Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Niečo ma k tomuto filmu už dlhšiu dobu priťahovalo, ale po konečnom pozretí veru neviem čo. Zo začiatku je to ešte možno ako tak zaujímavé, ale postupne film skĺzne do šedého priemeru. Nezachráni ho ani Mischa Barton. Jediným svetlým bodom je prítomnosť Bruca Willisa, ktorý má ako bývalý vojak plno zaujímavých historiek z boja, ktoré vždy rád vyloží svojim študentom:) ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Malý a nenápadný film, o "detektivním" připadu na středni, který sice nevybočuje z průměru, ale má jednu velmi příjemnou vlastnost - je zároveň dobrou parodií na noir detektivky a zároveň dobrou noir detektivkou, takže se hodí i pro ty, kteří se chtějí bavit i pro ty, kteří chtějí aspoň trochu přemýšlet. Škoda toho beverly hills prvku navíc - vztahová rovina je plochá a nezábavná. Na jedno odpoledne ideální oddechvka. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film ze školního prostředí trošičku mi připomínající "Nebezpečné hry" (1998). Kterak školní outsider odhalil v rámci svého novinářského koníčku kriminální činnost na půdě střední školy. Film se mi líbil i díky svéráznému B. Willisovi. Každopádně školní filmy mám rád. Možná i proto, že se v nich stále vracím do mladých let. Podle hodnocení vidím, že nás takových není moc. Což mi ale filmový požitek z dívatelného filmu nemůže zkazit. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film okrem kriminálneho/detektívneho prvku, ktorý je súčasťou, je to stále typický, triviálny americký vysokoškolský tínedžerský film: populárni chlapci verzus nerdi, nedbalé večierky so všetkými zúčastnenými, uvažovanie o sexualite, rasovo rôznorodé postavy a tak ďalej. Herecké výkony tiež nie sú ničím výnimočné, až na jednu príjemnú výnimku, Brucea Willisa v úlohe riaditeľa Kirkpatricka, ktorý je naozaj vtipný v noir štýle. Scény s ním vyčnievajú nad ostatné. 6/10 ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Už od úvodných tituliek som sa pri tomto filme dosť nudil, ale asi posledné 20 minút mi tú nudu oplatili. Aj keď to nie je žiadny prelomový film, dokonca vyšiel len na DVD tak to nebolo až také zlé. Zase veľmi charizmatický Bruce Willis, ktorý aj pri takýchto filmoch dokazuje, že vie zahrať akúkoľvek rolu, v akomkoľvek filme. Hlavný hrdina bol dosť nevýrazný, ale bol znesiteľný a Mischa Barton bola celkom sympatická. Od dobrej kriminálky to malo ďaleko, od komédie ešte ďalej, ale na záver celkom dobré rozuzlenie, niektoré vtipné hlášky a stopáž tento film zachránili pred totálnou katastrofou. Nakoniec mi to dáva tých 55 - 60% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)
  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama