Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Louskáček

  • USA Tom and Jerry: A Nutcracker Tale (více)

Obsahy(1)

V opuštěné budově opery vysloví Jerry přání o své touze zde vystoupit a jeho sen se splní. Objeví se v kouzelném světě, kde není nic nemožné: uvidí les lízátek, zpívající sněhové vločky i oživlé hračky! Potká spoustu nových přátel a při tanci s balerínou z hudební krabičky je tím nejštastnějším myšákem na světě. Naneštěstí se objeví banda pouličních koček vedená Tomem, unese balerínu a způsobí v prázdninovém království úplný chaos. Teď všechno závisí na Jerrym. S pomocí myšího kamaráda Tuffyho a ostatních nových přátel bude muset dát věci do pořádku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

predators

všechny recenze uživatele

Se vším všudy se jedná o podívanou pro nejmenší! A ikdyž to má do klasických příběhů na míle daleko, rozhodl jsem se, že tentokrát neudělím hodnocení. Bylo by to trochu nefér... Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom. ???% ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Na papire mozna idealni napad, ve skutecnosti pak dost rozpacite spojeni. Vazna baletni hudba (byt krasna) z Cajkovskeho Louskacka se na podbarveni detske grotesky nehodi. Ke vsi te ztrestene akci, honickam a gagum je to zkratka malo akcni, navic se motivy dost opakuji. Animace mi taky neprisla tak hezka jak v serialu. V tom, jak si pamatuji, Jerry a Tom nemluvi, coz je zachovano i tady. Ovsem vzhledem k tomu, ze mluvi vsichni kolem (Tuffy, Balerina, Kral atd.), vyzniva to podivne, jak kdyby T a J trpeli ztratou reci. Pribeh je takovy pozmeneny Louskacek. Jaksi naruby (Kocici kral misto Mysiho apod.), ale to nevadi, invence je v tomhle pripade ku prospechu. Bohuzel az na vanocni atmosferu tu neni nic moc zajimaveho. Je to opravdu spise snimek pro nejmensi, kteri se ruznym vybuchum, mlatickam a honickam asi zasmeji. Pro dospelaka slabe. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nejslabší film Toma a Jerryho. Celistvost filmu se neumí udržet a rozpadává se na malinkaté kousíčky, lepší jsou jednotlivé díly slepené do jednoho filmu, kde to umí držet pohromadě, šlape to a člověk se směje od začátku do konce. 15% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama