Reklama

Reklama

Pomsta divoké kočky

  • USA Alley Cat
Trailer

Obsahy(1)

Skupina násilníků přepadla její prarodiče a následkem byla smrt jednoho z nich. Po určité době se Billie, která výborně ovládá techniku bojových umění, dostane s několika členy bandy do konfliktu a podaří se jí je zneškodnit. Neschopnost soudu však způsobí, že gangsteři se brzy vrátí na svobodu a sama Billie je obviněna. Nedokáže jí pomoci ani její přítel - policista. Proto se Billie rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Noc zúčtování se blíží... (McLushi)

(více)

Recenze (5)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zábavný béčko, který mě bavilo až do konce a to cením. Hlavní bitkařka celkem pěkná sympaťanda, vždycky když jí při běhání vyruší nějakej uchylák nakope mu prdel a jde domu, tentokrát ale přepadnou její prarodiče a to neměli dělat! ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Po Cynthii Rothrock přichází nová hvězda bojových umění, hlásá obal. Asi takhle: jestli je Karin Mani opravdu obdobně zdatná v bojových umění jako Rothrock, tak z tohohle filmu to nepoznáte. Ale zase párkrát ukáže prsa, jestli vás to uklidní. O scénáři nemá smysl mluvit, film samotný byl natočený tak za 5,50 a souboje jsou sice četné, ale ubohost sama a nadto odehrávající se povětšinou v noci a blbě (respektive vůbec) nasvícené. Nudný zbytečný videošrot. A to jsem fanda do ženských akčňáků. Pobavila jen Simona Stašová dabující vězeňskou lesbu (pro nechápající: stejnou roli si zahrála v seriálu Přítelkyně z domu smutku). Jinak "alley cat" je výraz pro prostitutku, jen nechápu, proč je v názvu filmu, když v něm o žádné prostitutky nejde. Distribuce u nás - Video-Spoj. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Přesně to napsal už uživatel choze, naprosto souhlasím. Jen dodám, že podle mě je to jeden z nejhorších filmů všech dob, co se týče celkového zpracování. Je dobře, že je prakticky neznámý. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Dosť slabota. Akože hrdinka má fajné kozy a zjazvený záporák pôsobí celkom cool (aj keď v závere sa prejaví ako strachopud) ale inak nie je o čo stáť. Akcie je síce dosť ale je slabá, choreografia je nulová, často vidieť, že sa neudierajú. Proste brak čo sa ale dá bez väčšej ujmy pozrieť. ()

Reklama

Reklama