Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejodvážnější je na celém filmu skutečně jeho název. Spojení komedie o zásunu a upířiny nevyšlo zejména kvůli patrnému nedostatku režisérova talentu. Zlomyslně mne pobavila urputnost, s jakou se snažil takřka v každém záběru alespoň něco zachránit postprodukcí. Marně, akorát tím vystavuje ještě víc na odiv, jak chudý byl rozpočet. Vtipy jsou pitomé, atmosféra žádná, herci prkenní, jen ty herečky pěkné a kamerou lascivně očumované, čehož bohužel není využito dost důmyslně, aby film dokázal rozpoutat nějakou vážně míněnou diskuzi. 35% Zajímavé komentáře: Cervenak, 2-Xtreme, FlyBoy, GodComplex ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film tohoto názvu mohl být buďto prvotřídní grindhousovou zábavou, nebo inteligentní parodií plnou suchého britského humoru, ale ono ne... Lesbian Vampire Killers mnohem spíš připomíná hloupé teenagerské komedie, kde jednou z nejvtipnějších věcí je meč, jehož rukojeť má značně falické rysy. A takovému filmu vyšší hodnocení nedám už z principu, nehledě na to, že víc než dvě hvězdy by si LVK stejně nezasloužili. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"A potom proroctvom vyvolený chrabrý rytier uchopil pevnou rukou posvätný meč, oboril sa na kráľovnú upírov, tú odpornú démonickú beštiu... a odjebal jej hlavu." Armáda nádherných "cucačiek", skvostná béčkovo-komiksová vizuálna štylizácia, zručná réžia a sem-tam obstojná hláška. A ešte cocksword, ktorý je prastarý, všemocný a hlavne veľmi gay. A to je asi tak všetko. Niežeby to nebola miestami zábava a hlavní predstavitelia sa nesnažili. To upachtené naháňanie shaunovského grálu však nemá to podstatné - Peggov a Frostov zmysel pre humor. Over-the-top scény (sekera, sprcha) sú iba over-the-top a snaha o vtip často končí v trápnom kŕči. Škoda, lebo po remeselnej stránke je to žrádlo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Debbie Wiseman: 1. Crying Blood 2. Watching You 3. Woman 4. General Custard 5. I Like You So Much Better When You're Naked 6. Fiddlers Jig 7. Hot Hot Hot 8. Saturday Night 9. Aloha 10. Monsieur Suave 11. Amazing Grace ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud se rozhodnete natocit film s tak lakavym nazvem a za celou jeho stopaz ukazete prsa tak na tri vteriny, jedna se o hrube nepochopeni zanru a nezaslouzite si zadne slitovani. A pokud selhava i vase schopnost napsat vtipne hlasky a situace, radeji ani nezacinejte tocit... Jedna hvezdicka za tech par povedenych vtipu (Takze to znamena, ze uz nejsou upiri? ... Ale jsou stale lesbicky.) a druha za genialni prekladatelske duo titulkaru! Quentine a JediAdame, dekujeme. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Priznavam, kdyz jsem videl ten ultimatni nazev, nezajimalo me, kdo v tom hraje nebo o cem to je a proste jsem to musel videt. A skvele jsem se bavil. Celej film je totiz naprosto stylove natocenej s lehkou primesi komiksu a navic perfektne svizne odsejpa. Pribeh sice nepatri mezi kdovijak slozity (i kdyz cela ta legenda je docela fajn), ale aspon se nikde moc nezdrzuje a uplyne chvilka a lesbicky upirky uz jsou na scene. Film se sice po chvilce smrskne jen na hlaskujici tlustoch, sympaticka zenska a chlapek versus banda upirek, ale jakmile na scenu prijde drsnackej knez a pozdejs jeste dildo mec, zacne fakt paradni jizda. Jako horor to samozrejme ani v nejmensim nefunguje, obzvlast, kdyz upirky nechcipnou vybuchem nebo tryskanim krve, ale vystriknutim nejaky mrdky, coz ale filmu rozhodne neubira na atmosfere a hlavne je proste porad se cemu smat a tech 80 minut utece jako nic. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se snažil být téhle komedii otevřený a užít si ji, ale kde nic není, ani smrt... Příběh je jednodušší než ovládání automatu na kondomy, ne, že by to příliš vadilo, ale humor vystrkuje růžky jen v několika málo momentech a v porovnání například s filmy dua Pegg/Wright je nepovedený až to bolí. I když několik momentů tam bylo a výprava taky nebyla nejhorší. V mých očích ovšem promarněná šance. Takový název by si zasloužil mnohem lepší film. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dva tragédi si vyrazí na venkov, ale místo užívání místních kundiček budou muset zúčtovat s prastarou legendou a bandou upírek lesbiček. I když se v tomhle filmu pořád něco děje, něco tomu chybí a humor je takový bezbarvý. Průměrný průměr. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Všechno podstatné je v trajleru. Pusťte si ho - uvidíte víc a pobavíte se lépe, než kdybyste měli protrpět celý film. Ode mne hvězda navrch za veselou atmosféru, jaká u LV Killers vládla na letošním THS. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Název vypadá jako pěkná kokotina a filmový fanoušek už dopředu čeká něco zvrhlého, takže vstupní očekávání jsou nízká a z toho nakonec tvůrci filmu těží. Protože ve výsledku to opravdu kokotina je, ale jelikož zde nefunguje faktor zklamání a diváci jsou naladění na humor útočící na 1. signální, tak jsou schopní Claydonovi a jeho partě ledascos odpustit. Z filmu je přitom cítit, že ambice byly větší a že režisér chtěl nejspíš natočit něco podobného Zombielandu nebo Soumraku mrtvých, jenže k tomu mu scházel talent, vyšší rozpočet, kvalitní herci a konec konců i scénář. Zvlášť ženská část ansámblu představuje z hereckého hlediska spíš utrpení, které ovšem vynahrazuje jejich hezký exteriér. Nakonec by to mohlo být docela slušné softporno, kdyby štáb chtěl a trošku víc zatlačil tím směrem. Film zjevně cílí na teenagerské publikum a to by si snad mohlo přidat o hvězdičku víc. Naopak ti, co se řadí k intelektuálům, mohou zkouknout tohle dílko jen na vlastní nebezpečí. Celkový dojem: 25 %. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

V ničem vyloženě chybující, ale bez opravdu vtipných situací a hlášek či třeskutě černohumorných nápadů tahle komedie, s nepříliš vytěženou úvodní premisou (viz. grindhouseovský název) coby jediným zdrojem potencionální zábavy, nemá vůbec čím zaujmout. 5/10 ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Skôr by som to označil ako paródiu na horory s upírmi. Je tam taký klasický anglický humor, zopár sexi herečiek, takmer žiadny dej a lacné efekty, na ktorých som sa dobre pobavil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie ve stylu nepřekona(tel)ného Soumraku mrtvých. Kdo zmíněnému snímku na chuť nepřišel, nejspíš nebude spokojen ani v tomto případě, ale já se bavil a byl jsem rád, že konečně zase vznikla parodie na hororový žánr, která není tarantinovsky-rogriguezově grindhousovská, plná nechutností, zbytečně vystavovaných odhalených částí ženských i mužských těl a nablblých postav. Zabijáci lesbických upírek jsou dost často k popukání vtipní (první likvidace sekyrou, vikář a jeho společné scény s Fletchem), ale nikdy nesklouznou k fekálnímu nebo jinému druhu nechutného humoru, díky příjemné délce nestihnou nudit, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, jedna dívka hezčí než druhá... A režie je nápaditá a ví, že timing není sprosté slovo. Čtyři čisté hvězdy (a malý kousek páté za poslední záběr).__P.S. Hudba Debbie Wiseman je lepší než všechno, co Danny Elfman napsal od dob Ospalé díry (co na tom, že ji trošku vykrádá). ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Od začiatku viem čo dostanem, ale keď vidím názov "Lesbian Vampire Killers" tak kontrolky začnú neprerušovane blikať a nad svojou voľbou neváham. Hošani otrávení životom si to "režú" smer husté lesy za účelom nadýchania sa čerstvého vzduchu a príchodu iných myšlienok. Kto by to bol povedal, že v tamojších podivuhodných zákutiach zrovna prebieha pokus o vzkriesenie kráľovnej lesbických upírok Carmilly. Očividne ide o nenáročnú magorinu, ktorá to o sebe vie a keď už rozumom neprekypuje, má aspoň 5 naivných kočiek (beriem Trudy), meč s rukoveťou v tvare penisu a snaživú prácu chlapcov od grafiky ("after effect"-tak striedavo oblačno). Hračička na jedno pohratie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,To je jako středověkej gay bar..." ,,Zatraceně, ženský si to spolu rozdávaj i po smrti a na mě, než umřu, žádná nezbyde !" Povedená ptákovina, od které bych sice čekal více sexu a gejzírů krve, ale s ohledem na zdejší hodnocení jsem si velké naděje nedělal. Pěkný vizuál, jenž připomněl kde co (Čínský duchařský příběh, Van Helsing nebo rozličné videoklipy), což mi nevadilo, majestátní hudba doplněná postarším popíkem (vtipně přeskakující CD) a chytlavým rock and rollem (nejlepší poslední klasika - Showaddywaddy) a odkazy na další filmy - Rocky Horror Picture Show, zpomalený výsun čelistí - Vetřelec či Evil Dead. Škoda, že rozkošné gejzíry při masakrování upírek nebyly rudé, takhle připomínaly spíše mohutný orgasmus nebo výbuch cisterny s mlékem.... Jen ten název sliboval větší odvaz, na druhou stranu, nebyla to oplzlá prvoplánově rádoby vtipná americká nechutnost, byť pro sprosté slovo se nechodilo daleko. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

"Meč Dildoův"...sranda. Dobře efektně zpracováno, leč příliš strmé, bez hlubšího příběhu, oddechovka při krásných tělech. ()

Reklama

Reklama