Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Masona nebere nikdo příliš na vědomí, tedy kromě jeho šéfa Berkeleyho (Zachary Levi). Vztah s Berkeleyem představuje pro Masona jediné lidské pouto v jeho jinak osamělém životě. Je tomu tak až do chvíle, kdy potká Amber (Amber Tamblyn). Dívka se potýká se svou vlastní osamělostí a pokouší se najít sebe samu. Její družnost a evidentní bezstarostnost umožní Masonovi, aby prošel určitou katarzí a dal při práci na jejích portrétech vyniknout svým skutečným schopnostem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá když si někdo chce natočit svůj vlatní psychologický snímek. Snad se Moore bude věnovat už jen herectví. I když Adam Green se o pár let později stal docela dobrým režisérem. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Joel Moore je očividne magor...proste nemôžem si pomôcť...nie len ako režisér, ale aj ako herec...Spiral je proste jedna veľká divná vec, ktorej nedokážem pochopiť ani za toho boha...Amber Tamblyn je asi prvý krát je normálnu a celkom aj príjemú babu, ale Moore...proste nemám slov...veľmi divná dráma, veľmi... ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Celou dobu se film tváří jako psychologické drama, ale nic moc nám nesděluje, spíš jde o rozvláčnou hereckou one man show Joela Moora. Závěrečné rozuzlení je thrillerové a psychologicky ploché. Atmosféra je velice komorní. Zvláštním plusem je Masonova definice jazzu, se kterou se shoduji. 50% ()

KajusaK odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jeden naprosto zbytečný film. Nevidím důvod proč tohle vidět. Pěkné herecké složení, ale to byla jediná pozitivní věc na celém filmu. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina sa môže zdať mierne psychicky narušený a je to asociál prvého stupňa. Príhoda jeho otca z neho spravila neurotika. Zoznámi sa s peknou slečnou a začne robiť jej portréty. Jeho priateľ sa mu venuje a myslí si, že mu pomôže. Film je príjemne natočený a herecký výkon Masona je tiež dobrý. ()

Fantaghiro 

všechny recenze uživatele

Prvú hodinu som sa neskutočne nudila.Posledných pár minút bolo celkom zaujímavých,ale film to nezachránilo.Jediné,za čo by som dala body,bol herecký výkon Joela Moorea. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Nádherně nasnímaný film, krásně podbarvený jazzovou hudbou s vynikajícím hereckým výkonem Davida Moore. Atmosféra je prostě jedinečná. Jsem rád, že jsem se nenechal zviklat zdejším hodnocením a užil si Temnotu plnými doušky. ()

MclaireM 

všechny recenze uživatele

Dosť divná dráma, no napriek tomu má čím zaujať. Človek od tohto filmu na začiatku nič nečaká ale prekvapí ho. Zacharyho Leviho vidieť v takejto úlohe bolo naozaj zvláštne, doteraz som bola naneho zviknutá iba ako na "Chucka". Joel Moore sa na postavu neskutočne hodí a dobre natomto filme aj popracoval. Ten zvrat nakonci bol vydarený, 4-. ()

newSami 

všechny recenze uživatele

Ako postupne film plynul, ten magor mi začínal byť celkom sympatický. Koniec bol celkom predvídateľný a magor totálne zmagorený, ale... maľoval naozaj pekne :-) ()

Reklama

Reklama