Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kevin Spacey a Bob Balaban v hlavních rolích hvězdně obsazeného dokumentárního dramatu, jenž nahlíží pod povrch událostí kolem nejkontroverznějších prezidentských voleb v historii USA. Nejvyšší úřad v zemi je téměř na dosah a osud svobodného světa může viset na vlásku. Když se původní volební výsledky z Floridy ukáží jako neprůkazné, padne rozhodnutí přepočítat hlasy. Ovšem toto rozhudnutí je velmi kontroverzní, mnoho voličů pokládá přepočítání za neregulérní a odmítá jej. Nakonec musí rozhodnout Nejvyšší soud. Proces řídí charizmatický texaský republikán James Baker (Tom Wilkinson), který se pokouší získat podporu veřejnosti pro přepočet. Ale demokraté se nevzdávají a bývalý šéf Al Goreova volebního týmu Ron Klain (Kevin Spacey) hraje velmi tvrdě. Opoziční tábory se střetnou v boji o prezidentsví a jen velmi neochotně hledají cestu k přijatelnému kompromisu. (oficiální text distributora)

(více)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Will Ferrell kandiduje na prezidenta

Will Ferrell kandiduje na prezidenta

11.12.2010

Pokud vám to nezní dost bizarně, tak vězte, že jeho soupeřem v souboji o získání prezidentské kandidatury bude Zach Galifianakis. Stane se tak v prozatím nepojmenované komedii studia Warner Bros.,… (více)

Reklama

Reklama