Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Piper Perabo, slušná hudba, český i originální dabing, trošku děj, některé postavyčky vyloženě rozesmějou (krysa a leguán) -hlavně zpočátku mírně trapné, rozhodně ne film pro každého, přesněji je to film o psech se psy a pro psy/// Přiznám se, že jsem chtěl jít původně na film i do kina. Velice mě totiž zaujaly trailery a měl jsem za to, že to může být zábavný hudební snímek. Ve skutečnosti je to spíš dobrodružná podívaná ve stylu filmu Neuvěřitelná cesta. Jen s několika rozdíly. Tohle je víc infantilní, víc pro malí děti a možná pro majitelky čivav. Uznat ale musím samotné psy, kteří hrají výborně a věrně při tom vypadají. Na kolik pomohla počítačová animace si netroufám odhadnout. Jestli je to její zásluha, tak to není poznat./// Celkem 63%/// ()

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

A mě se to prostě líbilo. Bylo to oddechové, nenásilné, nevulgární a roztomilé. Český dabing byl moc dobrý a celý příběh byl prostě takový kouzelný. Ano, našlo se tam pár trapných momentů( třeba to rodiště čivav, nebo Chloen "štěkot", který boural skály), ale jinak se mi to moc líbilo a to čivavy přímo nesnáším. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zábavné a srandovní od začátku do konce, vážně mě to moc rozesmálo. Nejvíce mě pobavily "divoké" čivavy, které se přiřítily na pomoc Chloe (za tím rozprášeným pískem jsem čekala nějaké obrovské zvíře, a ono to bylo spoustu malých čivavek:-)). Prostě senzační komedie pro odreagování a chvilku nepřemýšlení. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmně se žádný filmový zázrak nekoná, ale jelikož sám vím jaký je to mít psíka, tak bylo rozhodnuto na co koukat. No myslím že úplně v pohodě, sou horší filmy s psama co hrají hokej, americký fotbal, tenis a já nevim co ještě a tady jako kupodivu, to bylo dobrý. Takže u tohle třeba nic neřešit a vypnout mozek, ideální film na léto. Takový Dany Trejo, Vin Diesl a Randy Orton, tyhle filmy musejí milovat, proč, to je jednoduchý protože mají tyhle psíky doma . ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $94,514,402Tržby Celosvetovo $149,281,606Tržby za predaj DVD v USA $61,321,395 //počet predaných kusov 3,626,726║ Suchá planina, ktorá sa len pribúdajúcimi minútami stáva čoraz viac otravnou vývarovou zlátaninou, za celý čas sa tu nenájde lepšej momentky, rovnako tak nehrozí ani zábavnosť, zbytočná umelina. /25%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama