Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se hodně těšil na pokračování několik let a nakonec sem dost sklamany což je škoda 11 let čekáte a pak dostane te místy strašnou kameru a hrozné i efekty hold peníze dělají svoje. Co ale pochválim je návrat dodávky a její propracovanost a ten klakson ou to prostě už v prvním díle bylo dělo a tady pro mě taky a asi jediná věc co nahání strach, atmosféra byla dost slabá creepers nebyl podle mě tak propracovaný jako v předešlých dílech a to je škoda, u příběhu zavřu jedno oko a budiž ale kde bylo to napětí a hororový nádech? Doufám že si to Salva z pokračováním ujasní a napraví a nebo to předá dál. Aspoň konec napomohl hvězdě víš. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Než po 14ti letech čekání naservírovat fanouškům tohle, tak to radši Salva neměl trojku točit vůbec. Rozpočet nic neznamená když člověk umí (viz Wan), takže pokud Salva neměl peníze, měl se soustředit na napětí, atmosféru a hororové prvky místo laciných efektů a "vytuněný" dodávky s neprůstřelnýma pneumatikama atd. Zklamání po všech směrech a ještě horší než dvojka. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi se podivuji nad tím, že tento zcela vyčpělý námět má oznámeno 4. pokračování. Co mě naopak nepřekvapuje vůbec je to, že 4. pokračování už bude režírovat někdo jiný. Tahle nechutně nezajímavá píčovina byla Salvova poslední salva. Vůbec tomu nesedl ten přehnaně akční ráz a ani moc nedával smysl, když na vás z každého záběru pokukuje evidentně nízký rozpočet. Herecké obsazení složené z vyhaslých hvězd, či lidí, jejichž kariéra skončila dříve, než vůbec někde stihli zazářit - to byla zoufalost nejhrubšího zrna, kdy jste měli sto chutí si vyrvat oči z toho neustálého předhánění se, kdo zahraje svoji roli nejhůře. Zcela anti atmosférická píčovina s neuvěřitelně debilním dějem. Kam se poděla tvůrčí soudnost? [20 %] ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No po ohlasech jsem to čekal fakt hrozný.. film me na druhou stranu docela bavil i když strašidelny to teda neni, ale ma to tempo a postavy které me celkem na celý film zabavily, i když nejvíc mě bavil hlavně Jeepříček..byl sem rád že ho zase někde vidim, protože on je jeden z tech, který me děsily když jsem byl malej. Ty čtyřky bych se nebál a rad bych ji uvítal...konečně bych totiž taky chtěl díl,kde se vysvětlí, co je to vlastně zač...i když takhle je to takový tajemnejsi a zajímavější, když o něm víme hovno. neškodn ej průměr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama