Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Recenze (175)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Jestli Vás uvidím žvýkat, zabiju Vás!" Toto je film výlučně pro tenagery! Student Reece Thompson vyšetřuje krádež testů, docela nudná podívaná a Bruce Willis coby ředitel tu je jenom do počtu. - 20%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Tim Calpin, Kevin Jakubowski .. High school is prom, football games, boyfriends, girlfriends, party at the rich kid's house. Fun, simple, wholesome. _ Investigativní žurnalistická detektivka ze střední školy? Docela zajímavé žánrové pohrávání si se všemi drobnostmi, zvraty i femme fatale, co k tomu patří. Jen mezi zdmi a studenty z New Jersey. Zdejší zařazení čistě do komedie je tedy značně matoucí, dokonce by šlo klidně škrtnout úplně - pokud tedy neberete jako komedii jakýkoliv film o mladých, kde se pár vtipných opileckých pařeb a stupidních prdů objeví. Bruce Willis si zde ve vedlejší roli ředitele vede mnohem suverénnější než v Surrogates a z mladších herců nelze nezmínit sympaťáka Reece Thompson a docela pohlednou a ještě nepříliš známou Mischa Barton. Přejme jim po střední spoustu hereckých úspěchů. ___ Na film se časem jistě zapomene, jde sice o zajímavou hříčku, ale bez delší trvanlivosti, ovšem debutant Brett Simon, stejně jako duo scénáristů mající prsty doposud jen v South Parku, možná budou stát časem za povšimnutí. _ 70%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli Vás uvidím žvýkat, zabiju Vás." Ředitel školy Kirkpatrick je zkrátka drsňák a já mu tímto za svitu jeho vyleštěné lebky slibuju, že už ve škole na žvýkačku ani nepomyslím. Jenže tady nejde o žvýkačku. Tady jde o školu a ukradené testy. A mně nepřišlo nijak zvlášť zábavné sledování výmyslů zparchantělého studenstva ani pátrání investigativního školního otloukánka rafinovaně uplácejícího plyšovými jednorožci. Mne tedy kromě pana ředitele zaujala v podstatě jen Francesca, se kterou jsme to po vyučování v kabinetu vyřešili a domluvili jsme se na udělení nepříliš zasloužených tří hvězd. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Příjemná hravá teenage pocta novinářským filmům, z nevyzpytatelného vesmíru jménem střední škola. Stojí na dobrých základech, ale mohla dopadnout i mnohem líp, pro začátek příběh je dokonale předvídatelný. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film staví na podobném principu jako Observe & Report, ale není tak nepříjemně vulgární a navíc je velmi šikovně natočený. První půlhodinka, ve které se Funke představí a pod vlivem novinářů z Watergate napíše svůj článek, je docela svižná. Ale zápletka, která se rozehrává potom, je ještě lepší. Je to trhlé a stylizované, jenže zároveň uvěřitelé - super kombinace. Příběh asi není tak úplně dokonalý, ale je to naprosto bravurně natočené, scény mají atmosféru a fakt jsem byl skoro v každé překvapen, jak moc je našláplá. Je to natočený s takovym přehlede, že jsem to nechápal. Zároveň kriminálka a zároveň parodie na film noir. Perfektně vybalancovaný. Za příjemné překvapení 80%, nečekal jsem tak zábavný film, když jsem viděl zdejší hodnocení. PS: Je to zajímavěj protipól Charlie Bartlettovi:) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dost mi to připomínalo Colomba pro středoškoláky. Trošku jsem tápal kdy se vlastně stal z hlavního hrdiny místo novináře detektiv, ale budiž. Příběh je jasný jako facka, zkrátka spiknutí. Teď si tady čtu obsah filmu a musím konstatovat že takhle to opravdu nebylo. Krásná dívka se opravdu nespojila s naším školním reportérem, ona mu prostě jen pletla hlavu a právě naopak jej od vyšetřování odrazovala. Ale to je jen taková perlička. Nakonec se samozřejmě vše vyjasní a opravdoví viníci jsou polapeni. PS: Bruce Willis tady hraje trošku magora, a upřímně mě opět moc svou roličkou neuchlácholil. Myslím že jeho kariéra se řítí stále více do hlubin. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sračka, která parazituje a skrytě paroduje nespočet kriminálních filmů a na jejích typických klišoidních situacích. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý žáner, príbeh a rola Bruca Willisa. Assassination of a High School President je film, ktorý je trochu odlišný od školských komédii, a ktorý je povýšený žánrom krimi. Čo znie fajn, no pri sledovaní filmu ma to moc nebavilo. Bruce Willis to hlavnú rolu tento krát nehrá a takže teenegerské duo (Mischa Barton, Reece Thompson) musí ťahať celý film. A v tom je ten najväčší problém. Film to určite nie je zlý a svoje kvality má, záleží len na divákovi, či ich zaujmú herci. U mňa sa tak nestalo, takže som sa miestami fakt nudil. 55% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, skvelý casting a atmosféra elitnej strednej školy. Nehovoriac o masakrálnom (a nevyužitom) Bruceovi "Zabijem ťa!" Willisovi. Problémom je deravý scenár a neschopnosť scenáristu vybudovať ucelený príbeh a vyhnúť sa rutinným klišé. Vyvrcholenie bolo zaujímavé, i keď trochu mdlo nakrútené. Charlie Bartlett je oveľa lepší. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +Bruce Willis dokáže i na malém prostoru nevídané, sympatická Mischa Barton, v zásadě se jedná o velice kvalitní detektivku -slabá komediální část, Willis tu opravdu moc prostoru nemá/// Nechtěl jsem si nechat tento film ujít především kvůli Bruceovi, jinak by mě to ani moc nezajímalo. Nakonec film dokáže zaujmout hlavně svojí propracovanou detektivní částí. Celkově se však jedná o dost průměrný film, od kterého jsem si sliboval víc./// Celkem 58%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Problematika amerických středních škol je pro našince přece jen poměrně vzdálená, a od toho se odvíjí i moje hodnocení. Vše se točí kolem spiknutí proti školnímu prezidentovi, jež je falešně obviněn z krádeže testů pro závěrečné zkoušky. Celé věci se snaží přijít na kloub snaživý pisálek do školních novin v podání Reece Thompsona. Vše mu ale komplikuje počínající vztah s proradnou školní krasavicí Mischou Barton, v zádech má přísného ředitele Bruce Willise, co tolik nesnáší žvýkání, musí co nejdříve vypátrat osobu, která stojí v pozadí spiknutí, a nový školní prezident (spolu se svými kumpány) už rozjíždí výnosný kšeft, spočívající v prodeji drog studentům. A navíc zosnoval plán, jak se nepohodlného otravy, lačnícího po senzaci, zbavit. Děj je dost řídký a roztahaný, v podstatě o ničem, rozhodně nečekejte nic v "prcičkovském" stylu. Tohle je totiž jeho naprostý protipól. Důraz je kladen zejména na zachycení autenticity poměrů na tamní střední, v tomhle ohledu není co vytknout. Nuda by to určitě pro českého diváka byla, ale tu spolehlivě zahánějí všichni herci v čele s Brucem Willisem, kteří se svých partů zhostili na jedničku. Jinak nic extra zajímavého tenhle film ze života studentů jedné střední nepřináší a závěrečné rozuzlení taky žádná sláva Z tohoto kousku může být plně nadšen pouze studentík americké střední. Pro mě je to tak nějak nezajímavé. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Najlepšia hláška filmu: ' funky' . Naj scéna : dancin @ d party a to je tak všetko. Ja tieto študentské filmíky nejak nemusím. ()

predators 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych rád upozornil na zdejší obsah k filmu, který není zdaleka tak přesný. A za druhé bych rád vyzdvihl tento středoškolský konspirační projekt s vkusným hereckým obsazením a humornou nadsázkou (především tou španělskou:-)) Díky různorodému dění na střední škole, jak je high school v americe titulována, jsem se slušně bavil až do konce... Zajímavosti: ...vy jste věděli, že má B. Willis umělou nohu? :-) 75% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Na teen krimi veľmi pôsobivé. Okrem prehrávajúceho Willisa to bolo naozaj zaujímavé. Niektoré okamihy filmu boli asi príliš pritiahnuté za vlasy, ale to by som možno ešte zniesla. Willis sa snažil hrať akéhosi pošahaného riaditeľa, lenže na mňa bol ako riaditeľ oveľa vulgárnejší ako jeho študenti. Do tejto role by som si viac, tak sko ju zahral Bruce, vedela predstaviť Vinnieho Jonesa. Pri Bruceovi to nebolo to pravé orechové. Ale čo sa týka príbehu, rozlúsknutia a hudby, tak tento film určite vystupuje nad ostatné. Pre mňa 60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nič nudnejšie v rámci "detektívneho" pátrania nedávali ani na Hallmarku. To skôr Colombo ukáže svoju ženu, než toto by zaujalo nejakou zápletkou. Willis sa tu ukázal len aby sa mu zaleskla plešina a Mischa Barton, zas a znova zhrbená pôsobila opäť pri frajerovi ako žirafa pri kulhavom dikobrazovi. Jej bolo stále všade veľa, ale len telesne. Veľa hmoty a herecky nič. Moja snaha dať tejto zaprdenosti jednu hviezdu uviazla na humusáctve smradľavých palcov, ktoré si tu panici dávali popod nos, aby vyzerali ako Casanova. Pritom by nemali ani na predavača Terranova. ()

Reklama

Reklama