Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mini série, která po slepení dá jeden díl. Objevovala se na stránkách Scifi channel v pauze mezi druhou a třetí serií, ale není dějove důležitá. Odehrává se na Nové Caprice v době Cylonské okupace a ukazuje vznik odboje a jeho působení. (Redswif)

Recenze (38)

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě myslím, že tyto miniepisodky nejsou tak zbytečné a postradatelné, jak by se mohlo zdát. Zachycují sice jen pár vedlejších a kraťoučkých příběhových linek, které v rámci celého seriálu, resp. jeho části o Nové Caprice (=cca polovina 3. série) nejsou nijak významné, ale dobře divákovi představuje atmosféru tyranie a nadvlády Cylonů. Díky tomu můžeme lépe pochopit motivaci postav v nadcházejících plnohodnotých dílech, kde už se řeší spíše jen odboj a ne tolik to, co k němu vedlo, tedy proč nefungovala spolupráce mezi lidmi a Cylony... Bohužel i tak musím přiznat, že nevidět těchto 25 minut není žádný hřích a jelikož The Resistance nemá ani tak dobrou atmosféru jako třeba Missing Pieces z Lostu, zůstanu nakonec přeci jen na třech... 7/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

"Zbytečné". Bez těchto krátkých webepizode, které jsou(byly) pro skalní fanoušky jen malým dárečkem na čekání na novou sezonu, by byl svět stejně krásný. Díly nepřinášejí skoro nic nového, krom jedné či dvou dějových linií, které jsou krátké a rychle vyřešené se dozvíme jen o motivaci a tím celý účel Resistance končí. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Slušná příprava na rapidní změnu v seriálu po strhujícím finále druhé série. Viditelně se jedná spíše o "navnazovák" na další sérii a děj těchto epizod nebude pro seriál nejspíše zas tolik podstatný. Rozhodně bych ho však nenazval zbytečným, ba naopak. Pro fandu, který hltá jakýkoli doplňující a rozšiřující materiál k seriálu, takřka nutnost. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Séria krátkych webepizód zachytávajúcich obdobie na Novej Caprice, bez ktorých by sa síce seriál pokojne obišiel ale svet nebude o nič o horším miestom, ak im venujete chvíľku svojho času. A možno sa vďaka nim budete v začiatkoch tretej série orientovať o niečo plynulejšie. ()

Zajímavosti (1)

  • Jelikož se natáčelo v pauze mezi dvěmi sériemi, bylo většina hlavních herců mimo a proto se zde neobjevují. Proto jen Tigh(Michael Hogan), Cally(Nicki Clyne) a Tyrol(Aaron Douglas) se zde objevují. Všichni totiž žijí ve Vancouveru a tudíž byli poblíž pro natáčení. (Redswif)

Reklama

Reklama