Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perliské království, armáda temných elfů, kolosální příšera chrlící oheň. Je čas, aby povstal hrdina!
Armáda temných elfů se blíží k Perliskému království, které chce zničit. Princezna Vanir musí pro jeho záchranu projít temným lesem Shide. Provází ji věrní dobrodruzi Cador a Artemir. Na cestě se setkají nejen s armádou elfů, ale také s mystickou kouzelnicí a obrovským drakem, který jim stojí v cestě. Je čas, aby povstal hrdina! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Cože kurva? Tohle že stálo půl mega? :)) Tak to je výsměch....každý, kdo by si na sebe navlékl cheesy fantasy oblečky a šel s handycamem natáčet do lesíku za chalupou by udělal o 150% lepší film. Pak už by stačil nějaký typos, který by v nějakém freeware prográmku udělal (velice špatný) model draka a bylo by hotovo...ale co se divim, vždyť je to film od nejskvostnějšího studia ASYLUM.. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

"Uvnitř každého z nás se skrývá hrdina" říká na konci filmu čarodějka. No, uvnitř těch, co tenhle blábol shlédli do konce určitě. Děj lze shrnout poměrně stručně - nehezká a blbá princezna s divným účesem se motá po lese, doprovázena partou složenou z několika vidláků a ženštin, které by se na E55 uživily jen stěží. "Družina" hlavně chodí a vede mezi sebou nekonečné, nelogické a nikam nevedoucí rozhovory. Jo, a taky občas bojuje s nějakým hodně laciným počítačovým monstrem a špatně namaskovanými rádobyelfy. Český dabing je přinejmenším stejně debilní jako zbytek filmu a tak jsou asi nejsilnějším zážitkem z celého snímku záběry na horskou krajinu, které podkreslují úvodní titulky. Ovšem pokud trpíte nespavostí, je pro vás "Dragon" ideální volba - uspává líp než rohypnol s propofolem dohromady. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Každý nadáva na Uwe Bolla a jeho režijný ´´talent´´. Tak si skúste divácky naštudovať filmografiu Leigh Scotta. Tento pán je naozajstným majstrom svojho oboru. The Asylum tvorí jeden skvost za druhým a v tomto prípade rozhodne neuvažovalo o zmene svojho štýlu. Miniatúrny rozpočet, filozoficko - hrdinské, sentimentálne líznuté dialógy, škôlkárske akčné scény a výprava tvoriaca lokácie niekde za domom a kostýmy z detského karnevalu ( samozrejme v dospelej veľkosti ). Proste žúžo. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Punk ukázal cestu, ako sa aj ľudia bez väčších muzikálnych schopností môžu hudobne vyjadriť. Asylum to isté predvádza vo filmovom priemysle. A snímok od snímku mu to vychádza. Takže čo treba na natočenie filmu, aby bol zaradený do fantasy? V prvom rade zapatlajme kameru, aby všetko vyzeralo tak matne, tak tajomne, tak rozprávkovo v temných dobách. Nechajme pár kamarátov bezhlavo pobehovať po poraste s mečmi akože naháňajú draka. Počas obednej prestávky toho draka v skicári nakreslime, aby mali kamoši aspoň nejakú predstavu čo naháňajú, a aby sme ich utvrdili v tom, že o nič nejde. O dialógy a konverzačné zvraty si starosť robiť nemusíme stačí vysvetliť, aby sa snažili hovoriť "historicky": "Jest vaše přání roskazem mým!" Mám veľmi rád Asylum filmy, ale toto unudilo aj mňa. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Princezna jde lesem, má krátký incident s temnými elfy a potká dva týpky - následuje 5ti minutový dialog o hovně. Ti tři jdou dál, mají krátký incident s třemi bojovníky - následuje 10ti minutový dialog o hovně. Těch šest jde dál, mají krátký incident s čarodějkou a její pomocnicí - následuje 20ti minutový dialog o hovně. Těch osm jde dál, mají krátký incident s temnými elfy - následuje 30ti minutový dialog o hovně a tady už si plně uvědomujete, že přicházíte o drahocenou hodinu svého života, zbytek už nevnímáte, nebo usnete. Není to zábavně blbé, jak jsme u Asylum zvyklí, špatné herecké výkony, kamera, triky a všecho ostatní jsou tentokrát to nejmenší zlo. Je to prostě jen neskutečně nudný OPRUZ! ()

AngiS odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden velký....nudný....blábol... a to jsem fanda fantasy.. Navíc, když se tam zjevila ta "kolosální příšera chrlící oheň" tak jsem se deset minut řezala smíchy. ()

r.lily odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je bohužel opravdu hrůza! Odpady mám ráda z toho důvodu, že se u nich člověk může smát jejich špatnosti, ale u tohoto filmu je vám zle a potom jen stále hůř a hůř. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Spíš než historický, akční sci-fi, dobrodružný (na pošetce) by se slušelo tenhle film nazvat pohádkou. Protože podle mého názoru tenhle film není pro dospělý. Děti by se asi nudily při dialozích herců. Ty bojové scény s mečem nestály za nic, ale příběh to mělo a herci a herečky se fakt snažili, asi nějakou zkušenost z historického šermu mají. Představitelku čarodějnice Freyi (proč tenhle název) jsem zrovna viděl i v jiným filmu a divil jsem se, že k tomuto složila i hudbu. Jako pohádku bych hodnotil i více. Princezna se zbytkem královy ochranky (2 muži) potká na cestě lesem 3 potulné zbojníky (2 muži, 1 žena) a pak ještě čarodějnici s vílou. Lesem pobíhají Elfové a hvízdá drak. ()

monty.cl odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem čekal na něco podobného, co budu moci s klidným svědomím hodnotit jako odpad...A dočkal jsem se, tohle je totiž opravdu ukrutná srágora... ()

fanda_filmu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle filmu jsem se poučil že už poznám kvalitu xDDDD na film jsme začali koukat ve 4. Kamarádka zaslechla prvních 5 min a odešla, mne stačily 2 minutky :-) Takovou PÍČOVINU jsem už dlouho neviděl, bohužel mám pevnou zásadu film nevypínat a dát mu šanci, lidi co za chvíli od špatného filmu odejdou jsou pro mne idioti a hodnocení je to sračka po začátku jsem odešel NEBERU. No sestře a druhé holce se to líbilo, mně bylo na blití tak jsem vážně přemýšlel kdo je tady vůl?? :D hele pěkné panorama hor z vrtulníku to se musí uznat ale film na tu 1 hvězdičku nemá... ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

Nudaaaaaaaaaa primitívna .........hold čo iné sa dá čakať od DVD EDiCE. Kto neverí, nech sa páči, škodoradostne vám doprajem to utrpenie, ktoré som musel absolvovať ja zhliadnutím tohtotu "čohosi" čo si ani pomenovanie film nezaslúži. ()

Puslanka

všechny recenze uživatele

Snad ještě nikdy mi nepřišel nějaký film tak zbytečný, aby mi bylo líto i těch 10 Kč, které jsem dala za DVD...špatné herecké výkony, scénář o ničem, nekonečné podivné proslovy mě vůbec nebavily, aktéři nesympatičtí nebo nevýrazní...marně přemýšlím, pro jakou věkovou kategorii by se tento snímek hodil nejlíp ()

ninjas123 odpad!

všechny recenze uživatele

Cože kurva?Tak to je výsměch.Stačilo mi když jsem to jen pustil.To je sračka první třídy.Příšerná podlost tohle je totiž opravdu ukrutná sračka A ten Režiser to je kokot největší !! to je snad výsměch divákům. A tento snímek. je stoprocentní odpad. 0%. ()

Reklama

Reklama