Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cyklus dokumentárních dramat z dílny British Broadcasting Corporation (BBC), snažící se o rekonstrukci dramatických událostí 20. století. (hippyman)

Recenze (19)

hippyman 

všechny recenze uživatele

celou dobu jsem si říkal, co bylo cílem tvůrců... jako dokument je to většinu času nicneříkající, jako drama zoufale slabé, tak k čemu to tak asi je? natočené snad jakousi nízkorozpočtovou vhs kamerou, "herci " (jestli se tomu tak dá říkat) nestáli pravděpodobně o moc víc, scénář asi psal někdo na koleně maximálně hodinu před natáčením... celkový dojem: dost nepovedené. 30% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Žiadny dokument, ale inscenačných seriál s amatérskymi hercami, ktorí majú za úlohu jediné, a to čo najlepšie “zahrať” posledné okamihy “pred či po katastrofe”. Ja osobne som si pustil časť o Chernobyle, nakoľko som sa domnieval, že by som sa mohol dozvedieť nejakú relevantnú informáciu. Lenže toto dokument nie je, pričom ako dráma to napĺňa sotva priemerné očakávania. Aký malo zmysel toto natočiť, to mi je záhadou, pričom zaradenie do dokument žánru, je čisto mimo realitu. Treba to dať preč, pričom jediná databáza, ktorá túto sériu označuje za dokumentárnu, je ČSFD. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama