Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Recenze (209)

FrajerTom 

všechny recenze uživatele

Filmový producent Robert DeNiro jako průvodce zákulisím Hollywoodu. I díky skvělému obsazení jde o nenáročnou ale hodně příjemnou zábavu.. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BRUCE WILLIS JE TLUSTEJ?" "TLUSTEJ, S VOUSAMA JAKO GRIZZLY..." Perný týden v životě hollywoodského producenta ve výborném De Nirově podání. Ovšem I další obsazení stojí zato, přičemž hvězdy jako Willis nebo Penn hrají sami sebe a v nevděčné pozici šijí do primadon ve svých vlastních řadách, což z pozice diváka, který příležitostně žasne nad zveřejněnými požadavky hvězd a hvězdiček showbizu, můžu kvitovat jedině s povděkem. V návaznosti na to se režie i kamera tváří jako něco na způsob skutečného záznamu a v rámci své kategorie jdou tak hlavní myšlence snímku pěkně na ruku. Osobně se mi tento nepřikrášlovaný pohled do zákulisí továrny na sny líbil hodně. 80% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Luxusně obsazený příběh filmového producenta, který je vlastně částečně o premiéře jednoho filmu, vztahu k exmanželce a začátku natáčení jiného filmu, ale vlastně celkově o ničem a není moc zajímavý ani zábavný. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Satira na súčasný stav Hollywoodu a snahy presadiť sa v ňom, resp. udržať si získané renomé. Ako satira to funguje dobre, avšak humor sa kamsi vytratil a spolu s ním aj šanca na lepšie hodnotenie. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém hraje Robert De Niro a který mě prakticky ničím nenadchne, je absolutní výjimkou. Toto je právě takový případ. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Série průměrných filmů pokračuje, tentokrát v hvězdném hereckém obsazení. Musí se nechat, že Bruce Willis a Sean Penn si svoje role odehráli velmi věrohodně :-) ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Po našláplé první půlce bohužel film ztratil tempo a druhá polovina je podivná směs bez špetky nápadu a invence. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film, seznamující diváka s „běžným“ životem hollywoodského filmového producenta, a to v rámci několika dní, kdy velmi poutavým způsobem sledujeme, o jak neuvěřitelně náročnou a ve všech směrech vypjatou profesy jde a vzhledem k tomu, že scénář pochází z rukou skutečného producenta, tak onen pohled považuji za opravdu reálný a bez příkras a naprosto chápu, že tihle lidi musí být pod neustálým přísunem všemožných omamných látek a zároveň, že se prostě nemůžou dožít vysokého věku, protože ten tlak na jejich osoby musí být enormní a doslova destrukční, a to jak pro jejich zdraví, osobní život, tak především psychiku. Hodně se mi zde i líbilo, jak otevřeně jsou zde popsány i poměry a vztahy mezi všemi „ velkými hráči“, stojícími za vznikem a především pak uvedením nějakého konkrétního filmu, tedy zástupci studií, herci, režiséry, agenty a právě producenty a ta hra je neuvěřitelně tvrdý a nesmlouvavý business, bez slitování a kompromisů, no fakt drsný svět, plný pozlátek na povrchu, ovšem uvnitř je to asi pořádný masakr. Oslovila mě jinak i navozená atmosféra hollywoodského prostředí, která je zpracována velice uvěřitelným a výrazným způsobem a co se týče samotné zápletky, je zábavná, odehrávající se ve velmi svižném tempu, i když zde musím učinit i jednu výtku, a to že ke konci už filmu evidentně dochází dech a chvílemi už vystrkovali růžky i momenty nudy. Zásadním pozitivem této odívané jsou každopádně ale herecké výkony, v čele s opět excelujícím Robertem de Nirem, ovšem opomenout nemohu ani třeba Michaela Wincotta, či Catherine Keener, kteří též podali zapamatování hodné výkony. What Just Happened je zkrátka vážně interesantní sonda, reálně mapující hollywoodské luhy a háje, mě to bavilo, oslovilo, a kdo se o filmy a dění kolem nich zajímá i trochu hlouběji, určitě by si neměl tento snímek nechat ujít. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie se štiplavým pohledem na praktiky ve slavném Hollywoodu. Jednoznačným tahounem filmu je De Niro, který opět dokazuje, jak perfektně umí vstoupit do postavy a maximálně civilně ji podat. Snímek má neuvěřitelně svižné tempo, ani minutu jsem se nenudil. Překvpauje mne vesměs průměrné hodnocení ostatních, ale mně tento film sedl a spolu s Rain Manem a Bistrem se zařadil mezi mé oblibené filmy od Levinsona. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Co sa vlastne stalo? Mam odpoved. Nestalo sa vobecnic okrem toho, ze aj film, ktory ma hviezdne obsadenie vie byt dokonale nudny a celkovo o nicom. Jedna hviezda za de Niro a jedna za rozmaznaneho Bruca. A to som este prizmuril obe oci. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

A pak že producent snadný život má :-) Všichni si myslí, že je to jen o počítání milionů a kupování nových aut, ale nikdo netuší jak kurva těžký může být přemluvit Bruce Willise, aby si už kurva voholil tu svojí kurva posranou bradku... ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Zero-point-one posun v ději, naprosto nudný Willis, ale zato perfektní De Niro a občas i sranda. Asi takto bych to shrnul. Alespoň že si sami ze sebe dokáží udělat srandu :) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pokladam si stejnou otazku jakou byl cely film v anglickem originale nazvan. Palec dolu kvuli neuvazenemu rozhodnuti velkych hereckych osobnosti, ktere zde hraji navic vetsinou sami sebe. Kdo je proboha na to zvedavi? 30% ()

vorenus 

všechny recenze uživatele

Nudnej pohled na pracovní týden anonymního producenta.Který drží polovinu filmu u ucha mobilní telefon.Na tom fakt není nic vtipného.Jestli to mělo vypadat, že producent se chudák nadře, tak atˇ jde makat k lopatě!Co se vlastně stalo Bobby a spol?Možná chtěli rejžovi udělat radost a ze soucitu si zde zahráli. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

No, nemůžu říct, že bych se nudil. Začátek mě lehce nahlodával ať film vypnu, ale nakonec jsem to shlédl celé. Několik vtipných momentů se našlo, takže jsem se i trochu pobavil. Není to rozhodně klasická komedie, ale to asi dojde každému. Takže je docela pochopitelné, že reakce na tenhle snímek budou všelijaké. Jsem ale schopen pochopit, že to někoho může vyloženě bavit. Já už se na to nikdy znovu nepodívám, ale přesto nelituji.. ()

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama