Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Niečo ma k tomuto filmu už dlhšiu dobu priťahovalo, ale po konečnom pozretí veru neviem čo. Zo začiatku je to ešte možno ako tak zaujímavé, ale postupne film skĺzne do šedého priemeru. Nezachráni ho ani Mischa Barton. Jediným svetlým bodom je prítomnosť Bruca Willisa, ktorý má ako bývalý vojak plno zaujímavých historiek z boja, ktoré vždy rád vyloží svojim študentom:) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film ze školního prostředí trošičku mi připomínající "Nebezpečné hry" (1998). Kterak školní outsider odhalil v rámci svého novinářského koníčku kriminální činnost na půdě střední školy. Film se mi líbil i díky svéráznému B. Willisovi. Každopádně školní filmy mám rád. Možná i proto, že se v nich stále vracím do mladých let. Podle hodnocení vidím, že nás takových není moc. Což mi ale filmový požitek z dívatelného filmu nemůže zkazit. ()

Reklama

suicide 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě přepadal neodolatelný pocit nudy, ale zkoušel jse seho nevnímat.Ale ne že by se to panu režisérovi podařilo změnit. Spíše se mu z nějakého důvodu podařilo natočit něco neuvěřitelně nudného, což lze poznat z několika sekund filmu. Prostě nefunguje spojení krimi a teenegerovským love story. Jediné části, na které jsem se těšil byly partie ředitele střední školy v podání Bruce. ()

Euchrid 

všechny recenze uživatele

Z tohohle prostě asi nikdo nebude úplně nadšený, ale každý kdo už si to ze zájmu pustí, podle mě zklamaný nebude. Komediální i kriminálková složka mají v sobě takový příjemný a nepřehnaný nadhled a podle toho která z nich má v jednotlivých momentech prim, je taky daný úsek zábavný. Tím chci říct, že je to lepší jako noirová komedie než jako středoškolská detektivka. Zakomponování noirového vypravěče do takového charakteru mě baví ještě u psaní komentáře. Heh. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Příběh v klasickém noirovém schématu je zasazený do prostředí americké střední školy. Oproti temnému Zmizení (Brick) je ale mnohem veselejší. Vyšetřující mladý smolný žurnalista na rány pěstí odpovídá suchými hláškami, propadá neodolatelnému kouzlu femme fatale Mischy Barton a místo cigaret v ústech notoricky žmoulá žvýkačku. Povedené gagy inspirované humorem teenagerovských komedií zapadají do dobře napsaného scénáře. I když je komplikovaný konec mírně chaotický, film nenechává na pochybách, že tohle je ta pravá Drsná škola. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama