Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Diskuze

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

Zaujimave, aky je ten film sebareflexivny.. film ktory sa ledva dostava do kin o filme, ktory sa ledva dostava do kin:)))

vagascan

vagascan (hodnocení, recenze)

super vec... zo zaujimavim pohladom na zalezitosti .. a stresy okolo vyroby filmu..

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Právě na to koukám a v titulcích jsou faktické chyby. Na začátku kolega De Nira po zkušební projekci mluví o tom, že scéna z filmu je podobná scéně z Třetího muže (1949) od Carola Reeda. Přeloženo to je ale nesmyslně.

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

Renton: Původně jsem na něj taky chtěla zajít už na festivalu ve Varech, ale pro člověka, který tam nežije, je sehnání lístků poměrně obtížné (štve mě, že nejdou rezervovat ani kupovat přes internet). A když jsem přijela, už samozřejmě žádný nezbyl. Takže teď už jen půl roku marně čekám, jestli taky někoho u nás napadne ten film uvést.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

StarsFan: Nyní už asi těžko. Ostatně, v našich kinech (byť festivalových) už film běžel. Teď si musíš jedině počkat na případné vydání dvdčka..

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

Tak, do Varů se na tenhle snímek hodně těším :-) Po dlouhý době to vypadá, že by se Barrymu mohlo zas něco extrémně vydařit.

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

A premiéra znovu neznámá... Netvrďte mi, že to u nás půjde v kinech s několika měsíčním zpožděním (jako relativně nedávno Kauza CIA) nebo že se toho tentokrát radši rovnou dočkáme na DVD.

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama