Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželství Michelle Pfeiffer není zrovna ideální. Ale dostala příležitost, může začít nový život - nebo se o to alespoň pokusit.  Angela DeMarcová (Michelle Pfeifferová) má dost peněz, ale žádné životní jistoty. Její manžel Frankie "Okurka" DeMarco si nevydělává zrovna poctivě a vůbec není jisté, že se zrovna dneska vrátí k večeři. Její domov je zařízen nábytkem, který právě spadl z náklaďáku a její sedmiletý syn netouží po dřevěné pistolce - ví totiž, kde táta schovává opravdovou. Nesnáší své přítelkyně. Nesnáší svůj život. Má toho dost. A pak dostane příležitost. Frankie si totiž zašpásuje s děvčetem svého šéfa a jeho šéf ho za to odstřelí. A Angela může začít nový život - nebo se o to alespoň pokusit. (Guild Home Video)

(více)

Recenze (22)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný film, s nadprůměrnou Michelle Pfeifferovou. Moc komiky tady nezažijete, ale naštěstí všechno vytrhne pohled na mladou Michelle. Taky se tady ukáže Nancy Travisová, a pak už pro mě stojí za zmínku jen Mercedes Ruehlová. Takže kdo nemá rád osmdesátkový filmy moc se nepobaví, ale zase tenhle film nijak neublíží a dokoukat se dá bez problémů. ()

Antek 

všechny recenze uživatele

Review filmů s Michelle Pfeiffer #4: Roztodivné překračování žánrů. A záleží čistě na vás, zda vás ta roztodivnost bude vytáčet nebo okouzlovat. Pro mě to bylo v prvé řadě okouzlující, a to díky naprosto přesné Michelle Pfeiffer, které uvěříte i to, že se zakouká do geeka v podání Matthew Modine. Celé to působí jako příběh sepsaný Davem Barrym: groteskní postavičky motající se ve svém mikrosvětě, o kterém nám ke konci neřeknou v podstatě nic, protože není ani tak důležitý ten mikrosvět, jako spíše najít své vlastní štěstí v řadě tragikomických scén. Jak už jsem říkal na začátku, já si celou tu podivnou podívanou hodně užil hlavně i proto, že jsem vůbec netušil, kam se má celý příběh ubírat. A ta jedna hvězdička nad průměrem, kterou jsem se rozhodl přidat, je taky za citlivě zachycenou atmosféru New Yorku (top scénka s Modinem a pouličními zpěváky).  Demme rád rozostřoval hranice, rád si hrál, a tady se mu to zřejmě povedlo ze všech jeho pokusů nejvíce. ()

Reklama

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Přeměna z blondýnky na brunetu - na to se musí rychle zvyknout. Ovšem Michelle Pfeiffer sluší všechno. Ale tento film není jen o Michelle Pfeiffer a jejím skvělým hereckým výkonům, že? Upřímně, osmdesátky mají zcela jinou atmosféru, takovou, která dokáže člověka donutit nenávidět dnešní dobu. Dříve se točily filmy, u kterých se může najít aspoň špetka motivu se na ně podívat. Married to the Mob se nijak neliší a ukazuje své vlastní kouzlo v odlišném světle. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě než se Jonathan zakousnul do superfilmařiny stihnul porodit pár průměráků. Film vyníkaá především fakte, že i když se jedná o čistý průměr krásná Michelle v něm předvádí silný nadprůměr. Příběh má několik zábavnějších momentů, pár scén nám zase připomene že máme tu čest s mafiánkou, ale jinak je to klasickej filmovej šumák, zašumí a po chvilce vyšumí. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (5)

  • Ve stejném pokojovém komplexu v New Yorku se odehrává i část filmu Dětská hra 2 (1990). (Terva)
  • Natáčení filmu probíhalo na Long Island v New Yorku. (Terva)
  • Do role Angely de Marco (Michelle Pfeiffer) byla původně zvažována Jessica Lange. (Terva)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama