Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Pilouš 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film, který si odpad! rozhodně nezaslouží. Snímek je cílený především na děti a nenáročné diváky. Já osobně jsem u něj s přítelkyní strávil moc pěkný čas... Pohodová podívaná, jejíž hodnocení sráží inteligenti, co film ještě neviděli a z různých absurdních důvodů nesnášejí čivavy. Já mám jednu doma už 11 let a nedám na ni dopustit. -Věřte nebo ne ale i k čivavě se dá vybudovat stejně silný vztah jako k jakémukoli jinému plemenu. A že je zakrslý? Pánové koukněte se do kalhot a buďte rádi, že se vám ostatní nesmějí. -Za vaši velikost stejně jako čivavy nemůžete... 4* (Nadsázka abych zvýšil průměr) ()

VictorC. 

všechny recenze uživatele

r3sp3kt ;] nemít doma 2 čivaváky, asi mám na tento film obdobný názor jako odpad-líci, ale díky bohu mám ;] a proto 4+ ()

JaguarN 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že je to pitomoučké, ale kdo by taky čekal něco jiného od filmu, kde se všechno točí kolem pejsků v oblečkách, že? :-) Ale jako rodinná komedie to funguje na sto procent. Ačkoli vše jede podle stokrát obehrané šablony a je to jedno velké klišé, tak se ve výsledku jedná o docela vtipný a příjemný film. Zkrátka je to barevné a kýčovité, na druhou stranu si to ale na nic nehraje, a to je mi sympatické. Navíc některé hlášky jsou opravdu vtipné a líbilo se mi, jak tam je ukázané, co jsou někteří lidé schopní udělat pro své mazlíčky. Takže klidně dám 60%. P.S. Odpad! nebo jedna hvězda? Nesmíte brát všechno tak vážně... :-) ()

Rudysoft 

všechny recenze uživatele

Taková milá rodinná komedie, u které se pobaví zejména nejmenší. Ti co jsou citlivější na zvířátka se v některých scénách možná i rozpláčou.Pěkné triky, ale celkově jen průměr. ()

Delthrien 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to ty šílenosti, co dělala moje sestra svojí čivavě, i když to nebylo zdaleka tak extrémní... Jediné, co tam bylo opravdu trefné byl fakt, že se čivavy třesou a až na výjimky neumí štěkat. Zbytek byla jen snůška rádoby dojemných situací po sobě jdoucích vrcholících "velmi neočekávaným" happyendem. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Lol ať žije Čivava a když je jich celý film tak to stojí za to :))) Njn když někdo blbne a obléká je jako lidi tak by si zasloužil lékaře :P ()

Upswing 

všechny recenze uživatele

Naprostý súhlas s "kleopatrou". Nikdy by som takýto film nebol pozrel nebyť jej štvorhviezdičkového hodnotenia a mojej zvedavosti.. Nakoniec sme sa bavili celá rodina, možno o to viac že psi sú jej súčasťou. Tento film už mal byť dávno v červených. Každopádne pre majiteľov čiváv povinná "jazda" !!! :-) ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Film pro děti. Dala bych 2 hvězdičky, ale za ty nesnesitelné botičky, šatičky a nevím co všechno, co psech nesnášim jednu ubírám. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu objektivní, protože musím dát čtyři hvězdičky prakticky za nic. Jen za ty pejsky. Všichni milovníci psů musí ten film mít rádi, i když je to jen další snímek, který těží z toho, co frčí, a to jsou zvířátka. Roztomilí pejsci, leguán, štěňátko ve vlaku, to prostě musí zabrat, ne? Pro mě to táhne dobrman, pro které mám velikou slabost, takže opravdu dávám čtyři hvězdičky především za hlavní postavičky. ()

Plchavej 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie co neurazí ani nenadchne. Mluvící zvířátka jsme zde měli miliónkrát, na dospělého to zapůsobí úplně jinak než na dítě, takže se mi film může jen líbit za to děti v tom vidí úplně něco jiného. ()

kesinaa 

všechny recenze uživatele

POZOR NA SPOILERY. Bělostná rozmazlená čivava v růžovém oblečku a diamanty na obojku je unesena mexickým gangem nezodpovědné Rachel, která ji měla hlídat, a nemilosrdně poslána do arény na psí zápasy proti zabijáckému dobrmanovi, jehož jméno zní v překladu ze španělštiny ,,Ďábel". Konec pohádky? Kdepak! Teprve začíná dobrodružství otravné čivavy Chloe, jejíž parta přátel se skládá z bývalého policejního německého ovčáka, dvou dalších psů, leguána, krysy a spousty dalších čivav, které se pokoušejí vysvětlit dámě z Beverly Hills, odkud skutečně pochází. Ti všichni se snaží Chloe pomoci vrátit se domů, jenže v patách jim je El Diablo s GPS na obojku, vyslaný mafiánem Velasquezem, aby Chloe přinesl. V průběhu filmu se dozvídáme, že Delgado, poněkud mrzutý ovčák, býval policejním psem, který právě kvůli Diablovi přišel o čich a musel proto ze služby odejít. Ačkoliv mu leze Chloe svým neustálým povídáním na nervy, snaží se jí i přes všechny překážky v podobě hladových pum, ujíždějícího vlaku i vycvičeného Diabla pomoci vrátit se domů. Film jsem viděla poprvé jako asi desetiletá a moc se mi líbil. Roztomilí pejsánci načančaní v oblečcích, dobro vítězící nad zlem i sympatický zahradník Sam mě vždy na celých 88 minut spolehlivě přikovali k televizní obrazovce. Nedávno jsem si film po deseti letech pustila znovu a místo rozplývání se nad mluvícími čivavami a leguány jsem se téměř celý film smála nesmyslům, které film bohužel provázely. Jako pohádka pro děti dobré, ale např. + spoiler + aby byl Diablo v americkém útulku adoptován paní s vášní pro růžové šatičky mi přišlo uhozené. Ale na druhou stranu, pokud by ho utratili,už by to nebyla pohádka pro děti, že? Shrnutí: + krásní psi, krásná příroda, dobrodružství čivavy a jejich psích i lidských přátel - kýčovitý a klišé děj, rozmazlená čivava a její majitelka (teta Viv) 55% ()

Rangifer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dívat se na to dá. Pro čivavy mám slabost. Děj filmu je taky ucházející. Čivava, žijící s bohatou paničkou v Beverly Hills, kde i bezdomovci pijí šampaňské, která má mnohem lepší život než kdejaký člověk, co nosí oblečky od Gucciho, Vutona, se ocitne v pekle. Ne doslova, jen do Mexika, což je od pekla kousek. Aby se vrátila domů, musí podstoupit mnohé nepříjemnosti, jako vyválet se ve sračkách a jíst žrádlo pro psy. Trochu mi na tom filmu vadí, že je tam moc Mexikánů 😁 ()

Reklama

Reklama