Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Film ukončoval v roce 2008 festival v Cannes. Byl promítán jako nesoutěžní snímek. (HappySmile)
  • Přestože je kniha "What Just Happened: Bitter Hollywood Tales From the Front Line (Co se vlastně stalo: Hořké hollywooské příběhy z první linie)" biografickým souhrnem zážitků Arta Linsona jako filmového producenta, rozhodl se Linson film vyvést jako fikci a knihou se pouze inspiroval. (HappySmile)
  • Heslo filmu "In Hollywood, everybody can hear you scream (V Hollywoodu tvůj křik každý uslyší)" je hříčka na slavný titulek filmu Vetřelec (1979) "In space no one can hear you scream (Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet)". (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama