jednoduchej a mizernej a dost se podepisuje na na první pohled hodně nízkých kvalitách tohohle filmu, ale mě to prostě stejně umělo zabavit, navíc Bai Ling v těch latexových mini oblečcích je fakt super, i když už neni nejmladší a jedna její polonahá scéna tam fakt stojí za to. Co se týká akce, tak je na takový průměrný úrovni, sice nevypadá úplně mizerně, ale je na ní až moc vidět, že Bai Ling potřebuje hodně velkou pomoc střihačů a triků a je to celkově nepřehledný. Ale jak říkám v rámci možností a žánru to zabavit umí ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Šmárjá, no to jsem si dal. Jen těžko hledám nějaké plusy - snad jen hudba byla NĚKDY přijatelná. Designem i statickou kamerou mi to připomínalo Red Dwarfa, ovšem tam byla určitá úroveň umělosti a neohrabanosti úmyslná. Herci jsou prostě příšerní, na Asiatku v latexových úborech jsem se vydržel dívat do té doby, než otevřela pusu - tak asexuální retardovaný přízvuk jsem ještě neslyšel. A to se ani nebudu vyjadřovat o efektech, digitální grafice a "bojových" scénách. Díky Bohu, že už je to za mnou. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu složil Ronan Harris z legendární industriální kapely VNV Nation. (TomikZlesa)
  • Hudba hrající v klubu je od skupiny Combichrist, což je další známá EBM / Industrial skupina, kostýmy použité ve filmu se odrážejí pravě od tohoto stylu módy. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama