Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Tento film se snad ani nedá řadit k hororům, jedná se jen o neuvěřitelné fóry, které jsou na úrovni mateřské školy. Určitě se je čemu smát a některé věci, jako pozoruhodný meč nebo jak upírky pozval hl. hrdina do domu mě opravdu dostaly, ale většinou je to poněkud slabší. Příběh se zdá být místy nedomyšlený, např. nevíme jak dopadl kněz, který se vrhl do boje s upírkami. 2 hvězdy hlavně za opravdu pěkné herečky. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslí, že výhradné právo na natáčanie B-čkových filmov majú Tarantino a Rodriguez a práve z tohto dôvodu treba znížiť hodnotenie každému, kto by im chcel hovoriť do remesla je rovnako absurdné a tvrdiť že Jacques Cousteau je jediný čo môže točiť podmorské dokumenty. Ja pri hodnotení nejako zvlášť filmy neporovnávam. Svieže, vtipné, sexy = 4 hviezdy ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm. Ako ohodnotiť tento film. Ono je to vcelku úplná blbosť k čomu navádza už názov. Ak to však človek akceptuje hneď na začiatku môže sa na filme dobre pobaviť. Film je vlastne neuveriteľný odpad v ktorom sa ale na ropzdiel od oiných odpadov mihne nejaký ten slušný vtip. A asi 2-3 krát som sa rezal smiechom skutočne výdatne. Ako celkom fim vlastne bavil aj keď celý čas pôsobí tak béčkovo až amatérsky. Myslím, že tri hviezdičky to nejak vstrebe aj keď veľa ľuďom sa to nebude páčiť ani trochu. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Komedie, ze které je bohužel kick-assózní jenom její název. Kdy už si konečně někdo uvědomí, že když se film jemnuje "Zabijáci lesbických upírek", tak nemůže bejt bez koz, bez krve a bez vtipu. Distribuce na křivce humoru je u zabijáků následující: 2 opravdu vtipné scény vs záplava průměrně trapnejch a nedotaženejch blbin až k několika neskutečně křečovitejm pa-vtipům (za všechny: Dildův meč). Místo očekávané příjemné ptákoviny jsou Zabijáci prostě jen takové plácnutí do vody, které si nezaslouží prakticky žádnou pozornost. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten název naznačuje naprosto dementní film. Ale ono tomu tak neni! Dlouho jsem se přemlouval, abych se na tu chujovinu kouknul, ale nakonec jsem se přemluvil a vůbec toho nelituju! Byla to příšerná prdel, u který prostě vypnete a jenom se smějete tý demenci. Pár hlášek je fakt úžasnejch a zas tak špatná komedie to neni. Další podceněnej film, jenom kvůli dementnímu názvu. Člověk, kterej film odsoudil jenom kvůli tomu, jak na první pohled vypadá je u mě dement. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)

Reklama

Reklama