Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ale jo, takový vachrlatější 3 hvězdičky tomu dám, bylo to takový blbý, až to bylo roztomilý...chvílema. Ale víckrát to asi vidět nemusím. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Teda i když toto byla toková docela kravinka, tak se mi to deocela líbilo. Bylo to vtipný, částečně čivavově akční, ale fakt hezky udělaný. ()

fallanga odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nemá cenu komentovat. Pokud nejste holka ve věkovém rozmezí 11-14 let a nemáte pokoj vymalovaný na růžovo tak se tomuhle vyhněte. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Vcelku milý film, ktorý je určite jeden z tých, ktorý si vychutnajú hlavne deti. Avšak sa naň dá pozrieť aj, ak ste už dospelý. Dávam mu priemer a aj cez to, že nemám rád filmy, kde rozprávajú a hýbajú ústami zvieratá. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Byl to příjemně strávený večer, pobavila jsem se, psí herci byly okouzlující. Aspoň se z té nafoukané Chloe stala čivava s velkým srdcem a štěkotem :-). ()

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

A mě se to prostě líbilo. Bylo to oddechové, nenásilné, nevulgární a roztomilé. Český dabing byl moc dobrý a celý příběh byl prostě takový kouzelný. Ano, našlo se tam pár trapných momentů( třeba to rodiště čivav, nebo Chloen "štěkot", který boural skály), ale jinak se mi to moc líbilo a to čivavy přímo nesnáším. ()

huzgi 

všechny recenze uživatele

Jak na toboganu, místy ulítlé, trapné a místy vtipné, zábavné. Kdyby se chtělo, dalo by se vytěžit i více, jen vsadit na disneyovské klasické triky. ()

Ssabinka 

všechny recenze uživatele

Proč ty čivavy sakra mluví..? Bez toho by to bylo aj dobrý. Ale nakonec se to přeji jen rozjede a dá se na to dívat. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

To jsem se zase nasmála, hehe, miluji nadsázky, ale obávám se, že majitelé těch chudáčků pejsků si stejně neuvědomí, že to není hračka ani doplněk k šatům ()

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem čivavy neměl rád. Být to natočeno s nějakým méně módním zvířetem, s nějakým hezčím, než tato kříženina krysy se psem, tak by se mi to možná líbilo tak na dvě hvězdy. Navíc to samé už tu několikrát bylo v bledě, i tmavě modrém. ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu roztomilá dobrodružná komedie, která potěší nejen malé diváky, ale i dospělé. Mě to potěšilo a vřele to doporučuji. ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo zhlédnout zhruba 30 minut a bylo rozhodnuto o odpadu nechápu proč už mě nevaroval ten stupidní název a hlavně jméno (režiséra) Raji Gosnella. ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Jako film pro děcka do deseti let velmi použitelné. Pro vás starší doporučují jen v případě, že chcete po velmi náročném dni pouze bezmocně ležet a koukat na pohyblivé obrázky, poslouchat nenáročné dialogy a příliš se nazasmát - ze smíchu by vás mohlo přece něco rozbolet. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Pro většinu uživatelů je to jen kýč, kde dovedou hodnotit snad jen rozpočet, hudbu a Piper Perabo. Skutečný divák ale pozná příjemnou komedii se sympatickými pejsky. Samozřejmě, že od takovýchto filmů nelze čekat více, ale tyto filmy ani nejsou určené aby v nich něco více bylo, což některým jaksi uchází. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nejsem schopná ohodnotit objektivně, protože baštím všechno, co je roztomilé, a to film s čivavou v hlavní roli být musí, i kdyby na sobě měla třeba drsný rockerský obleček s hroty. Na luxus zvyklá čivava Chloe se dostane do Mexika, kde padne do rukou skupiny pořádající psí zápasy. Na útěku pak potká nové kamarády a hlavně německého ovčáka Delgada, který má svůj vlastní smutný osud. Banda čivav v divočině byla děsně srandovní a na druhé straně ti zhýčkaní "psi" v Beverly Hills taky. Není to nic moc hlubokého, je to na pobavení, takže účel to dle mě splnilo. Dialogy byly vtipné, akorát u akčních scén bylo poznat zásah počítačem, ale jinak vypadali mluvící hafani přirozeně. Byla to prostě prča a to mi v tomhle případě stačí. ()

Ironhead odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmu, kde jsou v hlavních rolích kabelkoví psíci se mi chce prostě zvracet :oT Aneb film s těmi nejzbytečnějšími zvířaty na planetě. ()

Reklama

Reklama