Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,647,083Tržby Celosvetovo $6,192,000▐ V skutku vydarený počin, ktorý skutočne pripomenie Avatar-a, animačne možno nie prvotriedne, v podstate ukážka môže aj odradiť ako sprvoti mňa ale podľa toho čo animátory ponúkli sa to dalo v pohode zniesť a vôbec to nerušilo dej ako iné rýchlo kvasené počítačové animáky posledných rokov(2005-2011), akcia slušná, štipka napätia a emócii. /80%/ ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Pro mě u většiny animáku neexistuje žádné napětí, protože je už od začatku jasné, jak to dopadne. O to větší překvapení je tenhle vydařený počin, kde je napětí opravdu znát. Terrané jsou velmi originální, sympatičtí a s očima připomínající ty Kocourovy (Ve srovnání s těmi nudnými obyvateli Planety 51 jsou Terrané mistrovské dílo) Krom postav zaujme taky užasná hudba a jistá podobnost s Avaterem, i když je Terra natočena dříve, což je jenom plus. Škoda horší animace, ale i tak je Bitva o planetu Terra jeden z nejlepších animáku za posledních pár let. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Celosvětový výdělek mluví za sebe.Divácky neuvěřitelně nevděcná podívaná a to především pro ty nejmenší z nás.Dospělý, který neholduje animovanému sci-fi, ani nijak zvlášť neocení na tu dobu dobré efekty, nemůže film plný patetických a ukňouraných klišé nijak zaujmout a děti se u toho budou zoufale nudit, jelikož ve filmu není sebemenší náznak humoru, jen trapné klišé žvásty a milionkrát viděný "dobrodružný" příběh, který dospělého nasere a dítě unudí k smrti, tenhle film je jeden velikej omyl.25%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jakási kopírace všeho možného v docela nudné zábavě z příšerným hudebním doprovodem. CITÁT . My jsme lidé, oni jsou cizí druh. Ve scénáři mi vadí, že zase vládnou zelené mozky, vždy, když tam jsou jde vše do kopru. Může už konečně někdo natočit pěkné sci - fi bez vojáků ? V tom filmu jsou používány vynálezy, které by v jakékoliv primitivní společnosti logicky ani neexistovaly, na tož aby vůbec fungovaly. A už vůbec nesnáším, když dáváme mimozemšťanům lidské vlastnosti - jak odporné. Všichni pak chtějí jenom válčit a válčit. Jděte do prdele z válkami, tu naší poslední si připomínáme už šedesát pět let a ještě nám to nestačí. A otázka k filmu. To si se svýma schopnostma nemůžou najít nějakou jinou planetu ? Třeba neobydlenou ? Vždycky jsem se chtěl u filmu bavit a možná získat nějaké ponaučení - ale zde to nehrozí. Dvě hvězdy, převážně za 3D. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět je tu zpracován poměrně obstojně a film zaujme především oddechovou akcí a pěkným vykreslením života na neznámé planetě. A komu vadí, že charaktery jednotlivých postav nejsou zobrazeny zrovna věrohodně, tak si jednodušše zvolil špatný film. Bitva o planetu Terra nabízí jen vzrušující dobrodružnou podívanou vhodnou pro celou rodinu, která se sice nikdy nestane kultovní, ale opomenout si také určitě nezaslouží. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)
  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama