Reklama

Reklama

New Amsterdam

(seriál)
USA, 2008, 5 h 45 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Mychael Danna

Hrají:

Nikolaj Coster-Waldau, Zuleikha Robinson, Alexie Gilmore, Stephen McKinley Henderson, Jamie Harrold, Annika Peterson, Susan Misner, Faya Madrid (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Píše se rok 1642 a John Amsterdam je holandským vojákem v kolonii New Amsterdam, dnešním New Yorku. Jakožto muž dobrých mravů nepřipustí zabití Indiánské ženy svými spolubojovníky a ta se mu za to odvděčí tak, že z něj za pomoci bylinek a zaříkávání učiní nesmrtelného ovšem jen do dobry, kdy potká svou pravou lásku. Střihem se přesouváme do roku 2008, kde John pracuje v NYPD jako detektiv a se svou partnerkou Evou Marquezovou řeší případy vražd. John se také přátelí s Omarem, majitelem Jazzového klubu, který jako jeden z mála zná jeho tajemství. (Vienc)

(více)

Recenze uživatele MossIT k tomuto seriálu (1)

New Amsterdam (2008) 

Myslím, že pěti dílech už mohu hodnotit. Pilotní díl na mě vůbec nezapůsobil, námět slabej, herci absolutně nezajímavý, herec v hlavní roli mě přímo iritoval. Musím ale přiznat, že postupem času se seriál začal rozjíždět a zlepšovat, ale žádná sláva to furt není avšak má to velkej potenciál, hlavně vzhledem k tomu námětu, ze kterýho se dá vycucat prakticky cokoliv... Jinak srovnání s Dexterem absolutně mimo mísu... Dodatek: Když už jsem si začínal říkat, že bych mohl jednu hvězdu přihodit, přišel závěrečný díl série, díky kterýmu jsem si uvědomil, že je to pořád jenom nudná kriminálka. ()

Reklama

Reklama