Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jimmy a Fletch jsou dva největší "loseři" pod sluncem. Jednoho právě opustila jeho holka a druhý přišel o práci. A co jim asi tak zbude? Dát se na zabijáky lesbických upírek a jednou provždy zbavit jeden zapadákov jeho pradávné kletby. To ale netuší, že náhoda, která je zavála do kletbou stiženého "vidlákova", chtěla, aby zde potkali čtyři pohledné studentky folkloristiky a nakonec svedli tuhý boj s královnou upírů i s ostatními děvčaty, které se po dosažení 18 roku svého života mění po krvi dychtící sexy lesbo-upírky. Nějak mně tahle celkem ujetá upírská pohádka, nijak výrazně neporušující známá upírská pravidla, přišla vhod. Neřešil jsem a ani mně nepřišlo divné, proč je to právě o lesbických upírkách a očekával jsem, že mix hororu, erotiky a komedie nebude fungovat, ale ono se na to dalo dobře dívat. Ústřední herecká dvojka Paul McGann a James Corden doplněná o zajímavou MyAnnu Buring sice nehraje nijak extra, ale je dostatečně neokoukaná. A to je také plus. Největší kladné hodnocení ovšem zaslouží režisér Phil Claydon, který z nijak výrazného scénáře dokázal vyrazit víc, než by se dalo čekat, a tak nechybí nejen početné zástupy spoře oděných upírských slečen, ale dočkáme se i jejich nápaditého zabíjení, několika ujetých gagů a takřka hororově-pohádkové atmosféry i výrazné vizuální stylizace a i jedné inovace spočívající v tom, že po zabití upírky z ní tryská hustá bílá kaše. A hlavně ani trochu se to nebere vážně. A proto jsem se u toho tak dobře bavil a asi je to dáno i skromnou stopáží. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Tento film se snad ani nedá řadit k hororům, jedná se jen o neuvěřitelné fóry, které jsou na úrovni mateřské školy. Určitě se je čemu smát a některé věci, jako pozoruhodný meč nebo jak upírky pozval hl. hrdina do domu mě opravdu dostaly, ale většinou je to poněkud slabší. Příběh se zdá být místy nedomyšlený, např. nevíme jak dopadl kněz, který se vrhl do boje s upírkami. 2 hvězdy hlavně za opravdu pěkné herečky. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

:-DDDDDDD!!!ač se mi moc nechce,musim uznat že jsem se příšerně řechtal.parta lidí se sešla,pozbírala pár peněz,vyhulila značné množství marihuany a natočila improvizační kulervoucí řachandu.dialogy jsou tak reálný,že mám pocit,jako bych v tom hrál já,se svym nejlepším kámošem,nebo s bratrem.perfektně vygradovaný situace,vyřešený totálním flinkem a neskutečným flegmouštvím.mrtě narvanejch nápadu hned v první půli,trochu škodí té druhé,protože film ke konci trošku ztrácí dech,ale to nemění nic na tom,že se jedná o skvělou komedii-parodii,se spousto nádherných micinek:-)z pohledu věčně zhuleného nadržence,musim říct super:-DDDD ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Nepodobá sa to na Fright Night, nieje to Fright Night ale žánrovým pojatím si to koleduje o výprask. A to o poriadny, keď sa to snaží o hororovú komédiu s štipkou humoru, inokedy sa to ponára do porno koľají a znovu sa to vráti v štýle tínedžerských hlúpostí a debilných narážok. Osobne nechápem autorov filmu, prečo dotoho dali všetko možné, ale nie dej, scenár a efekty. Za to by si zaslúžili odomňa odpad, ale kvôli tým krásnym ženám si to len predsa rozmyslím a dám trebárs 20 percent. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)
  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)

Reklama

Reklama