Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudné léto v jednom nudném městě se rychle změní v šílenství, když parta puberťáků najde v lese stopy lesního muže, takzvaného sasquatche. Nikdo netuší, že stopy jsou dílem dvou místních blbů Zerka a Shirtse, kteří chtějí zbohatnout na prodeji zaručeně pravých sádrových odlitků obrovských tlap. Jen potřebují, aby se celá záležitost pořádně probírala v novinách a televizi, a pak se jim peníze pohrnou. Jaksi ale pozapomněli, že by někdo mohl přijít na to, že stopy jsou podvrh. Na cestě do města je uznávaný odborník, který má ověřit pravost všech nálezů (hoši totiž kromě stop nastražili i podomácku vyrobené lejno). To je ale taky pitomec k pohledání, a tak je docela možné, že Zerkovi a Shirtsovi jejich ujetý plán vyjde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

juta 

všechny recenze uživatele

Ono se to vůbec nezdá, ale film tak trochu klame názvem a ne moc povedeným plakátem, protože je naopak chytrý, promyšlený a zábavný. Opravdu se mi líbilo jak je děj pěkně poskládaný a jak do sebe postupně zapadá. Nejvíc se mi líbil Joey, jeho postava byla fajnová a ač by se to nezdálo, tak je jakoby skrytou hlavní postavou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultra retardovana dementni komedie, ktera je tak pitoma, ze jsem se musel celou dobu smat. Sice tu je neco jako pribeh o falesnejch stopach Yettiho, ale spis to je proste o jednotlivejch postavach, co se tu tak ruzne poflakujou a delaj nebo melou kraviny. Je tu skupinka looseru, co si mysli, ze jsou nekde v Panovi prstenu, mlati se gumovejma zbranema co vypadaj jak obri dilda a vsichni si z nich delaj srandu. Pak tu je particka kretenu, ktery kazdyho prudi a pripomneli mi Beavise a Butt-heada. No a pak tu je Justin Long, coz je teda peknej kousek, neco mezi psychopatem a naprosto vymletym zhulenym dementem, kterej ma kamose naprosto vypatlany pako bez trika, co mluvi jak zhulenej teplous. No ale musi se reziserovi nechat, ze si s tim docela vyhral, film je lehce rozdelenej na kapitoly, kazdou uvadi vtipnej komiksovej obrazek, dej je obcas vypravenej na preskacku a neco je vypraveny z pohledu vic postav. Ja se proste bavil celou dobu, obcas u vtipu, hlasek a vymletejch postav a obcas proste proto, ze je film desna demence, ale proste skvele jsem se bavil a to je hlavni. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechová záležitost. Co se týče děje, tak tady nemám žádnou výtku. Zajímavě a rychle utíkající místy i velmi vtipná komedie o partě čtyř teenagerů a jejich třech nepřátel a o dvou méně inteligentních mladících. Film byl poskládán velmi dobře a jednotlivé části na sebe velmi pěkně navazovaly. Jak už jsem zmínil, je zde i dost vtipných scének, u kterých jsem se velmi pobavil. Co se týče hereckých výkonů, tak tam také nemám výhrady. Jeremy Sumpter celý film tak trochu povyšuje do mírného nadprůměru, role vůdce jedné z part mu velmi sedí. Ale i další herecké výkony (obvzlášť ten neustále zhulený zpomalený blonďák byl dost dobrý) jsou rozhodně velmi dobré. Takže moje jediná výtka je snad k názvu celého filmu. Mám-li být upřímný, tak název mne téměř odradil od sledování filmu, protože jsem předpokládal nějakou variaci na Yettiho nebo něco podobného, a tak jsem původně na základě názvu neuvažoval o tom, že bych na film kouknul. Ale nakonec jsem to zkusil a vyklubalo se z toho příjemné překvapení v podobě pohodové komedie bez jakéhokoliv nádechu fantasy. Takže jediná výtka je k názvu, jinak jsem byl spokojený a jako průměrná komedie pro pobavení tenhle film u mne uspěl, takže je to za tři hvězdičky. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príjemná nezávislá bizarná absurdnosť. Justin Long posúva slovo dement do nových hraníc a s jeho lookom je neodolateľný. Neodolateľný, tak ako všetky ostatné postavy, ktoré veľa intelektu nenabrali a tvária sa i správajú ako banda pošukov. K tomu skvelý absurdný dej o bigfootom hovne a obskúrna pecka je na svete. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

To se moc nepovedlo.. Snad jen jednou jsem se zasmál a to u týpka, který mluvil jak idiot jinak nic.. Tak že opravdu nic nového.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V lese přebývá lesní muž anebo je to jen mýtus anebo jde jen o dokonalý "fake"? Několik různorodochých lidí se vydá z nejrůznějších pohnutek ho objevit. Nikdo z nich však netuší, že o falešné stopy se postarali dva místní recesisté nepříliš inteligentního ražení, aby celá záležitost kolem lesního muže byla řádně zmedializovaná. A to je spouštěč řady vtipných a zábavných příhod, které se odehrají v lese. Pochopitelně, že film je jedna velká kravinka, které ovšem nechybí rytmus a ražijní cit pro řadu originálních situací. Herci jsou jeden vedle druhého sbírka nejrůznějších milých pošuků a zanícených hledačů nikdy neobjeveného. Kdo nečeká mnoho bude se bavit. A víc už z toho vyrazit nešlo. Mám pocit, že film se při svých skromných možnostech rozjel na maximum. Mé hodnocení: 60% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Hodne uletená komédia - čo by zas až tak nevadilo. Problémom skôr je, že aj dosť prázdna a ak nevidíte nič smiešne na puberťákoch, ktorí sa mastia po hlavách plastovými mečmi a kopijami, tak potom vám ostáva na pobavenie dosť málo iných vecí. ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle dílo jsem si pustil protože mám rád Justina Longa, ale tu byl naprosto nechutný. Stejně jako celý film. Absolutně jsem nepochopil, co bylo jeho účelem. Vtipné to nebylo. Děj taky téměř žádný. Navíc ten český dabing? Utrpení. 10% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem čekal, že to bude béčkové, blbé, vtipné a totálně neseriozní. Ale ono je to jenom béčkové a blbé. Humor se tady úplně míjí a kromě pár scének vyloženě nepobaví, postavy, nápad i zpracování je na úrovni nízkorozpočtových čéčkových filmů a kromě Justina Longa v mulletím provedení zde není nic, co by stálo za chválu. Doufal jsem, že tohle bude jeden z těch případů, kdy se film i přes nízké hodnocení trefí do mého vkusu na debilní a ulítlé hovadinky, ale tohle je těžká bída. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Justin Long, jeho blonďatý kámoš bez trika a pak dlouho, dlouho nic. PS: Vždycky mě brutálně vytočí, když někdo úplně normálně stavěné holce říká, že je tlustá a ještě o notný kus více, když si to myslí ona sama! Až mi to zkazilo požitek z filmu. Ale Justin masakruje! 2,5* ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Carl Weathers chutnajúci vzorku umelej sračky. Až mi ho prišlo ľúto keď si spomeniem na časy Rockyho či Predátora. Určite si ani on takto svoju kariéru nepredstavoval. Zväčša trápna komédia, ktorá celý svoj potenciál vyčerpá v celkom svižnej prvej polovici (úvodná scéna mečovania nemá chybu- hudba jak z Titanicu a do toho Justing Long- "Gavin, čo to počúvaš za sračky?" + zhúlený polonahý blonďatý šašo).....skrátka bola zábava avšak časom prechádzajúca do trápnych skečov. Označiť réžiu za spackanú nie je úplne na mieste, našli sa oddychové momenty ktoré mali na počudovanie celkom príjemnú atmosféru a Jeremy Sumpter to v hlavnej úlohe slušne tiahol. Tento film mal na viac. A stačilo málo, len trochu poupraviť scenár. 30% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Skoro několik filmů v jednom (viz rozdělení do kapitol), ale jako by se film nemohl rozhodnout, co nakonec bude. Režisér si zajistil alespoň, že si tu každý něco najde, ať už to je dětská romance, dětská parta co vyšetřuje nález bigfootího výkalu, parta šikanátorů nebo svým vlastním způsobem zábavná dvojice Justin Long a ten druhý. Na video nebo sobotní odpoledne dobrý film, ideálně kulisoidní. Co ovšem překladatelé zamýšleli překladem Vtipný a zhulený (tuším tam snad do sebe akorát lijou PBR). Podobně prvoromantické jako b-plot novějších Role Models, podobně dorkovité jako Napoleon Dynamite. A Carl Weathers. A zajímavý dětský vzhledový crossover Dylana Morana a Andre the Gianta. Lehce podobné i s mnou nedávno viděným Live Free or Die. Ale podobným bádáním bychom se mohli dobrat i k tomu, že kanálový potkan je ne nepodobný Pikachuovi. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak ako Justin Long klesol riadne..ešte v Drag Me To Hell bol fajn..ale tu je proste je mi z toho na zvracanie..a Carl Weathers - takto klesnúť?...nie díky...strašne kreténske deti, aj ostatní, otrasný trápny humor..nie fakt toto nemusím... ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Humor o retardech pro retardy. 1) Zaujal mě přitažlivý 28letý (!) Justin Long s knírkem. 2) Film nepostrádá ani edukativní prvky. Zde je rada, jak oslovit dívku: Your dad must have been a good baker because you´ve got nice buns. ()

Reklama

Reklama