Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Začátek vás může odpudit, ale ono to sklouzne do celkem klasické průměrné domácí zábavy. Pro milovníky psů rozhodně skvělá oddychovka. Film by zasloužil aspoň o 10% víc. Jsou horší filmy s lepším hodnocením. 60% ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pane bože, existuje x filmů a já zrovna v tv narazím na tohle. Je to hovadina, ale nedá se tomu upřít určitý stupeň zábavnosti. Myš a ještěr to dostali na 25%. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Proč se dávají peníze na takovéhle filmy? Laciný přiběh, který osloví děti nebo emocionálně zamrzlé lidi s útlocitnou láskou pro vše rozkošné a zvířecí. Připouštím, že děj má něco do sebe, ale je v něm tolik nelogičností a děr, že si člověk až říká, jestli si toho ty děti taky nevšimnou. Přínos filmu vidím v tom, že se děti třeba naučí starat o své domácí miláčky, jenže je to vykoupeno dezinformacemi a blbnutím jejich mozků. Po tomto filmu doporučuji shlédnout film Carriers (2009), abyste procitli. 15% = 1/5 ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zábavné a srandovní od začátku do konce, vážně mě to moc rozesmálo. Nejvíce mě pobavily "divoké" čivavy, které se přiřítily na pomoc Chloe (za tím rozprášeným pískem jsem čekala nějaké obrovské zvíře, a ono to bylo spoustu malých čivavek:-)). Prostě senzační komedie pro odreagování a chvilku nepřemýšlení. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Sám jsem si film opravdu nepustil a byl do něj tak nějak donucen za úplatu. Film o mluvících čivavách někde v poušti v Novém Mexiku a nějakých fiflenách v Los Angeles? Uff.. sice několik vtipných momentů film měl, ale.. je to prostě poměrně slátanina. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Tak tento kousek je vyloženě pro děti, dospělý divák (pokud není Američan) zřejmě prozývá hodinu a půl u DVD. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Dneska se dá natočil film opravdu o všem, i o rozmazlenejch psech z Beverly Hills. Čivava se ztratí kdesi v Mexiku a všichni se můžou posrat, jen aby ji zachránili. Všichni psi samozřejmě mluvěj a podávaj lepší "hereckej výkon" než lidi, včetně šerednej a nesympatickej Jamie Lee Curtisové a velkotlamy Piper Peraboovej (tej to ale sekne), páč dostávaj mnohem větší prostor než lidi. Ti jsou odsunuti do role komparzu. Je to zhovadilost, což se dalo čekat. Neškodná volovinka pro děti, která svým sentimentem až tak nesere, teda kromě posledních asi deseti minut, to se mi zvedal kufr. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Mohu vůbec něčemu takovému dát něco jiného než odpad? Podle mě si to nechala natočit za své kapesné Paris Hilton. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Síce sa mi nezdá správne, že nejakí krpatí psíci si žijú lepšie než 80 percent ľudstva, ale nech ... Že o týchto nechutne bohatých zvieratkách nechutne bohatých ľudí niekto točí filmy, nech sa páči ... Ale dívať sa na to znova, asi by som už nebola tak tolerantná ... ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná komedie, která určitě nejvíce pobaví naše děti. Mluvící pejskové a spousta legrace i napětí. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film o rozpravajucich zvieratkach, ktory je skor urceny pre male deti. Najlepsi boli pre mna potkan a leguan. Obcas som sa na tomto filme tiez pousmial, ale druhykrat by som to uz nepozeral. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Totálně rozpolcené pocity – nevím, jestli jsem se koukal na neuvěřitelně infantilní kravinu nebo průměrnou rodinou zábavu! ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

V jednej veci musím súhlasiť s užívateľom s nickom Pilouš. Film si rozhodne nezaslúži hodnotenie Odpad. Konečne zase raz typická Disneyho rozprávková komédia s absolútnym happyendom(naozaj všetko skončí dobre). Superštek (jak od Bolta) na konci je už silné kafe, ale je to raz rozprávka, tak relaxujte a smejte sa, rozhodne je na čom. Mexický chameleón hláškuje jedna radosť. Toto je ultimátne nezávadný film na rodinné kino. Po všetkých tých vulgárnych, sexistických, ultra teen-cool somarinách je toto ambrózia. PS: Čivavy(ani iné mini psi) nie sú moje obľúbené plemená, ale nezaložím na tom hodnotenie filmu, však MartyMcFly89 . ()

Reklama

Reklama