Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V polovici 19. storočia v Belgicku chytili sériového vraha Andresa Martensa a odsúdili ho na smrť. Poprava sa uskutočnila v hlbinách neďalekej uhoľnej bane. O mnoho rokov neskôr, po tragickej smrti svojho otca, ktorý vyšetroval Martensove zverstvá, sa jeho dcéra Kristel spolu s priateľmi rozhodne starú baňu navštíviť... (Slavigrom)

(více)

Recenze (22)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasický vyvražďovák má šanci oslovit buď fanoušky žánru, nebo ty, co se s tímto typem filmů setkávají poprvé. Duch masového vraha se stěhuje z jednoho těla do druhého a vy si můžete tipovat, kdo zařve jako další. Ani není těžké uhádnout, komu by se mohlo podařit přežít. Podzemí už jsme tu měli několikrát - Krvavým Valentýnem počínaje a rozličnými jeskyňářskými horrory konče (všechny ty pády do tmy a nitra hor, co mají oči...)stejně jako známá klišé včetně toho nejhojněji užívaného - rozdělme se! Spravedlivě 2*, já si ovšem přihodím za několik slušných scén a slušivé gore - kusy mozku poletující vzduchem či odseknutí lebky s horní čelistí rýčem není jediné... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slušný slasher, o tom žádná. Ale ta forma podání, detaily tváří, třaslavá kamera, tu a tam found footage a výsledkem je mnohdy jen koláž nepříjemných záběrů, z kterých se točí hlava. Vyčistit a "znormalizovat" a byla by to pěkná čtyřka, a to i přes tradičně debilní pobíhání masakrovaných. Úsměv na tváři mi vyvolalo i jednání páně ducha, který s vypětím vší své ektoplazmy skákal do jednoho odloženého těla za druhým jako na běžícím páse a stejně pořád nestíhal. Tři. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak že v dome je uväznených viacero žien a niekto im začal usekávať hlavy a u poslednej tam vtrhli vojaci a on sa dal na útek ale dostali ho.Potom sa príbeh sústreďuje do súčastnosti.Kde hlavná hrdinka má vážnu dopravnú nehodu,pri ktorej zomrie jej otec.Potom sa ona a pár priateľov uväznených v bani a v skrátený chvilky idú vyvolať ducha vraha čo tam zabíjal .A na ich nešťastie sa im to aj podarí,potom sa začne prevtelovať do ľudí a tak sa nevie v kom sa práve nachádza.Príbeh je troška zo zúfalých počinov a to hlavne koli nelogickostí niektorých scén ako napr.idú do bane a jedna ma zhodou okolností u seba tabuľku na dorozumievanie z duchmi,no kreativita tomuto filmu nechýba.Ta klaustrofóbicko ponurá atmosféra ktorá bola v tomto filme,bola naozaj parádne znázornená.Príbeh bol zaujímavý a v niektorých momentoch môžem hovoriť aj o originalite.Ma to napätie,atmosféru a aj strašidelnosť.Len škoda že viacero vecí je tu podané takej sprostučkej forme. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Ničím moc nepřekvapivý film, který skoro do puntíku splňuje pravidla slaughter žánru, který má už v anglickém názvu. Zvláštní je pouze tím, že jde o holandský film a odehrává se v dole, což je na vyvražďovačku celkem nestandardní prostředí. Ale i za takový film bych byl vděčný, kdyby ho u nás měl někdo odvahu natočit. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejšího obsahu jsem od filmu rozhodně nečekal žádnej vyšperkovanej příběh. Ale očekával jsem solidní krvavou vybíjenou plnou gore odehrávající se v uhelných dolech. Nemůžu ale říct, že bych s tím co mi bylo nabídnuto byl spokojenej ikdyž převážná většina mých hororových kolegů s tímto kouskem spokojeno bylo. Což o to na krev a gore dojde ale co z toho. Když je klid kamera je v pohodě ale jakmile přijde trošku svižnější akce kamera je neskutečně rozlítaná takže z toho nejlepšího má divák v podstatě💩. Kolegům to možná nevadilo, mně to ale neskutečně sralo a kazilo mi to požitek z filmu. A proto víc jak 2hvězdy nedám. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama