Reklama

Reklama

Mighty Boosh - Série 2 (2005) (série)


Noční můra o Mléčném Joeovi (S02E06)

(epizoda)
  • Velká Británie The Nightmare of Milky Joe

Obsahy(1)

Léta poctivé muzikantské dřiny přinášejí své ovoce. Howard s Vincem se chystají do Ameriky, kde mají zahrát v prestižní Pie-Face Show. A to je zaručená vstupenka mezi hudební velikány. Amerika je ale daleko a jedete-li lodí, může vás potkat řada nepříjemností. Je asi pravda, že Vince nemusel kapitánovi ve spánku stříhat vlasy a že mullet ráno při pohledu do zrcadla nepotěší každého, vysadit mládence za trest na pustém ostrově se ale přeci jen jeví jako poněkud přemrštěná reakce. Nezbývá než zmobilizovat všechny síly a pokusit se přežít. Pustý ostrov ovšem ještě zdaleka nemusí znamenat neobydlený. A americký sen může rychle vystřídat koko loco noční můra. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mne hodně pobavilo. Vymyslet tolik nápadů, co na pustém ostrově a přitom zparodovat Trosečníka, to chce vážně velkou dávku fantazie a talentu. Líbilo se mi, jak je to vedené až do závěrečné pointy. Do toho pak ty písničky a Měsíc, správný absurdní humor. Poslední větou bych jen opakoval tu první. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuji si, že jsem na tuhle epizodu narazil na ČT Art, naštěstí jsem ji stihl už na začátku. A tak jsem to sledoval a neskutečně mě to bavilo. No, nějak takhle jsem narazil na tenhle seriál a to jsem ještě nevěděl, že zrovna na tu nejlepší epizodu (podle mě). ()

Reklama

Reklama