Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Recenze (209)

Umělec 

všechny recenze uživatele

Trošku zbytečný film, nic mi to nedalo a nepřišlo mi to ani nijak vtipné... Trošku mně překvapuje ta plejáda herců, ale ani ta to nezachrání... 40% ()

Indio 

všechny recenze uživatele

Dal bych 3 ale žetam nechal zastřelit toho čokla tak to musim zvednout. Nesnášim když třeba na pozadí filmu umíraj lidi po desítkách až stovkách ale každýho zajímá pejsánek pobíhající v popředí plátna (například v 2012) ()

SONNY07 

všechny recenze uživatele

3 a půl hvězdičky, vcelku nudná "konversačka" , postavená na výborných hereckých osobnostech a jejich výkonech. ()

John.Maugli 

všechny recenze uživatele

U Roberta De Nira mi sice ten pseudointelektuální orální průjem sedí, ale mohl by si symbiózu, kterou s ním má, nechat pro sebe. Nebo je to možná můj nedostatek pochopení, když mě nebaví, jak De Niro pořád někomu volá, ať se Willis oholí. Rozhovory s exmanželkou jsou taky skvělý. Prostě hrozná slátanina. Hvězdičku dávam za Bruce, kterej tam neni úplně špatnej narozdíl od všeho ostatního. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Tak si myslím, že si ty vousy neoholí." Robert De Niro jako producent přemlouvá Bruce Willise, aby se oholil a řeší problém s režisérem, který chce ve svém filmu nechat při přestřelce rozstřílet pejsánka. To prý nechce nikdo vidět a filmu by mrtvý pejsánek snížil hodnocení. No já teda fakt nevím, ale co John Wick? ;) De Niro se tu pak ještě snaží urovnat vztahy s exmanželkou a dětmi. Nic mi to nedalo a nepřišlo mi to ani nijak vtipné. Ten Bruce Willis s plnovousem byl tady asi nejlepší. - 40%. ()

kaladze77 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá je o brade Bruce-a Willisa že ju nechcel ostrihať kvôli filmu je na základe jedného incidentu v skutočnosti, čo sa stalo ževraj producentovi Arturovi Linsonovi s Alecom Baldwinom pri natáčaní filmu Na ostrie noža (The Edge) z roku 1997. Inak podľa mňa tento je dosť nudný film... ()

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama