Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Recenze (209)

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Stalo sa to, že scénáristi a ľudia okolo filmu včítane hercov sú tak znudení a pokazení peniazmi, že sa im už ani nechce niečo vymýšľať alebo hrať. Aspoň takto na mňa tento snímok pôsobil. Akoby niekto dostal nápad "natočme sami seba", scenár vymyslíme za pochodu - bude prča, a kto vie? možno aj niečo zarobíme. Pozerať na "problémy" ľudí z hovnowúdu, ktoré sú publiku a ich ozajstným problémom blízke asi ako lepšie zajtrajšky, môže byť skvelá zábava pre zhulených šašov z filmového byznisu. Ale na druhej strane aj to by sa počítalo a možno aj fungovalo, keby som im to veril. Alebo skôr keby to bolo ešte o niečo ľahšie (viac komédia) alebo ťažšie (viac dráma). Takto z toho zostal lacný polotovar na piccu v drahom obale pre všetkých zúčastnených hercov, ktorí sa určite potľapkávali po pleciach. Ak nato natrafíte neskoro večer v televízii (ako ja ČT2) a nič lepšie nikde nie je, tak sa to dá dopozerať celkom bez ujmy. 50% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Blbá blbost.. veselá blbost.. docela povedená blbost, takovej děj bez děje, kterej se dá fajn proležet i s vypnutou mozkovnou. ()

epoh 

všechny recenze uživatele

Že klasik Levinson natočí podobně nervně-moderní film, bych nečekal. Bohužel je to celé spíš jen tak "nahozené", nikde se nejde do hloubky. Dobře se na to dívá, pobaví to, ale člověk se neubrání nostalgické vzpomínce na Altmanova Hráče, který si zákulisí Hollywoodu podal mnohem, mnohem líp. ()

ab.dul 

všechny recenze uživatele

Trošku absurdní, ale ne komedie, kterou jsem čekal. Jestli myslí, že bylo vtipné sprostě nadávat, tak prosím, ale já v tom humor neviděl a v ničem jiném také ne. Jako drama jsem snímek samozřejmě bral. Robert De Niro se v roli celkem předvedl, ale dějově mě to moc neoslovilo. Takové spíš tápání se příběhem. Pořád jsem čekal, že se něco bude dít, ale kromě toho byly vidět jen upjaté, malicherné situace herců, režisérů a producentů. Zákulisí hollywoodu není med a tady je to předvedeno v celé své kráse. Pokud se film povede, není co řešit, jen ten následující, od kterého se čeká minimálně stejný úspěch :-). No aspoň, že ten konec dopadl tak, jak dopadl. ()

MarkHoppus 

všechny recenze uživatele

Velice vtipná a dobře obsazená komedie. Poslední dobou se často začali natáčet filmy na téma - zákulisí natačení filmu. Je to velice dobrý nápad a ať je to už What Just Happened, Tropic Thunder nebo How to Lose Friends. ()

Fearoth 

všechny recenze uživatele

Nic extra, ale byl to příjenmý a úsměný film který by bez De Nira stál za nic. Navíc mě celkem překvapil konec(tím nemyslím zatřeleného psa...to bylo jasný, ale to, že se film neuchytil), takže 4* ()

J.McClane 

všechny recenze uživatele

Těžká volba hodnocení, trochu líná art komedie na podzimní večer, nicméně Brusič převládl na 4 hvězdy, takto si ze sebe udělat prdel je machrovina nejvyššího stupně nebo geniální kalkul...obě monžosti vedou k závěru, že je Bruce opravdová osobnost:) ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Hrozná legrace, perfektní De Niro, Willis taky. A spor o jeho fousy říká o Hollywoodu mnohem víc než nějaké rádoby silné vhledy do protředí filmu. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

No asi nejsem zcela při smyslech, podle toho co čtu u Enšpígla, ale já v tom žádnou komedii neviděla. Přišlo mi to docela smutný a takové depresivní, bylo mi jich všech líto.Spíš šlo o to co v téhle branži znamená nemít vlastní názor a žít prázdný život ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Robert de Niro jako suverénní a mírně workoholický filmový producent ve filmu, který umožňuje nahlédnout do zákulisí při prezentaci, stříhání nebo postprodukci nového filmu. Během snahy o úspěch zpackaného filmu od věčně sjetého pseudorežiséra, ve kterém, zřejmě pouhou náhodou hraje hlavní roli Sean Penn, musí hlavní hrdina Ben řešit problém s vousy Bruce Willise, pohřeb žiďáckého agenta Jacka McDonougha, obsakování svých dvou exmanželek, svých tří dětí, řešit potíže s žiďákem Stanleym Tuccim či kolegou Johnem Torturrem a konečně, připravit svůj aktuální film na velký festival v Cannes. Za okénko do světa kinematografie jsem moc vděčný a navíc Robert De Niro opět famózní. Role producenta Bena mu sedla jako ulitá. ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Co se vlastně stalo? Nic moc. Ujistil jsem se, že De Niro je už hodně dlouho pouhým stínem rolí, jež vytvořil za mlada. Zjistil jsem, že klepy nelhaly a Bruce Willis je opravdu namyšlená superhvězda. A taky jsem se utvrdil v tom, že filmy o zákulisí filmového průmyslu mě už asi nikdy ničím nepřekvapí a neoslní. 4/10 ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Mlandravá prechádzka produkciou v hviezdnom obsadení, ktoré toho moc neponúklo. Sem tam niečo pozdvihlo očakávanie, ale nakoniec sa musím vzdať plného úsudku nad týmto projektom, lebo utorok som v ňom prespal. Aj tak si myslím, že o veľa som neprišiel. ()

Elessar. 

všechny recenze uživatele

O tom jak to bolo v Hollywoode, zrejme. Dosť beriem tú satiru, ako sa stavia k postaveniam producentov, režisérov a filmových diel. A v neposlednom rade i divákov. S Levinsonom si niekedy rozumiem, inokedy ma necháva chladným, toto bolo niečo medzi. Rozhodne potešili známe tváre a podobne. Treba ísť na vrchol a vo filmovej brandži to platí taktiež :) Sláva filmu ()

reiser 

všechny recenze uživatele

Asi chápem čo chceli tvorcovia týmto snímkom povedať, no podľa mňa sa im to veľmi nepodarilo. Skutočne neviem za čo by som mal dať tomuto filmu väčšie hodnotenie. Za De Nira? A prečo? Čo ukázal, resp. čo mohol ukázať? Asi toľko, koľko aj v ostatných svojich súčasných filmoch. ()

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama