Reklama

Reklama

Dramatický snímek ze života obyčejných lidí. Film vypráví o třech sourozencích a jejich životních problémech. Morrie (Matthew Perry) žije svůj stereotypní život s manželkou zdánlivě bez problémů, Jay (Ben Foster) je psychicky labilní a Ida (Ginnifer Goodwin) se snaží najít sebe sama. Všichni tři se snaží najít ve svých životech štěstí a zjišťují jak důležitá je pro ně rodina... (KooNY)

(více)

Recenze (121)

markuc 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem fakt nechapal, o co jde. Asi jsem uplne blbej, ale pointa takovehoto dila mi naprosto unika. Co se tyce komedialnich prvku - zasmal jsem se vsehovsudy jednou a to na konci filmu - co se tyce dramatickych prvku - tak ty jsem nezaregistroval vubec. Pro me nulovy zazitek a celkove naprosta nuda a sed - zbytecnost. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Dost netypická komedie. Tři sourozenci přicházejí záhy o oba rodiče a tak výchova dvou mladších je logicky na tom nejstarším. My je však sledujeme už v dospělosti. Nejstarší chce udělat kariéru a proto "leze do zadku" svému šéfovi-sousedovi. Mladší sestra je fotografkou transvestitů a nejbláznivějším se zdá být nejmladší brácha. Je veganem a má bláznivé nápady. Na první pohled pěkně uhozená trojka, ale zdání klame. Všichni tři stojí při sobě a mají se rádi. Právě ta semknutost jim umožňuje přejít přes různá úskalí života. Myslím, že právě toto se mi na tomto filmu líbilo nejvíce. V dnešním rozhádaném světě působí tato sourozenecká láska velmi sympaticky a zahřeje u srdce. Doporučuji film všem, kdo mají rádi trochu "jiné" komedie. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Filmů o dysfunkčních rodinách na americké nezávislé scéně pomalu ale jistě přibývá. Tento patří svým obsazením k těm kvalitnějším, leč po obsahové stránce je stejně dysfunkční jako postavy ve filmu, dramatická výstavba téměř veškerá žádná. Jde spíše o sérii scének, které drží pohromadě jen díky hereckým výkonům Matthewa Perryho, Lauren Graham, Bena Fostera a Ginnifer Goodwin. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Podivínské drama o osudech třech dospělých sirotků, kteří se snaží prát se životem.. Nejstarší Matthew Perry se snaží žít "podle pravidel" a jeho dva mladší sourozenci, které vychovával (asi špatně), mu to dost kazí.. Ginnifer Goodwin je roztomilá a Ben Foster správnej mimoň.. Těšila jsem se na Hilary Swank, ale má tu jen pár štěků jako nepříjemná snobská sousedka.. Skouknout se to dalo, ale žádnou větší hloubku bych v tom nehledala.. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nenápadné, velmi lehce komediální drama o sourozencích, kteří hledají své místo na světě a přes své výstřední odchylky jsou vlastně stejní. Obsazení filmu je docela vyrovnané, Perry hraje svůj nečekaně tlumený koncert, Foster si dává další ze svých nestabilních postav a v nečekaně malé a okrajové roli se tu ukáže dvojnásobná oscarová laureátka Hillary Swanková. Líbilo se mi, jak si režisér všímá maličkostí (vrabci v loužích po dešti, slunce skrze prsty ruky, noční hvězdná obloha v zákrytu stínů a obrysů domu), a líbila se mi kamera, která tyto maličkosti snímala. Taková jednodušší a méně honosná Americká krása. 80% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Darien v americkém státě Connecticut. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 2008. (Terva)

Reklama

Reklama