Reklama

Reklama

VOD (1)

Po nezdařené transakci v utajení se ztratí 40 kilogramů heroinu a policisté, kteří byli do akce zapojení, jeden po druhém umírají. Mezi kolegy Salt a Maxem pomalu mizí vzájemná důvěra a situace je přinutí učinit několik velmi závažných rozhodnutí. (Filmbox)

Recenze (35)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Poteší pouličný slovník (hlavne John Cassini dáva spomenúť na to najlepšie z Joa Pesciho), poteší Michael "mám sklonenú hlavu" Madsen v Paynovom balóňaku, poteší aj Daryl Hannah, ktorú som v tom junkie prelive 20 minút nespoznával. Lacné noirove béčko, ktoré toho veľa obkukalo, ale ktoré na kolene patlaná réžia a hlavne tempo ťahá dole medzi neškodné videojednohubky okolo 50%. Atmosféra sa dostavila posledných 10-15 minút. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že v tomhle krimi-thrileru hraje Michael Madsen, čekal jsem další z jeho série akčních filmů, které mají nic moc kvalitu, ale tentokrát jsem zklamán nebyl. Slušný příběh, solidní zápletka, dobré herecké výkony, prostě krimi, na které se dá dívat. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Temná detektívka oscilujúca medzi obohraným béčkovým príbehom o skazenom policajtovi a drámou s filozofickým presahom. Madsen do úlohy vkladá svoju nepopierateľnú charizmu a bol pre mňa prakticky jediným dôvodom, prečo som vydržal sledovať tento počin až do záverečných tituliek. Ostávajúce herecké obsadenie už prakticky nestojí za zmienku, Daryl som vôbec nespoznal, Mark Boone Junior sa obligátne nedožije záveru, kažopádne v tomto dielku je úmrtnosť postáv veľmi vysoká a hudobno - herecká hviezdička Kurupt je svojou snahou o čo najdrsnejšiu pózu krásne na smiech. Každopádne, ak máte záujem o pesimistickú krimi s výrazným hlavným predstaviteľom, odporúčam radšej snímku Bad Lieutenant, v ktorej mal Harvey Keitel väčšie šťastie na scenár i režiséra. Vice je len klasickým, nenáročným nočným filmom, ktorý výraznejšie osloví len zaritých konzumentov žánrovej zábavy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost slabý film, film jsem si nechal na noční promítání a čekal jsem něco víc než jen divně, zmatenou blbost kde se furt někde běhá a kecá. Navíc Madsen hraje dost prkeně a nehodí se mi do týhle role. Příběh je navíc děsně obehranej a už děsně nudnej. Takže jediná věc co může tenhle film zachránit je snad jen pár docela kick ass hlášek. Ale to je asi tak všechno. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nudná kriminálka s ješte nudnějšími dialogy typu ,,venku prší" ,,jo" fakt kravina pustil jsem si to jen že mě lákal rádoby akční obal a Madsen který mě tady zklamal ve všech stránkách.. ve filmu mluví jak kdyby měl hašiš, akční scény odfláklý, hnusná Daryl Hannah s botoxem.. vtom filmu jde fakt o nic černoši běhaj po měste a zabíjej policajty jen tak bez kukly ale to je přece jedno, detektivové je nenajdou páč vypadají všichni stejne ,,vystřílim všechny negry vtomhle městě!" jednu hvězdu za Madsenovo pěkný fáro :) ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Po skouknutí tohoto filmu má člověk Zlost sám na sebe za velice špatnou volbu. A já dvojnásobnou... - 2011 + 12. 10. 2012 - 25% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia slovenského znenia (JOJ 2009) = EDUARD VITEK, Madsena dabuje JOZEF VAJDA, Hannahovú dabuje ZUZANA KIZEKOVÁ (10.9.2009) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nezáživná lacná kriminálna s klasicky znudeným drsniakom Madsenom a už riadne hnusnou Daryl Hannah. Okrem nich tu je kopa kuriev, gangsta černochov, ktorý komicky fuckujú a podobné lahôdky. Celé to pôsobí hrozne lacno a príbeh rozhodne ničím nezaujme. Proste jedna veľká nuda. 2/10. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy Noirak s oblibencem Madsenem. Ale tak dalo se to shlednout, balonak mu sedel a vice prupovidek by neuskodilo. Myslim si ze by M. Madsen solidne utahnul Maxe Payneho za predpokladu ze by byl poradne zfilmovan uplne si ho v te roli dokazu diky tomuto filmu predstavit stejne tak poslouchat jeho hruby hlas by byla lahudka. 50% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Michael Madsen jako policajt který není žádný svatoušek. Chodí za děvkama, chlastá, sem tam si zastřelí nevinou osobu (omylem). Zlost je krimi s temnou atmosférou a bohužel průměrným scénařem. Za zminku stojí konec který je nečekaný, a Madsen je nelítostný. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jsem si koupil čistou náhodou,nedával jsem tudíž do něj příliš nadějí a nakonec jsem byl poměrně překvapenej.Drsnej film z prostředí speciální jednotky bude asi jedním z lepších filmů v kterym se zjevil v poslední době M.Madsen.SAma kapitola pak byl českej dabing,to byl fakt děs.50%. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů odkázaných rovnou na placky, což těší určitě nejen Madsena, který se umí pořádně seknout ve výběru, ale určitě i jeho fanoušky, mezi které se počítám. Nevybíravý slovník, nepřizpůsobivá nátura, situaci řešit až po vyprázdnění zásobníku, to je role pro Madsena jak dělaná. Zbytek také nějak drží pohromadě, i když pokus o moderní noir střílí občas vedle, Hannahová je přestylizovaná i ve svém výkonu (podhled skrytý za ofinou je opravdu primitivní herecký nástroj) a tempo je občas po šnecích plazivé. Kdo nad filmem nebude moc bádat, užije si i pointu (tedy závěrečný twist). Čistý průměr. 50% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Konečně film, kde jsem si mohl naplno užít Madsena. Ten je jako obvykle perfektní a do role drsnýho detektiva se hodí lépe než kdo jiný. Vice má spád i temnou atmosféru. Finále bylo možná trochu převídatelné, přesto dobře natočené a koneckonců i napínavé. Nemohu si ani trošku stěžovat, nenajdu nic co bych filmu vytkl. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Bravurně zvládnutá režie (Raul Inglis), hudba (Cliff Martinez) i kamera (Andrzej Sekula). Walker (Madsen) je čistokrevný Max Payne a i na styl vyprávění je to velmi znát. Dokážu si jej představit ve stejnojmenném filmu místo Wahlberga a měl bych asi i lepší pocit. Každopádně atmosféra Vice se vám kvalitně zažere pod kůži a vy budete s napětím očekávat, jak se to vlastně vyvrbí. Bravo! 85% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Na to, že M. Madsen se každoročně objevuje v mnoha blbostech tak tohle bylo celkem dobrý. Sice mi bylo jasný, kdo je ona krysa, nicméně mi to nepokazilo filmový zážitek. Naopak mě překvapilo množství nečekaných úmrtí. ()

Reklama

Reklama