Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodně oceňuju že si ze sebe ještě v Hollywoodu umí udělat srandu. Hlavně teda narážky na Bruce Willise jsou dost dobrý. Pozadu nezůstává ani Sean Penn. Na tuto satiru se divák musí ovšem patřičně naladit, ani se nedivím zdejšímu hodnocení, přecejen salvy smíchu zůstavají hodně daleko. Robert De Niro dodal filmu kouzlo své osobnosti. Těžko snímek s něčím srovnávat, není mnoho podobných. PS: U Pennova filmu se mi více líbil ten konec ve kterém pes přežil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Milá hollywoodská satira utahující si (nejen) z Hollywoodu, kterou nad průměr tahá hlavně De Nirův výkon a vousatý, cholerický, boží Willis. Co se vlastně stalo není salva fórů a rozhodně nepobaví každého, ale když na ni budete mít tu správnou náladu (a když nebudete očekávat úplně jiný film), myslím, že se snadno ujme. "Tak jo. Jdeme mu říct, ať se oholí." ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Výborná muzika, výborní herci a výborný příběh NEdělají vždy výborný film! Jako v tomhle případě. What Just Happened je zajímavou sondou do útrob Hollywoodu a hezky si z něj dělá srandu, ale srovnávat to s Tropickou bouří je hloupost. Celá atmosféra i mozaika příběhů je naprosto rozdílná. __ Aby člověku do sebe hezky zapadly vlasy po ostříhání, používají se efilační nůžky, a přesně něco takového by tenhle film potřeboval, aby byl komplexní a jednotný. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Skvelá a roztomilá satirka. Pri Tropic Thunder som sa "na plný plyn" bavila s projkeciou no. 2, s What Just Happened? mám dojem "plnoplynnosti" (?... no trebárs :-)) už pri prvotnom mítingu, čo je moc, moc a moc cenné..... Áno, cením si to a už okolo polky som mala o 2. projekcii jasno, po skončení mám jasno, že sa na ňu tak nejak dosť luxusne teším (!) Najviac ma samo bavili scény s Bruceom a s rejžom. A to čakanie na Brucea Willisa- bude sa točiť? vs. nebude sa točiť? / bude Bruce, čo rozpáli každú menštruujúcu ženu či nebude Bruce, čo rozpáli každú menštruujúcu ženu? Tak bude či nebude? .-) No nič, každopádne husté!, sťa čakanie na armagedon predvádzajú tvorcovia, z toho jeden normálne striasa úzkosť...!!! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BRUCE WILLIS JE TLUSTEJ?" "TLUSTEJ, S VOUSAMA JAKO GRIZZLY..." Perný týden v životě hollywoodského producenta ve výborném De Nirově podání. Ovšem I další obsazení stojí zato, přičemž hvězdy jako Willis nebo Penn hrají sami sebe a v nevděčné pozici šijí do primadon ve svých vlastních řadách, což z pozice diváka, který příležitostně žasne nad zveřejněnými požadavky hvězd a hvězdiček showbizu, můžu kvitovat jedině s povděkem. V návaznosti na to se režie i kamera tváří jako něco na způsob skutečného záznamu a v rámci své kategorie jdou tak hlavní myšlence snímku pěkně na ruku. Osobně se mi tento nepřikrášlovaný pohled do zákulisí továrny na sny líbil hodně. 80% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Film ukončoval v roce 2008 festival v Cannes. Byl promítán jako nesoutěžní snímek. (HappySmile)
  • Heslo filmu "In Hollywood, everybody can hear you scream (V Hollywoodu tvůj křik každý uslyší)" je hříčka na slavný titulek filmu Vetřelec (1979) "In space no one can hear you scream (Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet)". (HappySmile)
  • Přestože je kniha "What Just Happened: Bitter Hollywood Tales From the Front Line (Co se vlastně stalo: Hořké hollywooské příběhy z první linie)" biografickým souhrnem zážitků Arta Linsona jako filmového producenta, rozhodl se Linson film vyvést jako fikci a knihou se pouze inspiroval. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama